Vimma Myymälä Helsinki: Paras

1. Papu & Uhana Store avasi ovensa Esplanadilla ...

3.7.2019 · Kaksi kotimaista muotibrändiä yhdisti voimansa ja avasi yhteisen myymälän Helsingin keskustan paraatipaikalle. Kaksi vastuulliseen muotituotantoon profiloitunutta brändiä, Papu ja Uhana, avasivat jaetun myymälänsä ovet yleisölle tänään 3.7 Pohjoisesplanadin Torikortteleissa.Entinen Market on nyt Papu & Uhana Store Helsinki.


Screenshot of fafi.fi

2. Mall of Tripla, Pasila - Liikkeet & palvelut


Soul Streets P1 P2 P3 Down Under P5 P6. Liikkeet & Palvelut. Täältä löydät Mall of Triplan liikekohtaiset aukioloajat. Kaikki Food Market Nordic Avenue Downtown Little Manhattan & rautatieasema 4,5 krs. Soul Streets P1 P2 P3 Down Under P5 P6.


Screenshot of malloftripla.fi

3. - Vimma - Suomalaista designia


VIMMA Fredrikinkatu 18 00120, Helsinki Ma- Pe 10-18 La 11-16 email protected +358 44 984 7986. Yhteystiedot. INFO. Tietosuoja palautus Kokotaulukko.


Screenshot of www.vimmacompany.com

4.
5. Vimma, Helsinki — Albertinkatu, puhelin 040 1497638 ...


Vimma, osoite — Albertinkatu 16, 00120 Helsinki, Suomi, puhelin 040 1497638, aukioloajat. Löytyy ryhmiin: käytettyjen vaatteiden myymälä.


Screenshot of fi.polomap.com

6. Tervetuloa jäseniksi Vimma, TAUKO ja Gemmi - Suomen ...


7.8.2020 · Tervetuloa jäseniksi Vimma, TAUKO ja Gemmi. Uutiset. 7.8.2020. Liiton jäsenistö on kasvanut jälleen kolmella kiinnostavalla yrityksellä. Kaksi uusista jäsenistä valmistaa vaatteita ekologisin periaattein, yhden osaamisalueena on nykyaikainen turkismuoti.


Screenshot of www.stjm.fi

7. Vimma | Nudge | Nudge.fi


Vimma on tuore suomalainen lasten- ja aikuisten vaatemerkki, jonka tunnistaa näyttävistä printeistä ja yksinkertaisista monikäyttöisistä malleista. Aikuisten mallisto koostuu vaatekaapin perusvaatteista kuten legginsit ja tunika joita saa useassa eri kuosissa. Vaatteet sopivat asusteita vaihtamalla niin arkeen kuin juhlaan. Vimma käyttää vaatteissa luonnonmateriaaleja kuten puuvilla ...


Screenshot of www.nudge.fi

8. Vimma vaatteet lapsille ja aikuisille löytyvät ...Screenshot of www.kettupena.fi

9. Etusivu - Vimma - Suomalaista designia


VIMMA Fredrikinkatu 18 00120, Helsinki Ma- Pe 10-18 La 11-16 email protected +358 44 984 7986. Yhteystiedot. INFO. Tietosuoja palautus Kokotaulukko.

Screenshot of www.vimmacompany.com

10. NEMO arkkitehdit - Vimma pop up -myymälä - Helsinki


Vimma pop-up -myymälä. Vimmacompanyn väliaikainen myymälä kauppakeskus Triplassa, Helsingin Pasilassa, on rohkean muotibrändin kivijalkakoti ja mieleenpainuva ostoskokemus. KESTÄVYYS Vimma on nuori, suomalainen muotibrändi, jolle saimme suunnitella neljäksi kuukaudeksi pop-up -liikkeen kauppakeskus Triplaan, Helsingin Pasilaan.


Screenshot of nemoarkkitehdit.fi

11. Etusivu | Relove

Relovessa laadukkaat second hand -aarteet löytävät uuden omistajan, ja kahvilassa tarjoillaan sesongittain vaihtuvia terveellisiä ihanuuksia. Löydät uuden lempivaatteesi rakkaudella kierrätettynä myös verkkokaupastamme!

