Zippy Puisto Helsinki: Paras

1. Seikkailupuisto Zippy Pääsyliput Kahdelle Vain 29 ...

1.9.2017 · Pääsyliput kahdelle Seikkailupuisto Zippyyn 29€ (arvo 50€) Seikkailupuisto Zippy tarjoaa huikean elämysseikkailun upeiden luonnonmaisemien keskellä. Liikunnallisessa seikkailussa edetään puiden välillä vaijeriliukujen, tikkaiden, kiipeilyseinien, trapetsien, keinujen ja muiden tehtävien avulla.


Screenshot of offerilla.com

2. Seikkailupuisto Korkee | tervetuloa elämysten pariin!


SEIKKAILUPUISTO KORKEE MUSTIKKAMAA Mustikkamaanpolku 8, 00570 Helsinki p. 040 966 4850 (aukioloaikoina) KORKEE Mustikkamaa on vuonna 2014 perustettu pääkaupunkiseudun ensimmäinen köysiseikkailupuisto, jossa taitoja ja rohkeutta pääsee testaamaan 3 lasten ja 10 aikuisten radalla yhteensä yli 100 tehtävässä.


Screenshot of korkee.fi

3. Seikkailupuisto Zippy | Stadissa.fi


ZIPPY -köysiratapuistossa kuljetaan 1-20 metrin korkeudessa puusta toiseen vaijeriliukujen, trapetsien,kiipeilyseinien, tikkaiden, renkaiden, keinujen ja muiden tehtävien avulla. Seikkailupuisto sijaitsee Talin Liikuntapuistossa, Keilahallin ja ulkotenniskenttien takana olevassa ulkoilumetsikössä. Puiston alue on suuri, useita hehtaareja.


Screenshot of www.stadissa.fi

4. Seikkailupuisto Zippy - Lastenmaa | Elämyslahjat.fi - yli ...


Zippy on pinta-alaltaan yksi Suomen suurimmista seikkailupuistoista, joten liikunnallisten kokemusten lisäksi koet upeita luontoelämyksiä. Zippy sijaitsee erinomaisten julkisten liikenneyhteyksien varrella, ja puiston edessä on runsaasti paikoitustilaa. Lastenmaa on …


Screenshot of www.elamyslahjat.fi

5.
6. Seikkailupuisto Zippy Oy | Yrityksen tiedot - Taloussanomat


4.2.2015 · Seikkailupuisto Zippy Oy. Yrityksen Seikkailupuisto Zippy Oy liikevaihto oli 366000 euroa 2020 ja työllisti 8 henkilöä. Liikevaihto nousi 62,7 prosenttia. Tilikauden tulos oli 80000 euroa ja liikevoittoprosentti oli 22,7. Yhtiön omavaraisuusaste oli 67,8 prosenttia. Tiedot Taloussanomille toimittaa Suomen Asiakastieto Oy.


Screenshot of www.is.fi

7. Seikkailupuisto Zippy Oy - Y-tunnus: 2658419-8 ...


Seikkailupuisto Zippy Oy on perustettu vuonna 2014. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Helsinki, ja pääasiallinen toimiala Huvipuistot, seikkailupuistot. Yhtiön toimitusjohtaja on Jouni Kalervo Borgman. Yhtiön Seikkailupuisto Zippy Oy liikevaihto oli 366 tuhatta ja tilikauden tulos 80 tuhatta.


Screenshot of www.finder.fi

8. Seikkailupuisto ZippyPark Helsinki pääsylippu vain 15,90 ...


Seikkailupuisto ZippyPark Helsingin asiakkaana sinun tulee hyväksyä käyttösäännöt ennen seikkailun aloittamista. Kuvat: Seikkailupuisto ZippyPark. EHDOT. Lahjakortti on voimassa 23.6.2019 asti; Lahjakortti on käytettävissä ma-su. Katso voimassa olevat aukioloajat Zippyn sivuilta. Huomioithan, että puisto on auki säävarauksella


Screenshot of offerilla.com

9. ZippyPark | Helsinki | Suomi | Seikkailupuisto | Adventure ...


ZippyPark Helsinki seikkailupuisto Talin sydämessä. Sopii kaikenikäisille! Kiitos seikkailukaudesta, nähdään jälleen keväällä 2022! Lämpimästi tervetuloa elämysten pariin uudistuneeseen Seikkailupuisto Zippy Park Helsinkiin!

Screenshot of www.zippy.fi

10. Seikkailupuisto Zippy | My Helsinki


Seikkailupuisto Zippy. Huopalahdentie 28, 00350 Helsinki. Seikkailupuisto Zippy tarjoaa huikeita itsensä ylittämisen elämyksiä upean luonnon ympäröimänä. Seikkailussa edetään trapetsien, keinujen, kiipeilyseinien, huiman pitkien liukujen, heiluvien lautasten, halitukkien ja muiden erilaisten vaijeri- ja köysitehtävien avulla puusta ...


