Vuokra Asunnot Helsinki Roihuvuori: Paras

1. Roihuvuori | Realia Asuntovuokraus

Roihuvuori on rauhallinen, luonnonläheinen alue Itä-Helsingissä. Metroasemalle kulkee näppärästi ja Herttoniemen ja Itäkeskuksen palvelut ovat lähellä. Läheiset rantapuistot tarjoavat loistavat puitteet ulkoiluun. Roihuvuoren ulkoilumahdollisuudet ovat ihanteelliset: rantaviivaa mukailevaa ulkoilureittiä pitkin pääsee kulkemaan Marjaniemeen tai Herttoniemeen asti.


Screenshot of www.realiaasuntovuokraus.fi

2. Tulisuontie 1, Roihuvuori, Helsinki | Lumo – Helposti ...


Helsingin vuokra-asunnot sijaitsevat ympäri kaupunkia, ja Lumo-vuokra-asuntoja on tarjolla niin yksinasuville, pariskunnille kun perheillekin. Helsingissä on monia uudisrakennusalueita, mutta myös vanhoille asuinalueille rakennetaan lisää. ... Tulisuontie 1 A 22 Roihuvuori, Helsinki.


Screenshot of lumo.fi

3. Vuokrattavat Asunnot Roihuvuori, Helsinki: 58 kpl ...


Asunnot Loma-asunnot Autotallit. Lisää sijainti tai postinumero. Roihuvuori, Helsinki. Vapaasanahaku. *Oikotie hakee kohteet, jotka sisältävät syöttämäsi hakusanan. *Hakusana toimii myös hakuvahdeissa! *Mikäli annat useamman hakusanan, etsitään ilmoituksia, missä esiintyy kaikki sanat. Talotyyppi.


Screenshot of asunnot.oikotie.fi

4. Vuokra-asunnot Roihuvuori: 51 kpl - Vuokraovi.com


Katso vuokra-asunnot kaupunginosassa Roihuvuori! Vuokraovi.comissa on juuri nyt tarjolla 51 vuokrattavaa kohdetta. Helppo haku auttaa löytämään juuri sinulle sopivat vuokra-asunnot. kaupunginosassa tarjoaa runsaan valikoiman vuokrattavia asuntoja. Löytyykö niiden joukosta sinun uusi kotisi? Katso heti!


Screenshot of www.vuokraovi.com

5. Vuokra-asunnot Roihuvuori, Helsinki | Lumo – Helposti ...


Lumo-verkkokaupassa on juuri nyt tarjolla 14 vapaata vuokra-asuntoa paikkakunnalla Roihuvuori, Helsinki. Löydä uusi kotisi ja vuokraa helposti verkosta tyytyväisyystakuulla.


Screenshot of lumo.fi

6. Vuokra-asunnot Roihuvuori: 55 kpl - Vuokraovi.com


Katso vuokra-asunnot kaupunginosassa Roihuvuori! Vuokraovi.comissa on juuri nyt tarjolla 55 vuokrattavaa kohdetta. Helppo haku auttaa löytämään juuri sinulle sopivat vuokra-asunnot. kaupunginosassa tarjoaa runsaan valikoiman vuokrattavia asuntoja. Löytyykö niiden joukosta sinun uusi kotisi? Katso heti!


Screenshot of www.vuokraovi.com

7. Vuokrattavat asunnot Helsinki, Roihuvuori - Kiinteistömaailma


Katso alta kaikki vuokrattavat asunnot Helsinki Roihuvuori. Hyödynnä myös kätevää hakutyökaluamme, jonka avulla löydät omien toiveidesi mukaisen kodin. Roihuvuorentie 21. Roihuvuori, Helsinki36 m² / 36 m² 1h, kt, alkovi, kh, ranskalainen parveke 820 €/kk.


Screenshot of www.kiinteistomaailma.fi

8. Vuokra-asunnot (varallisuusrajat) | Roihuvuorentie 40 ...


37 riviä · 29.11.2019 · vuokra-asunnot. (varallisuus­rajat) Roihuvuorentie 40, Roihuvuori. 00820 …


Screenshot of ta.fi

9.


MainosMonipuolisesta valikoimasta vuokra-asunnot tarpeisiisi. Tee asuntohakemus tästä! Katso Helsingin vapaat kohteet ja tee asuntohakemus helposti tästä!


10.
11. Roihuvuorentie 10 | Helsingin kaupungin asunnot Oy

* Jos asuntojen neliöt on jyvitetty, vuokra muodostuu jyvitettyjen neliöiden suhteessa. Muuta tietoa kiinteistöstä Roihuvuorentie 10 ja Tuhkimontie 12 ovat Heka Kaakon toiseksi vanhin kohde ja se sijaitsee Helsingin Roihuvuoressa aivan Tammisalon läheisyydessä.

