Yritysmyynti Helsinki: Paras

1. Myytävät pienyritykset | Suomen Yritysmyynti Oy

Etelä-Karjala. Yritys on perustettu vuonna 1985. Liikevaihto vuosittain noin 550.000 e ja tulos 40.000-50.000 e/vuosi. (Sisältää omistajan ... lue lisää. Liikevaihto: 550000. Hinta:


Screenshot of suomenyritysmyynti.fi

2. K-Auto Audi - Yhteystiedot K-Auto Audi Audi Finland


K-Auto Tax-free myynti Mekaanikonkatu 10 00880 Helsinki Puh. +358 10 5333 200 Ma–Pe 8.00–18.00 Hansel Palvelemme kaikkia valtionhallintoon kuuluvien valtion virastojen ja laitosten, valtion liikelaitosten sekä valtion talousarvion ulkopuolisten rahastojen autonkäyttäjiä.


Screenshot of www.audi.fi

3. Myytävät Yritykset - Yrityspörssi


Helsinki. Katso ilmoitus. Myydään Kärki-ilmoitukset. Muut kaupan alan yritykset Hyvämaineinen sisustusliike etsii jatkajaa Kaupungin keskustassa hyvällä liikepaikalla sijaitseva hyvämaineinen pieni sisustusliike etsii toiminnalleen jatkajaa. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolista sisustuspalvelua, jossa keskiössä ovat verhojen ...


Screenshot of www.yritysporssi.fi

4. Yritysmyynti pääkaupunkiseutu - Mandatum Life


Lataa ML Rahat -mobiilipalvelu . Näillä sivuilla olevat tuotteita ja palveluita koskevat tiedot on esitetty yleisluonteisesti eikä niitä ole pidettävä tarjouksena tai kehotuksena sijoitus- tai muun vakuutusta koskevan päätöksen tekemiseen.


Screenshot of www.mandatumlife.fi

5. Fiskars yritysmyynti


00560 Helsinki . Tel +358 204 3910 [email protected] Toimitus- ja maksuehdot 2021 ...


Screenshot of yritysmyynti.fiskarsgroup.fi

6. Yrityspörssi - Ostetaan ja myydään yrityksiä ...


Yrityspörssi on Suomen laajin kauppapaikka yrityksen ostajalle ja myyjälle. Tee yrityskaupat helpommin verkkopalvelumme kautta. Satoja myytäviä yrityksiä, löydä oma unelmasi.


Screenshot of www.yritysporssi.fi

7. Kinopalatsi Helsinki - Finnkino B2B - Yritysmyynti ...


Järjestä seminaari, konferenssi, kokous, tapahtuma tai oma elokuvanäytös Helsingin ytimessä Finnkino Kinopalatsissa. Soita ja kysy: 09-1311 9205, sähköposti: [email protected]


Screenshot of www.finnkinob2b.fi

8. IKEA Yritysmyynnin yhteystiedot - IKEA


IKEA Yritysmyynnin ja tavaratalojen yritysmyyntipisteiden yhteystiedot ja ohjeet yritysten verkkokauppaostoksiin. Olethan yhteydessä ja tehdään yhdessä yrityksestäsi parempi!


Screenshot of www.ikea.com

9. Helsinki yritysmyynti - Löydä oikeat yhteystiedot ...


Hakutermillä Helsinki yritysmyynti löytyi 17 tulosta. Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta.fi:stä.

Screenshot of www.fonecta.fi

10. Yhteystiedot I Ota yhteyttä I Suomen Yritysmyynti Oy


Yhteystiedot. Sähköposti info(ät)suomenyritysmyynti. Puhelin Puh 0207 421150 . Helsinki | Pääkonttori Kaisaniemenkatu 3 B, 6 krs 00100 HELSINKI. Tampere Hämeenkatu 31 A 33200 TAMPERE. Turku Lemminkäisenkatu 46 A 20520 TURKU Jyväskylä Kalevankatu …


Screenshot of suomenyritysmyynti.fi

11. Yritysmyynti - Eurokangas

Eurokangas on yritysten ja julkitilojen tekstiilisisustamisen asiantuntija. Eurokangas PRO toteuttaa yksilölliset verhot ja niiden ripustusratkaisut, kaihtimet sekä matot ja muut sisustustekstiilit niin sairaaloihin, hotelleihin, kouluihin kuin toimistoihinkin ympäri Suomea. Ota yhteyttä niin autamme sinunkin projektissa!

