Yths Helsinki Hammaslääkäri Ajanvaraus: Paras

1. Hammashoito | Terveystalo | Terveystalo

Ajanvaraus ja asiakaspalvelu Puh. 030 6000* *Puhelun hinta on matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 19,33 snt/min ja lankaliittymästä 8,35 snt/puhelu + 3,20 snt/min. Jonotus on maksullista. Osoite: Jaakonkatu 3 A, 6.krs, 00100 Helsinki. Muut yhteystiedot


Screenshot of beta.terveystalo.com

2. Ajanvaraus · Terveystalo


Varaa aika kätevästi netissä. Verkkoajanvaraus on auki 24h vuorokaudessa. Voit varata ajan vastaanotolle tai nettilääkärille mihin vuorokaudenaikaan tahansa.


Screenshot of ajanvaraus.terveystalo.com

3. Helsinki, Töölö - YTHS


Ajanvaraus puhelimitse. ma–pe klo 8–14, puh. 046 710 1361. Kuvantamistutkimuksiin tarvitset aina lähetteen YTHS:ltä. Suun kuvantamistutkimukset tehdään tämän paikkakunnan suunterveyden palvelut tuottavassa palvelupisteessä. Töölön palvelupisteen kuvantamiseen tarvitaan ajanvaraus ainoastaan ultraäänitutkimuksiin, spirometrioihin ...


Screenshot of www.yths.fi

4. Ajanvaraus | Helsingin kaupunki


Vastaanottoajan hammashoitolaan voi varata ajanvarausnumerosta 09 310 51400 (ma–to klo 7–18, pe 7–15), jossa hoidon tarpeen kiireellisyys arvioidaan.


Screenshot of www.hel.fi

5. Hammashoito | Helsingin kaupunki


Tarvitsen kiireellistä hoitoa. Kiireellisen hoidon ajanvaraus puhelimitse: Ma–pe klo 7–14, puh. 09 310 51400. Numerosta varataan aika sekä lasten ja nuorten että aikuisten kiireelliseen hoitoon. Lasten ja nuorten kiireellinen hammashoito arkisin klo 8–15 hammashoitoloissa. Hammashoitoloiden yhteystiedot.


Screenshot of www.hel.fi

6. Hammaslääkäri Helsinki


Helsingissä YTHS:n hammashoito on osoitteessa T öölönkatu 37 A. Varataksesi ajan soita puhelinnumeroon 046 710 1032. Ajanvaraus on avoinna maanantaista torstaihin klo 8-15 ja perjantaisin klo 8-14. Lisätietoa löydät YTHS:n nettisivuilta kohdasta perushammashoito ja Helsingin toimipiste.


Screenshot of hammaslaakari-helsinki.blogspot.com

7. Hammaslääkäri - Gaselli Hohde Helsinki


Hammaslääkäri Helsinki. Täyden palvelun hammaslääkäritalo aivan Helsingin keskustassa Aleksanterinkadulla. Varaa aika soittamalla 09 6811 3800!


Screenshot of www.hammashohde.fi

8. Toimipisteet Helsinki - Oral Hammaslääkärit


Hammaslääkäri Helsinki. Oralilla on Helsingissä useita hammaslääkäriasemia, joista saat laadukasta ja yksilöllistä hammashoitoa. Perushammashoidon ja suuhygienistipalveluiden lisäksi saat meiltä kattavat erikoishammaslääkärien palvelut. Tavoitteenamme on tehdä hammaslääkärikäynnistäsi niin mukavaa kuin mahdollista. Ps.


Screenshot of www.oral.fi

9.


MainosTervetuloa rauhallisen tunnelman vastaanotollemme! Kattavaa hammashoitopalvelua Ruoholahden kanavan ääressä.


10. Ajanvaraus - YTHSScreenshot of www.yths.fi

11. Hammaslääkäri Helsinki, Hietalahti | Hammas & Hammas

Kodikas ja korkealaatuinen hammaslääkäri Helsingin HIetalahdessa hyvällä paikalla. Olemme S-Marketin talossa ja pysäköit autosi ilmaiseksi hoidon ajaksi. Ajanvaraus vastaanotolle onnistuu kätevästi netissä tai soittamalla meille 010 274 4700. Tutustu tarkemmin sivustollamme ja varaa aikasi!

