Vintage Myymälä Helsinki: Paras

1. Vintage, Design ja Sisustus Verkkokauppa - Fasetti.fi

Fasetti vintage ja design verkkokauppa. Fasetti Friends uutiskirje. ... Myymälä, verstaat, showroom. Vanha Messiläntie 8 15860 Hollola puh. 010 423 1000 ... Myymälä. Pohjoisranta 2 00170 Helsinki puh. 010 423 1006. Katso kaikki yhteystiedot ja poikkeavat aukioloajat TÄST ...


Screenshot of www.fasetti.fi

2. Vintagen valtakunnassa - Antiikki & Design


27.3.2018 · Vintagen valtakunnassa. Yksi kiehtovimpia liikkeitä, joissa olen vieraillut on ehdottomasti Weird Antiques Helsingin Jätkäsaaressa. Hieman hämärä, jättimäinen tila on lattiasta kattoon täynnä mitä erityisempiä esineitä. Tuntuu siltä, kuin olisin astunut eri aikakauteen, oikeastaan kokonaan toiseen, lavastettuun maailmaan.


Screenshot of antiikkidesign.fi

3. Helsingin second hand- ja vintage-liikkeet ...


Helsingin second hand- ja vintage-liikkeet. Persoonallisia, omaperäisiä ja uniikkeja vaatteita sekä upeita aarteita vuosien varrelta. Kaikkea tätä tarjoavat secondhand- ja vintage-liikkeet, joissa voi shoppailla ekologisesti. Löytöjä voi tehdä aina 1800-luvun lopun helmistä ajattomiin klassikkomerkkeihin ja tämän päivän muotiin asti.


Screenshot of shoppailuvinkit.com

4.
5. Helsingin 7 parasta vintage liikettä ja second hand ...


10.11.2020 · Helsingin 7 parasta vintage liikettä ja second hand tärppiä Kierrätysmuodin ja -tavaran suosiminen säästää luonnonvaroja, ja on samalla helppo tapa rakentaa vastuullisempaa vaatekaappia. Olen kotoisin Helsingistä, ja siksi pienellä paikallistuntemuksella halusin listata omat suosikkini, oli kyseessä sitten divari, kierrätyskeskus, kirppis tai vintage liike Helsingissä.


Screenshot of ihmeituhippi.com

6. Vintage Myymälä , Helsinki


Tulokset Vintage Myymälä Helsinki kaupungissa ; asiakasarvioinnit, hinnat, kontaktitiedot ja yritysten aukioloajat hakusanoille Helsinki Vintage Myymälä .


Screenshot of www.cylex.fi

7. Fargoshop - Vintage & Design huonekalut - Vanhan tavaran ...


Fargo vintage verkkokauppa - Vintage, Design, 50-60 luvun esineet, huonekalut ja valaisimet, muuta vanhaa tavaraa. OSTO, MYYNTI JA KUOLINPESÄT.


Screenshot of www.fargoshop.fi

8. Ostamme kuolinpesät - Fargo vintage - Helsinki - Ilmainen ...


Meillä on myymälä Helsingin Kalliossa, jossa myymme pääasiassa -50- 60 luvun esineistöä sekä jonkun verran antiikkia. Kesäaikaan myymme Karjalohjalla ja Billnäsissä myös sekalaista tavaraa kuten puutavaraa, talonpoikaistavaraa, varaosia jne., joten ostamme kaikenlaista kodin tai yrityksen irtainta.


Screenshot of www.fargoshop.fi

9. Helsingin parhaat vintage-liikkeet – 10 puotia, joissa ...


24.7.2018 · Helsingin parhaat vintage-liikkeet: 1. Mekkomania. Erityisesti kotimaisten valmistajien mekkoihin ihastuneen kannattaa suunnata tekemään löytöjä Mekkomaniaan. Vintage-mekkojen lisäksi liikkeestä löytyy monipuolisesti laadukkaita vanhoja laukkuja, kenkiä ja koruja. Osoite: Fleminginkatu 12 b, 00530 Helsinki. 2. Frida Marina.

Screenshot of kotiliesi.fi

10.
11. Hifidealer - Käytetyt, vaihtolaitteet ja vintage HiFi ...