Screenshot of www.relove.fi

12. VIMMA - Lasten Into


vimma Vaatteiden mitoitus ja leikkaus takaavat, että ne istuvat monenkokoiselle käyttäjälle - niitä ei ole suunniteltu tiettyä kokoa ajatellen. Monet VIMMAn vaatteet ovat monikäyttöisiä - ne sopivat niin juhlavaatteeksi kuin arkivaatteeksi riippuen siitä, mitä yhdistelet niiden kanssa.


Screenshot of www.lasteninto.fi

13. Tervetuloa | Vaatevuokraamo Bonic | Vaatelainaamo Bonic


Myymälä Helsingin Annankadulla palvelee maanantaista perjantaihin klo 12-18. Voit tulla sovittelemaan vaatteita liikkeeseen, myös vuokraus onnistuu sieltä kätevästi. Ajanvaraus. Voit myös varata ajan yksin tai vaikka kaveriporukalla milloin vain. Tulkaa omassa rauhassa katselemaan ja kokeilemaan.


Screenshot of bonic.fi

14.


AKU ANKAN TASKUKIRJA 303 - ÄÄNI JA VIMMA. ... 00510 Helsinki, Suomi. P. 09-738303 Y-tunnus: 1380622-2. SISÄLLYSLUETTELO. 1. ... Jos toimituspaikaksi valitaan myymälä, tilauksen toimitus on ilmainen. Saat tekstiviestin, kun tilauksesi on noudettavissa myymälästämme.


Screenshot of www.kulkukatinpoika.fi

15. Lasten käytettyjen vaatteiden ja tarvikkeiden ... - MIIMA


Lasten käytettyjen vaatteiden ja tarvikkeiden verkkokauppa ja myymälä Oulun keskustassa. Ostamme lastenvaatteita. Lastenkirppis, merkkeinä mm. Molo Kids, Gugguu, Mini Rodini, Vimma, Papu, Nosh


Screenshot of miima.fi

16. Vimma pitkähihainen paita salama. lila - Aikuisten ja ...


Vimma paita PAU salama, lila. Näytä kaikki VIMMA -tuotteet. Hinta 15,00 € 29,00 € VIMMAprint by Paola Suhonen / IVANA Helsinki. Vimma pitkähihainen paita sähäkällä Salama-printill ...


Screenshot of www.kettupena.fi

17. Vastuullinen muoti: vinkkilista kotimaisista ...


28.2.2021 · Nudgen myymälä on Helsingissä Yrjönkadulla. 7. Strange Magic . Strange Magicin virtuaalihyllyiltä löytyy vintage-henkisiä vaatteita, upeita juhlavia mekkoja, jumpsuiteja ja People Treen vaatteita. Suurin osa tuotteista on vegaanisia, ja myös kaupan vegaanikenkien valikoimaan odotetaan päivitystä. 8. Karmashop


Screenshot of rabbitglow.fi

18. Vimma satsaa nyt naisten vaatteisiin – asiakkaat ...


29.8.2019 · Vimma tunnetaan etenkin lastenvaatemerkkinä, mutta nykyisin peräti 70 % yrityksen kokonaismyynnistä tulee naisten vaatteista. Rahkola kertoo muutoksen tapahtuneen viimeisen vuoden aikana. Muutos lähti siitä, kun Rahkola totesi kotimaisilla lastenvaatemarkkinoilla olevan jo niin monta toimijaa ja naisten vaatepuolella kysyntää.


Screenshot of www.nurmijarvenuutiset.fi

19. Vimma TUUVA Frilla Dress, Tulikukka | Hameet ja mekot | Kure


Vimma TUUVA Frilla Dress, Tulikukka, Hieman uudistettu malli:viimeistellyt hihansuut ja helmahihassa hiukan leveämpi leikkausVIMMAprint by Paola Suhonen / Ivana HelsinkiKauniistilaskeutuva naisten frillamekko napituksella. Viimeistelemättömät hihansuut ja helma. Täydellinen mekko kesään ja syksyyn!Koot: XS/S ja M/...


Screenshot of kurestore.fi

20. Emmy.fi-myyntilaatikot – kaupungit ja sijainnit


Emmy-myyntilaatikot. Hae lähin myyntilaatikko. Kaupungit ­ Nanso Esprit Stockmann Reima. Muistathan: Emmy-myyntilaatikon suuaukosta mahtuvat sisään max. noin 60 x 30 cm pakkaukset! Voit pakata myyntieräsi useampaan pakkaukseen.


Screenshot of store.emmy.fi

Vastaa