Screenshot of www.myhelsinki.fi

11. Extreme- ja seikkailupuistot Helsingissä | Stadissa.fi

Extreme- ja seikkailupuistot Helsingissä, Mannerheimintie 22 00100 Helsinki. Monipuolisen harrastamisen puistot, seikkailupuistot ja varsinkin kiipeilypuistot …

Screenshot of www.stadissa.fi

12. Zippy - Home | Facebook


Zippy, Helsinki. 3,896 likes · 1 talking about this · 3,277 were here. Seikkailupuisto Zippy - elämyksellinen köysiseikkailu Helsingissä


Screenshot of business.facebook.com

13. Zippy, Huopalahdentie 28, Helsinki (2020)


Seikkailupuisto Zippy - elämyksellinen köysiseikkailu Helsingissä Tervetuloa huikeiden elämysten parin seikkailupuisto Zippyyn, Helsinkiin! Seikkailussa edetään puusta toiseen vaijeriliukujen, köysi- ja muiden tehtävien avulla upean luonnon ympäröimänä. Puiston edessä on runsaasti paikoitustilaa, ja paikan päälle pääsee kätevästi bussilla.


Screenshot of www.localgymsandfitness.com

14.


Tule kokemaan vauhtia, jännitystä ja onnistumisen elämyksiä yläilmoissa! Seikkailupuisto Huippu sijaitsee Espoon Leppävaarassa noin 10 minuutin matkan junamatkan päässä Helsingin keskustasta.


Screenshot of www.seikkailupuistohuippu.fi

15. Vieraskynä: Uutta Seikkailupuisto Zippyä testaamassa ...


24.5.2015 · Seikkailupuisto Zippy sijaitsee Talin liikuntapuistossa osoitteessa Huopalahdentie 28. Avoinna joka päivä 18.10. saakka klo 10-22.00 (lipunmyynti sulkeutuu klo 20.00). Tutustu tästä KivaaTekemistä Helsinki –perhepakettiin, sis. 2 yötä ja 3 seikkailua (Suomenlinna, Zippy, Korkeasaari) Helsingissä lapsiperheille.


Screenshot of www.kivaatekemista.fi

16. Seikkailupuisto Zippy - Helsinki, 18


3 reviews of Seikkailupuisto Zippy Opened in 2015, this place currently has five tracks for adults (140cm or taller). Place offers variable level of challenge and English instruction. Although only 5km from Helsinki center, nice forestry feeling in it! My experiences are mostly very good, the only issue being over crowding which then limits your chances of enjoying the site.


Screenshot of www.yelp.com

17. Puistot | Helsingin kaupunki


Puistot ovat yhteisiä olohuoneitamme, jotka tarjoavat elämyksiä ympäri vuoden. Voit nauttia niistä omin päin tai osallistua kaupungin järjestämiin tapahtumiin. Puistoesittelyt. Avaa uuden ikkunan.


Screenshot of www.hel.fi

18. Downshiftaus - Elämän Leppoistaminen: Kokemuksia ...


26.8.2016 · Seikkailupuisto Zippy sijaitsee Helsingissä, Talin urheilupuiston kupeessa upean luonnon ympäröimänä. Jos ei näkisi kiipeilijöitä radoilla, niin metsässä kulkevia ratoja tuskin edes huomaisi. Hyvin on köysiseikkailupuisto siis saatu sovitettua maisemaan.


Screenshot of downshiftaaminen.blogspot.com

19. Seikkailupuisto Zippy Oy | Yritys- ja taloustiedot ...


Seikkailupuisto Zippy Oy (2658419-8) on perustettu vuonna 2015 ja sen toimialana on Huvi- ja teemapuistojen toiminta. Yrityksen viime tilikautena 12/2019, Seikkailupuisto Zippy Oy teki 225 000 EUR liikevaihtoa ja sen tulos oli 36 000 EUR. Yrityksen nettotulosprosentti oli 16,1%. Katso kaikki yrityksen julkiset tiedot alta!


Screenshot of www.kauppalehti.fi

20. Seikkailupuisto Zippy | ToPo Juniorit ry


Seikkailupuisto Zippy - Talin Keilahallin vieressä sijaitseva seikkailupuisto tarjoaa itsensä ylittämisen elämyksiä upean luonnon ympäröimänä!Seikkailussa edetään puusta toiseen erilaisten vaijeri- ja köysitehtävien avulla. Jäsenetu: voimassa olevalla jäsenkortilla -20% alennusta normaalin seikkailulipun hinnasta. www.zippy.fi .


Screenshot of www.topo.fi

Vastaa