Ostaa ja myy HiFi käytetyt, HiFi vintage ja HiFi vaihtolaitteet Helsinki. Vahvistimet, kaiuttimet, levysoittimet, CD-soittimet, kasettinauhurit ym. Testatut, toimivat ja usein huolletut laitteet. Kaikilla laitteilla on vähintään kuukauden takuu. Uusia laitteita lähes päivittäin. Toimitus kaikkialle Suomeen.

Screenshot of hifidealer.net

12. Pivis Vintage Shop / Nettikauppa ja myymälä Oulussa


Pivis Vintage Shop / Nettikauppa ja myymälä Oulussa. Tervetuloa vintage ja secondhand vaatteiden verkkokauppaan! Meillä on kivijalkamyymälä Oulussa osoitteessa. Rautatienkatu 20. …


Screenshot of pivis.fi

13. Vintage-palvelu - Iittala


Vintage-palvelu: anna astioille uusi elämä. Hyvä muotoilu kestää aikaa. Otamme vastaan käytettyjä Iittalan ja Arabian astioita ja annamme niille uuden elämän. Tuo itsellesi tarpeettomiksi jääneet astiat myyntiin myymäläämme tai tule tutustumaan alati vaihtuvaan Vintage-esineiden valikoimaan.


Screenshot of www.iittala.com

14.


Kätkö Vintage on vuonna 2012 avattu pieni lifestyle-myymälä aivan Tampereen sydämessä, Tammelantorin laidalla. Kätkö myy laadukkaan urbaania vuosikertavaatetta ja huolella valmistettuja tyylihuonekaluja menneiltä vuosikymmeniltä.


Screenshot of katkovintage.com

15. PKS Vintage & Sisustus


PKS Vintage & Sisustus myymälä ja verkkokauppa. Verk­ko­kau­pan tuot­teet ovat näh­tä­vil­lä myy­mä­läs­sä aukio­loai­koi­na tai sopi­muk­sen mukaan. Kaik­ki myy­mä­läs­sä ole­vat tuot­teet eivät ole myyn­nis­sä verkkokaupassa. PKS Vin­ta­ge & Sisus­tus myy käy­tet­tyä, siis­tiä ja hyvä­kun­tois ...


Screenshot of www.pksvintage.fi

16. Helsingin Pantti – aitoja aarteita edullisesti.


Helsingin Pantin verkkokaupasta voit tehdä upeita kultakoru ostoksia suoraan kotoa käsin.


Screenshot of verkkokauppa.pantti.fi

17. Variety second hand & vintage kaupungissa Helsinki


Variety second hand & vintage kaupungissa Helsinki osoitteen mukaan Kalevankatu 33, 00100 Helsinki


Screenshot of fi.worldorgs.com

18. Vintage-huonekalut – 5 parasta paikkaa tehdä löytöjä ...


15.5.2019 · Helsingin Kalliossa sijatseva Fargo Vintage myy erityisesti 1950-60 -luvun kalusteita ja esineitä, mutta sieltä voi löytää mitä vaan ihanasta mummon jalkalampusta 1980-luvun tuoliin. Nettisivujen verkkokauppa myy varaston kalusteita ja esineistöä, Kallion myymälän tavarat löytyvät yrityksen Facebook-sivuilta , jossa tuotteita voi myös varata.


Screenshot of kotiliesi.fi

19. Tuotteet - Kuolinpesien osto ja tyhjennyspalvelu / 1000m2 ...


Kuolinpesien osto ja tyhjennyspalvelu / 1000m2 vintage-myymälä Ullanlinnassa. Etusivu; Yhteystiedot ja aukiolo; Tuotteet. Korut; Pöydät; Istuimet; Säilytys; Pientavara; Valaisimet; TAIDE; COLLECTORS; MATOT / RUGS; MYYDYT TUOTTEET; ... 00140 HELSINKI / 050 4329013 / MA-PE 11-18 LA 11-16 ...


Screenshot of www.helsinkisecondhand.fi

20. Vintage-huonekalut – sisustusliike Hyvinkäällä ...


Vintage Paint -kalkkimaalit myymälästämme. Huonekalujen ja sisustustavaroiden lisäksi löydät myymälästämme laadukkaat Vintage Paint -kalkkimaalit 100 ml ja 700 ml purkeissa. Kalkkimaalilla voit maalata mitä tahansa kuivaa ja puhdasta pintaa esim. huonekalut, koriste-esineet, lelut, ovet, puuta, tiiltä, betonia ja kangasta.


Screenshot of rerustika.fi

Vastaa