Yksityiset Apteekit Helsinki: Paras

1. Yliopiston Apteekki – Wikipedia


Screenshot of fi.wikipedia.org

2. Potilas vertaili Helsingin yksityiset lääkärikeskukset


14.9.2014 · Potilas vertaili Helsingin yksityiset lääkärikeskukset. On tänä keväänä käyty lääkärillä, sairaaloissa ja päivystyksissä enemmän kuin lääkäri määrää ja vielä on vähän hienosäätöä edessä. Olen nyt nukkunut kaksi yötä aamuun asti - ensimmäistä kertaa …


Screenshot of sairaanhyvapotilas.blogspot.com

3. Avainapteekit - Avainapteekit


Hae apteekkia helposti syöttämällä hakukenttään paikkakunta tai postinumero. Lääkkeiden saatavuuden voit tarkistaa täältä. (aukeaa uudessa välilehdessä)


Screenshot of avainapteekit.fi

4. Helsingin apteekkien aukioloajat


77 riviä · 14.11.2021 · Helsingin apteekkien aukioloajat ja yhteystiedot kätevästi yhdestä paikasta. …


Screenshot of aukioloajat.com

5. Apteekit helsinki - Löydä oikeat yhteystiedot - Fonecta.fi


Alalta apteekki löytyi 164 tulosta paikkakunnalta helsinki. Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta.fi:stä.


Screenshot of www.fonecta.fi

6.
7. Apteekkihaku - Apteekki


Apteekki-sivustolta löydät tietoa terveydestä, hyvinvoinnista ja sairauksien hoidosta. Apteekkihausta löydät helposti apteekkien yhteystiedot ja luotettavat suomalaiset verkkoapteekit. Lääkekorvauslaskurin avulla selvität lääkkeiden ajantasaiset hinnat, korvaustiedot ja vaihtokelpoiset lääkkeet.


Screenshot of www.apteekki.fi

8. Kauppatorin Apteekki, Helsinki - Cylex


Viralliset yritystiedot Virallinen nimi Helsingin Kauppatorin Apteekki ALV nro 21513745 TOL-2008-toimialaluokitus Apteekit (47730) Yritysmuoto Yksityinen elinkeinonharjoittaja


Screenshot of www.cylex.fi

9. Yliopiston Apteekki - Helsinki Keskusta | Yliopiston Apteekki


Yliopiston Apteekki - Helsinki Keskusta. Aukioloajat. Mannerheimintien sisäänkäynti avoinna ma-pe 7-24, la-su 8-24. ... Apteekit ja palvelut. Apteekkien yhteystiedot. Kelakorvaus- ja toimitusvälilaskuri. Lääkekorvaukset ja omavastuu. Lääkejätteiden palautus. Lääkehoidon arviointi.

Screenshot of www.yliopistonapteekki.fi

10. Hakaniemen Apteekki, Helsinki


Hakaniemen apteekki on perustettu v 1887 Apteekki on toiminut v 1968 asti Ympyrätalossa, joka on tunnettu maamerkki Hakaniemen torin laidalla Helsingin keskustassa, Kallion kaupunginosassa br Apteekki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ks Yhteystiedot Hakaniemen metroasema on aivan Ympyrätalon vieressä ja lisäksi useat raitiovaunu ja linja autolinjat kulkevat talon vierestä ...


Screenshot of www.cylex.fi

11. Yksityiset palvelutalot | Helsingin kaupunki

Yksityiset palvelutalot. Yksityisiin palvelutaloihin voi hakeutua itsemaksavana, mikäli asiakkaalla ei ole pitkäaikaishoitopäätöstä. Palveluntuottajalta saa tarkemmat tiedot palvelun sisällöstä ja hinnoista.

Screenshot of hel.fi

12. Helsingin 2. Apteekki Apteekkitalo | Yrityksen tiedot ...


Yritys: Helsingin 2. Apteekki Apteekkitalo, Helsinki - Katso yhteystiedot, taloustiedot sekä uutiset maksutta Taloussanomien yritystietopalvelusta.


