Viinibaarit Turussa

1. Tripadvisorin mukaan parhaat viinibaarit

Nauti parhaista viinibaareista ja nauti maljasta tyttöystäväsi, perheesi tai ystäviesi kanssa.

2. viinivini baari

Rento ja ystävällinen viinibaarimme huolehtii sinusta, saa sinut nauramaan ja varmistaa, että lasisi ovat aina täynnä. Pienet suolaiset herkut oikean viinin kera ilahduttavat sinua ja intohimomme viiniin tulee esille ja maisteluun.

3. Tulevat maistajaiset

Viinibaari ja sosiaalinen ravintola Turun sydämessä, jossa on laaja ja ainutlaatuinen valikoima viinejä, oluita, cocktaileja, viskejä, alkupaloja ja digestivejä sekä juustoja ja leikkeleitä.

4. Paras viinibaari

Vin-Vin-sarja koostuu pääasiassa pienten viinitarhojen luomutuotteista. Palvelu on asiantuntevaa ja henkilökohtaista, puitteet tyylikäs, matala kynnys ja tunnelma korkealla.

5. Ravintola viiniä varten

Ravintola Viinille on Turun keskustan vanhin ravintola, joka keskittyy yksinomaan viineihin. Voit tulla meille yksin tai seurueen kanssa nauttimaan laajasta viinilistasta ja laatuviineistä.

6. Lasi, kiitos! Nämä viinibaarit sykkivät

Helsingin Töölössä, tunnelmallisella kadulla sijaitseva viinibaari ja juustokauppa Rolling Cheese on kuin mikä tahansa muu Euroopan suurkaupunki. Kesäkuun alussa avattu pieni putiikki tarjoaa mielenkiintoisen valikoiman pienjuustoja.

7. Viinibaari sydämesi keskellä

Kanssamme koet Italian parhaat puolet! Rentoudu epävirallisesti viinibaarissa tai istu illalliselle pitkän kaavan mukaan – me varmistamme, että nautit siitä.

8. ERILAISET OHJEET VUODESTA 1918

Historiallinen Joutsen-apteekki palveli paikallisia yli sadan vuoden ajan Lapinlahdenkadun ja Eerikinkadun kulmassa. Huolellisen remontin jälkeen korvaamattoman jugend-sisustuksen ympärillä apteekki on nyt muutettu viinibaariksi.

9. Jaajo Linnanmaa Turussa

Mediaihminen avaa Aurakadulle italialaisviineihin ja antipastaihin erikoistuneen Briccon.

10. Vinho-viinibaari

Hän on uusi tuttavuus Turussa ja viinin rakkaudella olen tavannut hänen omistajansa Pietarissa ja Terhissä Klubitalossa. Ravintola on erittäin helppo lähestyä kaiken tasoisille viinin ystäville ja viimeisen silauksen antaa suloinen viinikoira Leni.

Vastaa