Screenshot of www.hekaoy.fi

12. Myytävät Asunnot Roihuvuori, Helsinki: 16 kpl - Oikotie ...


Asunnot Uudisasunnot Loma-asunnot Tontit Maa- ja metsätilat Autotallit. Lisää sijainti tai postinumero. Roihuvuori, Helsinki. Vapaasanahaku. *Oikotie hakee kohteet, jotka sisältävät syöttämäsi hakusanan. *Hakusana toimii myös hakuvahdeissa! *Mikäli annat useamman hakusanan, etsitään ilmoituksia, missä esiintyy kaikki sanat.


Screenshot of asunnot.oikotie.fi

13. Tulisuontie 5, Helsinki vuokrattavat asunnot - M2-Kodit


Roihuvuori on viihtyisä asuinalue Itä-Helsingissä. Alue on erityisen tunnettu japanilaistyylisestä kirsikkapuistostaan, jonka kukintoja voi ihailla toukokuisin vietettävässä Roihuvuoren Hanami-juhlassa. Alueelta löytyvät myös monipuoliset palvelut, kuten ruokakauppa, kirjasto, koulu ja päiväkoti sekä kirkko. Matka Tulisuontieltä Helsingin keskustaan taittuu julkisilla ...


Screenshot of m2kodit.fi

14.


Vuokra-asunnot Helsinki . Helsingissä vuokra-asuminen on hyvä vaihtoehto. Voit asua tasokkaasti, keskeisillä sijainneilla ja maksaa asumisesta silti kohtuullisesti. TA:n vuokra-asunto on huoleton ja turvallinen valinta. Taloyhtiö huolehtii kiinteistön ja asuntojen kunnossapidosta.


Screenshot of ta.fi

15. Helsingin Työnjohtajankatu | A-Kruunu Oy


Herttoniemi tunnetaan myös monista vehreistä puistoistaan – kuuluisimpana Roihuvuoren kirsikkapuisto – sekä tehtaanmyymälöistään. A-Kruunun vuokra-asunnot rakennetaan entiselle tehdasalueelle, josta kasvaa Herttoniemen moderni ja ympäristöystävällinen korttelikaupunginosa.


Screenshot of www.a-kruunu.fi

16. Myytävät asunnot Roihuvuori, Helsinki: 13 kpl - Etuovi.com


Etuovi.com:issa on juuri nyt 13 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät asunnot alueella Roihuvuori, Helsinki. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään!


Screenshot of www.etuovi.com

17. Punahilkantie 10 | Helsingin kaupungin asunnot Oy


Asuntojen keskimääräinen vuokra neliöltä kuukaudessa. ... Hekan kaakon toimisto Roihuvuori seniorikohde senioriasunto. Jaa Tweet. Isännöinti ja huolto Hekan kaakon toimisto . Lähetä palautetta . Yhteystiedot. ... Helsingin kaupungin asunnot Oy. Viipurinkatu 2 00510 Helsinki


Screenshot of www.hekaoy.fi

18. Vuokra-asunnot Helsinki – Avara


Avaran vuokra-asunnot Helsingissä. Helsinki sopii kotikaupungiksi sinulle, joka haluat asua tapahtumien ytimessä, meren ääressä, keskellä sykkivää elämää ja aktiivista kaupunkikulttuuria. Avaralla on viihtyisiä, moderneja kerrostalokoteja pääkaupungin parhailla paikoilla.


Screenshot of www.avara.fi

19. Yhteystiedot | Helsingin kaupunki


Yhteystiedot. Neuvomme Helsingin kaupungin vuokra-asunnon hakijoita. Palvelemme sinua Ara-vuokra-asuntojen, työsuhdeasuntojen sekä vapaarahoitteisten ja lyhytaikaisten asuntojen haussa. Luethan hakuohjeet ennen yhteydenottoa. Puhelinpalvelu 09 310 13030


Screenshot of www.hel.fi

20. Helsingin Kerttulinpuisto | Elo - Asunnot


Helsingin Yliskyläntie 2 tarjoaa vuokra-asumista vehreällä tontilla kehittyvässä Laajasalon Yliskylässä. Tien toisella puolella on marraskuussa 2018 avattu kauppakeskus Saari, mistä löytyy päivittäispalveluiden lisäksi julkisia palveluita mm. kaupunginkirjasto ja nuorisotila.


Screenshot of asunnot.elo.fi

Vastaa