Viikonlopputyö Helsinki: Paras

1. Viikonloppusiivoojia pk-seudulle | Oikotie Työpaikat

Työ sisältää kohteiden ylläpitosiivousta, sisältäen mm. wc- ja taukotilojen puhtaanapitoa. Työaikasi on lauantaisin ja sunnuntaisin jommassa kummassa kohteessa klo 6-18 välillä 7,5 tuntia päivässä. Työ alkaa jo 6.11. ja jatkuu näillä näkymin tammikuulle asti. Kerrothan hakemuksellasi, kumpi kohde sinulle soveltuu paremmin.


Screenshot of tyopaikat.oikotie.fi

2. Viikonloppu Helsingissä - 5 koettavaa asiaa!


7.6.2018 · Sillä mitä Helsingissä oikein voidaan tehdä? Jännittäviä ostosmahdollisuuksia, sauna, kattouima-allas ja upea arkkitehtuuri ovat vain osa siitä, mitä kaupungilla on tarjottavanaan. Tässä viisi syytä Helsingissä vierailemiseen. Aleksanterinkatu: Helsingin tunnettu ostoskatu tarjoaa useita design- …


Screenshot of www.nordicchoicehotels.fi

3. Viikonloppu Työ työpaikkaa kohteessa Helsinki


Viikonloppu Työ työpaikkaa kohteessa Helsinki. Lajitteluperuste : Vastaavuus - Päiväys. Sivu 1 / 87 työpaikkaa. Tässä näkyvät hakuasi vastaavat Työpaikkailmoitukset. Indeed voi saada näiltä työnantajilta korvauksia, minkä ansiosta Indeed voi tarjota palvelua ilmaiseksi työnhakijoille. Indeed listaa Työpaikkailmoitukset ...


Screenshot of fi.indeed.com

4. Avoimet työpaikat - Viikonloppu - Suur-Helsinki | Careerjet


Suomi: Helsinki, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 28.10.2021 Haku päättyy 14.11.2021 Olemme pienen, mutta vilkkaan kolmen K-Marketin nippu keskellä Helsingin Töölöä (K-Market Eino Leinon…


Screenshot of www.careerjet.fi

5. Avoimet työpaikat viikonlopputöitä - Duunitori


Katso kaikki avoimet työpaikat haulle viikonlopputöitä. Yli 20 000 työpaikkaa odottaa hakemustasi Duunitorilla. Katso ja hae töitä nyt!


Screenshot of duunitori.fi

6. Avoimet työpaikat - Viikonlopputyö - Suur-Helsinki ...


Avoimet työpaikat - Viikonlopputyö - Suur-Helsinki Kaikki Uudet Suodata 8 työpaikkaa 25 km: n säteellä Luo hälytys Kaikki Uudet Lh/ sh/ sosionomi lasten tukijaksotoimintaan, viikonlopputyö Tallenna. Barona. Vantaa, Helsinki Espoo, Helsinki ...


Screenshot of www.careerjet.fi

7. Avoimet ilta ja viikonlopputyöt työpaikat ...


Avoimet ilta ja viikonlopputyöt työpaikat. Avoin työpaikka .fi hakukoneella löydät avoimet työpaikat helposti yhdellä klikkauksella, etsit sitten kesätöitä tai uutta työpaikkaa. Hakukoneella löydät kaikki avoimet työpaikat helppokäyttöisen ja selkeän käyttöliittymän avulla.


Screenshot of avointyopaikka.fi

8. Ilta- ja viikonlopputyö | Nuortenelämä.fi


Ilta- ja viikonlopputyö ovat hyviä tapoja ansaita ja kerryttää työkokemusta. Iltaisin ja viikonloppuisin tarvitaan paljon esimerkiksi myyjiä, siivoojia, ravintolatyöntekijöitä, järjestyksenvalvojia, feissaajia, tarjoilijoita, varastotyöntekijöitä, puhelinmyyjiä ja lastenhoitajia.


Screenshot of www.nuortenelama.fi

9. Avoimet työpaikat ilta- ja viikonlopputyö, Helsinki ...


Katso kaikki avoimet työpaikat haulle ilta- ja viikonlopputyö, Helsinki. Yli 20 000 työpaikkaa odottaa hakemustasi Duunitorilla. Katso ja hae töitä nyt!

Screenshot of duunitori.fi

10. Ilta-viikonlopputyö työpaikat Helsinki - 105 nykyistä ...


Hae Ilta-viikonlopputyö työpaikasta alueella Helsinki. Uutta Ilta-viikonlopputyö työpaikkaa. Vahvistetut työpaikat.Ilmainen, nopea ja helppo tapa löytää työ 15.500+ nykyisistä työpaikkailmoituksista.