Screenshot of www.eurokangas.fi

12. Ota yhteyttä - Yritysmyynti - Eurokangas PRO - Eurokangas


Yritysmyynti palvelee normaalisti, ja on tavoitettavissa myös etäyhteyksiä hyödyntäen ympäri Suomen! PROJEKTIMYYJÄT. ESPOO, PORVOO. Kati Uusikauppila Projektimyyjä 0447592257 [email protected] HELSINKI. Anna Laitala Projektimyyjä 0447592962 [email protected] HELSINKI.


Screenshot of www.eurokangas.fi

13. Yritysmyynti | Helsingin Lasi ja Puu


Yritysmyynti. Ota Yhteytt ... Helsingin Lasi ja Puu Oy. 09-791 590. 09-792 100 [email protected] Osoite. Ohrahuhdantie 4. 00680 Helsinki. Aukioloajat. MA-PE 8-16 (poislukien normaalit pyhät)


Screenshot of www.helsinginlasijapuu.fi

14.


Järjestä konferenssi, seminaari, kokous, tapahtuma tai oma elokuvanäytös Helsingin keskeisimmällä paikalla Kampissa Finnkino Tennispalatsissa. Soita ja kysy: 09-1311 9205, sähköposti: [email protected]


Screenshot of www.finnkinob2b.fi

15. Myytävät yritykset - Myytävät yritykset ...


Myydään Helsingin ydinkeskustassa, Kampissa sijaitseva kaunis, valoisa ja kodikas kauneushoitola: Kauneudenhoito: Uusimaa: 12 900 € Toimiva Kehystysliike Tampereella: Sisustustavaraliike, -rakentaminen: Pirkanmaa: 25 000 € Myydään Avoin yhtiö sis. Helsinki Taksi osakkeen : Kuljetusliikkeet, taksit: Uusimaa - Pääkaupunkiseutu: 55 000 €


Screenshot of www.firmakauppa.fi

16. Yritysmyynti | Sushibar + Wine


Yritysmyynti Meille tärkeintä on tarjota palveluita, joiden takana voimme ylpeästi seistä ja joka tarjoaa lisäarvoa myös asiakkaillemme. Olemme Suomen ensimmäinen ASC- ja MSC-sertifioitu sushiravintola ja teemme jatkuvasti yhteistyötä kestävän kehityksen alan pioneerien kanssa, jotta sushihetket voivat tulevaisuudessakin olla yhtä nautinnollisia.


Screenshot of sushibarwine.com

17. Suomen Yritysmyynti Oy | Yrityksen tiedot - Taloussanomat


Suomen Yritysmyynti Oy. Yrityksen Suomen Yritysmyynti Oy liikevaihto oli 1 miljoonaa euroa 2020. Liikevaihto nousi 16,1 prosenttia. Tilikauden tulos oli 19000 euroa ja liikevoittoprosentti oli 4,3. Yhtiön omavaraisuusaste oli 39,1 prosenttia. Tiedot Taloussanomille toimittaa Suomen Asiakastieto Oy.


Screenshot of www.is.fi

18. Yritysmyynti Helsinki - Cylex-paikallishaku Suomi


Tulokset Yritysmyynti Helsinki kaupungissa ; asiakasarvioinnit, hinnat, kontaktitiedot ja yritysten aukioloajat hakusanoille Helsinki Yritysmyynti .


Screenshot of www.cylex.fi

19. Ota yhteyttä | Gigantti verkkokauppa


[email protected] . Etätuki. Onko sinulla Tukisopimus ja tarvitset apua laitteesi kanssa? Etätuen avulla huoltoteknikot saavat enemmän tietoa, kuin mitä yksityishenkilö voi tarjota, jonka ansiosta teknikko pystyy löytämään ratkaisun ongelmiin nopeasti ja helposti.


Screenshot of www.gigantti.fi

20. Yritysmyynti ja tilavuokraus - Helsingin Kaupunginteatteri


Yritysmyynti ja tilavuokraus - Helsingin Kaupunginteatteri. Siirry sisältöön. Tervetuloa teatteriin – turvallisesti! Tutustuthan huolella ohjeistuksiimme Turvallisesti teatteriin -sivustollamme! Helsingin Kaupunginteatteri.


Screenshot of hkt.fi

Vastaa