White Lady Helsinki: Paras

1. Ravintola White Lady, Helsinki: Arvostelut | Eat.fi

Ravintola White Lady tarjoaa ruokanautintoja monipuoliselta À la Carte-listaltaan salaateista ja pihveistä pizzoihin. White Ladystä löytyy myös neljä erikokoista viihtyisää kabinettia aina lounaskokouksista perhejuhlien viettoon. Erityisesti White Ladyssä on otettu huomioon lapsiperheet ja heidän tarpeet.


Screenshot of old.eat.fi

2. Ravintola White Lady, Helsinki


Ravintola White Lady Mannerheimintie 93 …lla/llä,-ssa/ssä Helsinki, ? Puhelin 09 2413562 kanssa ? Aukioloajat ja Ajo-ohje


Screenshot of www.cylex.fi

3. White Lady – Wikipedia


White Lady on Helsingin Laakson kaupunginosassa, Mannerheimintien varrella, Naistentalossa toimiva ravintola. Työmaahuolto Oy:n perustama ravintola avasi ovensa lauantaina 1.3.1952. Ravintolan tunnus on kolmisakarainen kruunu, joka oli painettuna jo avajaiskutsuun. Kyseessä oli Helsingin ensimmäinen ravintola, johon naiset pääsivät ilman miesseuralaista. Ravintolassa pidettiin vuonna 1965 Eduskunnan urheilukerhon 20-vuotisjuhla. Naisten huoltosäätiö myi ravintolan 1970-luvulla oopperalaulaja Timo Mus…


Screenshot of fi.wikipedia.org

4. Ravintola White Lady - Facebook


Ravintola White Lady, Helsinki. 1 347 tykkäystä · 11 puhuu tästä · 3 715 oli täällä. Ruokanautintoja Meilahdessa! www.whitelady.fi


Screenshot of fi-fi.facebook.com

5. WHITE LADY, Helsinki - Restaurant Reviews, Photos & Phone ...


11.3.2019 · White Lady, Helsinki: See 49 unbiased reviews of White Lady, rated 3.5 of 5 on Tripadvisor and ranked #691 of 1,788 restaurants in Helsinki.


Screenshot of www.tripadvisor.com

6. Lounas WHITE LADY Helsinki | LounasMenu.fi


White Lady on keskustassa toimiva ravintola, joka tarjoaa maukasta lounasta osoitteessa: Mannerheimintie 93, Helsinki. White Lady on todella suosittu lounaspaikka Helsingissä, joka tarjoilee asiakkaille laadukasta lounasruokaa buffet-pöydästä. Täältä saa myös keittolounasta ja salaattipöytää. Katso päivän lounaslista ja tule lounaalle!


Screenshot of www.lounasmenu.fi

7. Lounas White Lady, Helsinki


26.10.2012 · White Lady, Mannerheimintie 93, 00270 Helsinki. Lounas ma-pe: 11-14. Käyttäjien arvio: 5.0/5.0


Screenshot of www.lounaat.info

8. Ravintola White Lady - Facebook


Ravintola White Lady, Helsinki. 1,343 likes · 13 talking about this · 3,693 were here. Ruokanautintoja Meilahdessa! www.whitelady.fi


Screenshot of www.facebook.com

9. Ravintola Whitelady - Etusivu


White Lady on yhtälailla perhe? kuin kokous? ja juhlaravintola. Leikkinurkka on toistaiseksi pois käytöstä poikkeustilan vuoksi. Lapsille on tarjolla pieniä puuhavihkoja. Kesäisin myös isolla aurinkoterassilla on suojaisa leikkipaikka! Suosikkiruoat löytyvät lasten listalta vanhempia miellyttävään hintaan.

Screenshot of whitelady.fi

10.
11. White Lady, Helsinki — osoite, puhelin, aukioloajat ...

White Lady, Helsinki, Helsinki, Uusimaa, Suomi — sijainti kartalla, puhelin, aukioloajat, arvostelut. Löytyy ryhmiin: pizzeria, ravintola.

Screenshot of directmap.life

12. Ravintola White Lady Oy | Yrityksen tiedot - Taloussanomat


Ravintola White Lady Oy. Yrityksen Ravintola White Lady Oy liikevaihto oli 540000 euroa 2020 ja työllisti 6 henkilöä. Liikevaihto laski 45,9 prosenttia. Tilikauden tulos oli -34000 euroa ja liikevoittoprosentti oli -4,4. Yhtiön omavaraisuusaste oli 14,3 prosenttia. Tiedot Taloussanomille toimittaa Suomen Asiakastieto Oy.


Screenshot of www.is.fi

13. Ravintola White Lady - Y-tunnus: 0195834-1 - Yritystiedot ...


Ravintola White Lady on perustettu vuonna 1947. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Helsinki , ja pääasiallinen toimiala Ravintola . Yhtiön toimitusjohtaja on Camilla Andrea Maria Bonden.


Screenshot of www.finder.fi

14.


White Lady, Helsinki: See 49 unbiased reviews of White Lady, rated 3.5 of 5 on Tripadvisor and ranked #692 of 1,769 restaurants in Helsinki.


Screenshot of en.tripadvisor.com.hk

15. Ravintola White Lady | Stadissa.fi


Ravintola White Lady. Kaunis ja suuri terassi, tilaa ruokailijoille ja muuten vaan istuskeluun, koiratkin tervetulleita. Suojassa Manskun liikenteestä. Voit vinkata Stadissa-sivuille tapahtuman, uutisen tai antaa muun paikallisen juttuvinkin. Poimi rusinat pullasta ja tilaa ilmainen tapahtuma-kooste.


Screenshot of www.stadissa.fi

16. Ravintola White Lady Oy, Mannerheimintie 93 , Y-TUNNUS ...


Postiosoite Mannerheimintie 93 00270 Helsinki Suomi. Avainhenkilöt Ravintola White Lady Oy Lataa johtajien luettelo. Camilla Bonden. Johtaja. Aimo Bonden. Hallituksen puheenjohtaja. Camilla Bonden. Hallituksen jäsen. Juha Lecklin.


Screenshot of fi.kompass.com

17. firmoja.fi • Ravintola White Lady Oy, Helsinki


Ravintola White Lady Oy, Y-tunnus: 0195834-1, kotipaikka: Helsinki, toimiala: Ravintolat osoite, puhelin, kotisivu, verkkotunnukset, verotus, valtion ja kuntien ostot


Screenshot of firmoja.fi

18. WHITE LADY, Helsinki - Restaurant Reviews, Photos & Phone ...


28.9.2018 · White Lady, Helsinki: See 49 unbiased reviews of White Lady, rated 3.5 of 5 on Tripadvisor and ranked #692 of 1,781 restaurants in Helsinki.


Screenshot of www.tripadvisor.ca

19. eat.fi


Ravintola White Lady. ravintola. Rating 2.9. /. 5. Im in charge of this restaurant. I hereby confirm that Im the owner of this restaurant or a worker responsible for it, and I intend to keep the information about my restaurant up to date. The account can be shared between other workers at the restaurant, if …


Screenshot of eat.fi

20. White Lady, Helsinki: Original Menus, Reviews and Prices


White Lady, Helsinki. Browse the original menu, read over 157 reviews on Sluurpy and find out the prices. Discover users favourite dishes and order online or book a table on White Lady


Screenshot of fi.sluurpy.com

Vastaa