Screenshot of fi.jooble.org

11. Hinnasto - OMPELIMO TANNA

kiiretyö, ylityö, viikonlopputyö 59 €/ tunti kiireellisessÄ tapauksessa mahdollisuus saada tyÖ valmiiksi jopa samalle pÄivÄlle, normaalihinta +50 %. housut lahkeen lyhennykset farkut 18 € suorat housut (koneommel) 15 € suorat housut (piilo-ommel kÄsin) 22 € suojanauhalla 24 …

Screenshot of ompelimotanna.fi

12. Ilta siivous työpaikat - 428 Ilta siivous nykyistä ...


Hae Ilta siivous työpaikkoja. Vahvistetut työntekijät. Ilmainen, nopea ja helppo tapa löytää työ 13.200+ nykyisistä työpaikkailmoituksista kohteessa Suomessa ja ulkomailla.


Screenshot of fi.jooble.org

13. 257 Työpaikat, avoimet työpaikat: Sopii Opiskelijalle ...


Hae 257 Sopii Opiskelijalle työpaikkoihin palkataan nyt Vantaa Indeed.com, maailman suurimassa työpaikkasivustolla.


Screenshot of fi.indeed.com

14.


AVOIMET TYÖPAIKAT. Alta löydät tällä hetkellä avoimet työpaikat. Jos et löydä sinulle sopivaa paikkaa, jätä meille avoin hakemus. Jos sinulla on jo. vähintään 6 kuukautta työkokemusta kaupan alalta, täytä pikahakemus 30 sekunnissa.


Screenshot of www.extraajat.fi

15. Ryhdy lähetiksi! - foodora


Refer A Friend. SUOSITTELIJAN. BONUS. Saat 250€ bonuksen jokaisesta suosittelemastasi henkilöstä, kun hän on tehnyt 60 kuljetustuntia ensimmäisen 60 päivän aikana. SUOSITELTAVAN. BONUS. Saat 150€ bonuksen, kun lähettipartnerimme on suositellut sinua ja olet tehnyt 60 kuljetustuntia ensimmäisen 60 päivän aikana. Kun koko.


Screenshot of rider.foodora.fi

16. viikonlopputyö | Parasta Lapsille ry


15.7.2021 · REKRY: Haemme kahta leirijohtajaa ja -pedagogia syksyn Näe hyvä mussa -viikonloppuleireille. Järjestöuutiset. 31.3.2020. #työpaikka #leiri #viikonlopputyö.


Screenshot of parastalapsille.fi

17. Huoltoasematyöntekijä, Tamoils Oy - Helsinki | Monster


1.11.2021 · Laita hakemukseen otsikko: Alppila /viikonlopputyö. Loppusyksyn kiireistä johtuen pystymme vastaamaan vain haastetteluihin valittaville hakijoille. Haastattelut pidetään Etelä-Haagan toimistollamme Länsi-Helsingissä. Tehtävä sopii erityisesti opiskelijalle, joka haluaa samalla saada sekä viikonloppu- …


Screenshot of www.monster.fi

18. Meille töihin | Siivousliike UusPalvelu Oy


Päivätyö Iltatyö Viikonlopputyö Kokoaikainen Osa-aikainen. TYÖSUHDE Vakituinen Määräaikainen Sijaisuudet. MILLAISTA TYÖTÄ HAET Toimistosiivous Perussiivoukset. MILTÄ ALUEELTA HAET TÖITÄ Helsinki Espoo Vantaa Kirkkonummi. Kielitaitosi. Suomi (1-5) Ruotsi (1-5)


Screenshot of www.uuspalvelu.fi

19. Avoimet työpaikat - Tampere, Turku ja Helsinki


13.10.2021 · Avoimet työpaikat - Tampere, Turku ja Helsinki. Avoimet työpaikat. Rakennussiivooja, Winclean Oy -vakituinen (Tampere) Hakuaika 13.10.2021 - 01.11.2021. Rakennussiivooja, Winclean Oy -vakituinen (Tampere) Haemme nyt Winclean Oy:lle RAKENNUSSIIVOOJIA Tampereella sijaitseviin kohteisiin. Työ on kokoaikainen ja työtarve vaihtelee työkohteiden ...


Screenshot of www.click-hp.fi

20. Lh/ sh/ sosionomi lasten tukijaksotoimintaan, viikonlopputyö


Go Strong Oy tuottaa moderneja ja laadukkaita lastensuojelupalveluita. Tuemme apua tarvitsevien lasten ja nuorten arkea heidän omista vahvuuksistaan käsin. Tavoitteemme on, että jokainen suorittaa opintonsa loppuun, työllistyy ja löytää unelman. Työssämme yhdistyy vuosikymmenten opetus-, kasvatus- ja sosiaalialan osaaminen.


Screenshot of tyopaikat.oikotie.fi

Vastaa