Screenshot of www.hammashammas.fi

12. Hammaslääkäri ajanvaraus Helsinki, Espoo | Hammas & Hammas


Ajanvaraus hammaslääkäriin Helsingissä ja Espoossa. Varauksen teet kätevästi netissä tai soittamalla meille - Palvelemme myös päivystysaikoina ja lauantaisin. Pyrimme tekemään yhdellä käynnillä, niin paljon kuin mahdollista, etkä siis joudu välttämättä tekemään useaa käyntiä. Varaa aikasi heti!


Screenshot of www.hammashammas.fi

13. Mehiläinen ajanvaraus


Asiakaspalvelu 010 414 00 Hammashoito 010 273 8000 Asiakaspalvelukeskuksemme palvelee joka päivä vuorokauden ympäri. Soitto 010 414 00 maksaa 0,084 €/min. Muut 010-alkuiset numerot maksavat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min.


Screenshot of ajanvaraus.mehilainen.fi

14.


Suun terveydenhuollon ajanvaraus ja neuvonta. Savotalon asiakaspalvelupisteemme osoitteessa Tulliportinkatu 17 C on avoinna maanantaista torstaihin klo 7.45-15.00 ja perjantaisin klo 7.45-13.30. Pyydämme, että asiotte pääasiallisesti puhelimitse tai sähköisen asiointipalvelun kautta. KERTTU -sujuvammin kiireettömään hammashoitoon!


Screenshot of www.kuopio.fi

15. Hammaslääkäri | VERTAAHOITOA.FI


Ajanvaraus tapahtuu aina palveluntarjoajan omilla sivuilla. Noudatamme kaikkia viranomaisten suosituksia ja ohjeistuksia. Vertaahoitoa.fi tekee parhaansa, jotta kaikki tieto sivuilla on …


Screenshot of www.vertaahoitoa.fi

16. Helsinki, Töölö - YTHS


YTHS - opiskelijaterveydenhuolto. VAMK Wolffintie sisäänkäynti takapihan kautta. Aukioloajat: Maanantai- torstai Perjantaisin Yths:n Porin toimipisteessä Yrjönkadulla hammashoidon tilat alkavat olla jo valmiina. Kuvassa hammaslääkäri Katri Niinisaari-Kangasperko. Hammassärky. Ajanvaraus kaikkiin YTHS:n palveluihin ja.


Screenshot of einsteinslock.com

17. Hammastarkastus | Mehiläinen


Samalla hammaslääkäri tarkastaa myös, missä kunnossa ovat hampaiden tukikudokset, leukanivelet, purentalihakset sekä suun pehmytkudokset ja limakalvot. …


Screenshot of www.mehilainen.fi

18. Hammassärky - YTHS


21.9.2020 · Yths Hammaslääkäri ajankohtaisista Yths Hammaslääkäri koskevista asioista. - Ajanvaraus Psykiatrinen sairaanhoitaja tarjoaa myös määrämittaisia tukea antavia hoitojaksoja, Roottoripurje oma-apuaohjelmien käyttöä ja itsehoitoa sekä tukee ja auttaa sinua lääkärin aloittaman hoidon toteutuksessa.


Screenshot of yanmazsungerr.com

19. Johanna Evinsalo - Hammaslääkäri Helsinki


Johanna Evinsalo. Hammaslääkärit. Johanna valmistui hammaslääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2006. Hän on työskennellyt yli 13 vuoden ajan yksityisellä vastaanotolla ja tätä ennen muutaman vuoden julkisen hammashoidon puolella sekä YTHS:llä kerryttäen laajan hammaslääketieteellisen osaamisen. Johanna tekeekin laaja-alaista ...


Screenshot of www.gasellinhammaslaakarit.fi

20. Gasellin hammaslääkärit ajanvaraus — ajanvaraus on ...


Hammaslääkärit ja koronavirus Ajanvaraus YTHS:n palveluihin tapahtuu hoidontarpeen arvioinnin kautta. Hoidontarpeen arvioinnissa terveydenhuollon ammattilainen kartoittaa tilanteesi, arvioi hoidontarpeesi ja hoidon kiireellisyyden.. Gasellin Hammaslääkärit - Helsinki, Finlan


Screenshot of ghacloths.info

Vastaa