Screenshot of www.is.fi

13. Helsingin XV apteekki | Yrityksen tiedot - Taloussanomat


Helsingin XV apteekki on uusi yritys, joka on rekisteröity kaupparekisteriin 07.10.2021. Yrityksen kotipaikka on Helsinki. Käynti­osoite. Hietalahdenranta 5-7 Helsinki. Y-tunnus. 3240511-7. Kotipaikka­kunta. Helsinki. Yhtiö­muoto.


Screenshot of www.is.fi

14.


Apteekit Avaa tai sulje alavalikko. ... Yksityiset lääkekeskukset. Dextra Munkkivuoren lääkärikeskus Dextra Tilkka Oy Docrates Oy ... Pihlajalinna Koskiklinikka Pihlajalinna Oulu Oy Pihlajalinna Turku Oy Sairaala Eira Sairaala Mehiläinen, Helsinki Sairaala Mehiläinen, Oulu Sairaala Mehiläinen, Tampere Sairaala Mehiläinen Neo, Turku ...


Screenshot of www.fimea.fi

15. Apteekki CityCenter - Y-tunnus: 3006324-8 - Yritystiedot ...


Vanhaistentie 12 A 3, 00420 Helsinki ... 47730 Apteekit Lähde: YTJ. Voimassa olevat rekisteröinnit Ennakkoperintärekisteri: 1.8.2019 Kaupparekisteri: ... Se on yksityinen elinkeinonharjoittaja, jonka kotipaikka on Helsinki, ja pääasiallinen toimiala Apteekki. ...


Screenshot of www.finder.fi

16. Palvelut — Itäkeskuksen apteekki


Ystävällinen henkilökuntamme tarjoaa monipuolista, yksilöllistä ja asiantuntevaa palvelua. Apteekki on suunniteltu avaraksi ja valoisaksi. Liikkuminen meillä on helppoa ja esteetöntä vaikkapa lastenvaunujen tai rollaattorin kanssa.


Screenshot of www.itakeskuksenapteekki.fi

17. Kannelmäen Keskusapteekki - Y-tunnus: 1823929-8 ...


Kannelmäen Keskusapteekki on perustettu vuonna 2003. Se on yksityinen elinkeinonharjoittaja, jonka kotipaikka on Kirkkonummi, ja pääasiallinen toimiala Apteekki. Taloustietoja ei ole saatavilla viimeisen viiden vuoden ajalta.


Screenshot of www.finder.fi

18. Alppilan apteekki (Helsingin XXIII) | Yritys- ja ...


4.1.2021 · Yksityinen elinkeinonharjoittaja (YTJ) Toimiala:Apteekit (47730) (YTJ) Toimialakuvaus:Apteekki. (Kaupparekisteri) Kotipaikka:HELSINKI (YTJ) Yrityksen kieli:suomi (YTJ)Taloustiedot. Yrityksellä ei ole tilikausitietoja.


Screenshot of www.kauppalehti.fi

19. Apteekkien tilinpäätösanalyysi vuosilta 2016–2019


yksityiset apteekit, jotka olivat toiminnassa koko tarkastelujakson ajan ja joilla oli täysi tili-kausi vuosina 2016–2019. ... Helsingin yliopiston apteekin ja ItäSuomen yliopiston - apteekin tulee antaa Fimealle sen kehittämis-, suunnittelu- ja valvontatehtäviä,


Screenshot of www.fimea.fi

20. Apteekkiharjoittelu | Farmaseutin koulutusohjelma ...


4.11.2021 · Apteekkiharjoittelu. Farmasian opiskelijoiden harjoittelu tapahtuu opetusapteekeissa, joita ovat Yliopiston Apteekki sivuapteekkeineen, Itä-Suomen yliopiston Apteekki sekä tiedekunnan tarkoitukseen hyväksymät yksityiset apteekit ja sairaala-apteekit. Harjoittelusta vastaa kussakin apteekissa apteekkari tai hänen nimeämänsä proviisori.


Screenshot of www.helsinki.fi

Vastaa