Viinibaarit Espoossa

1. Espooseen avautuu viinikauppa, jota ei ole ennen nähty

Zaiedman sanoo kuitenkin olevansa täysin yllättynyt siitä, että tiukasta alkoholipolitiikastaan ​​tunnetulla maallamme on myös alkoholin tarjoilulupa.

2. MURUN VIINIBAARIT

Samppanjalla on erityinen paikka viinibaarissamme. Seuraa Instagramia ja Facebookia, joissa keskustellaan erikoissamppanjasta torstaina viikon alusta. Viinejä on rajoitettu määrä, ja ne tarjoillaan saapumisjärjestyksessä.

3. Kahvila ja viinibaari

Viinibaarimme terasseineen on avoinna näyttelypäivinä eli kesäkaudella keskiviikkona + pe-sunnuntai. Juoma päättyy yleensä klo 21 paitsi sunnuntaisin, jolloin suljemme viimeisen elokuvan alettua.

4. VIN-VIN BAARIN HANKINTA

Kaupungin vanhin viinibaari, Vin-Vin, sijaitsee Kalevankatu 6:ssa vuodesta 2012. Tiloja remontoidaan parhaillaan, sillä pitkäaikainen yhteistyö Noirin kampaajan kanssa päättyi kesällä.

5. Aloita ponnahduspalkista

Yli tusina pääsee maistelemaan viinejä ravintolan kuuluisassa ilmapiirissä, kun pop-up Savoy Wine Bar avautuu 6. helmikuuta.

6. Pirkka-viini osoittautui suosituksi

Entä jos kaupassa voisit istua hetkeksi ostoksilla tehdessäsi, napata pienen palan ja napiksi lasillisen viiniä? Olisiko tällaiselle palvelulle kysyntää? Kesäkuussa Kauklahteen avautuva K-supermarket-kauppias Erkki “Eki” Zaiedman on pohtinut tätä.

7. Tervetuloa Briccoon!

Bricco Annankadulla sijaitsee kauniissa okrankeltaisessa liiketilassa, joka työntyy kadulle isona ikkunana.

8. Myy Pirkka-viinejä avautuu Espoon ruokakaupan yhteyteen

Mikset istuisi hetken ja nauti lasillisen viiniä tapasten kera? Puitteet ja innostus ovat jo olemassa, Zaidman kysyy lehdistötiedotteessa.

9. Market-viinibaari

Viinibaari ja juustohuone sijaitsevat aivan oven ulkopuolella myymälän takaosassa lämpimien ruokien tiskillä ja ovat helposti löydettävissä. Baari itsessään on pitkä köysi-aidattu pöytä, jossa on kymmenen jakkaraa, ja viinit tilataan ruokasalin tiskiltä.

10. Tule juomaan viinikellariimme!

Viini- ja juomamenumme on suunniteltu ennen kaikkea nautittavaksi! Hemmottelevat juomamme, viinimme, alkoholittomat vaihtoehdot ja cocktailimme ovat illalliselämyksesi kirkkaus tai sellaisenaan. Henkilökuntamme auttaa mielellään juomien valinnassa joka tilanteeseen!

Vastaa