Vesiskootteri Vuokraus Helsinki: Paras

1. PolarCruiser - vuokraa luksusjahti

Yksityisen luksusjahdin vuokraus on yksi hienoimmista ja ikimuistoisimmista tavoista viettää aikaa merellä asiakkaiden, työntekijöiden tai läheisten kanssa. PolarCruiser on 20-metrinen jahti, joka on ihanteellinen risteilyalus ja illanveittopaikka. PolarCruiser tarjoaa ensiluokkaiset puitteet juhla- sekä kokoustilaisuuksiin, kokeneen ...


Screenshot of polarcruiser.fi

2. JVdeal Oy - Vuokraamme vesijettejä, sup-lautoja ...


Olemme avanneet rantaan myymälän, josta saat kerralla haettua kaikkien espoolaisten pienpanimoiden oluita mukaan. Ilmoitamme myymälän aukiolosta näin poikkeusaikana Facebook sivuillamme ja Instagramin Story osiossa.Voit myös kuitenkin aina myös soittaa meille 045 6133 667 ja tsekata olemmeko paikalla! Kysy myös rohkeasti puhelimitse ...


Screenshot of jvdeal.fi

3. vesiskootteri vuokraus - Helsingin Rakennuskonevuokraus Oy


vesiskootteri vuokraus. Näytetään ainoa tulos. Vesijetti 90Hv Sea-doo spark 120,96 € 149,99 € ALV 24%; Näytetään ainoa tulos. Osastot. Rakennuskonevuokraus.fi. Vuokraamme rakennuskalustoa ... Helsingin Rakennuskonevuokraus Oy Sotungintie 449, 00890 Helsinki 0400 99 53 63


Screenshot of www.rakennuskonevuokraus.fi

4. Vuokraa vene Helsingissä | Dokk


Vuokraa vene Helsingissä. Dokk palvelut Helsingissä kattavat veneretket, purjehdusretket sekä muut veneilypalvelut pääkaupunkiseudulla sisältäen myös Espoon. Jo parissa tunnissa veneellä ehtii Helsigissä kokea paljon. ... Alkaen: 1120,00 € (280€/vesiskootteri, minimi 4) Varaa.


Screenshot of dokk.fi

5. HINNASTO - JVdeal Oy


HINNASTO. Vesijetin vuokraus: 74 € / 1h. 140 € / 2h. 190 € / 3h. 220 € / 4h. 315 € / 8h (luovutetaan tankki täynnä ja asiakas palauttaa tankattuna) 5 x 1h sarjakortti 349€ (kortti on henkilökohtainen) – Hinta sisältää pelastusliivit ja märkäpuvun, lähtö vesille on Sarfvikin venesatamasta.


Screenshot of jvdeal.fi

6. Vesijettivuokraus Helsingissä


Vesilautailu on vesihiihdon sukulaislaji. Laji on helppo oppia ja sinulla on mahdollisuus kehittyä hyväksi vesilautailijaksi lyhyessä ajassa. Kokenut tiimimme opastaa apua tarvitsevia, jolloin kaikki pääsevät hyvään starttiin. Lue lisää.


Screenshot of www.helsinginvesijetti.fi

7. Vesijettivuokraus | Nettivuokraus


Löydä vuokrattavat Vesijettivuokraus kätevästi Nettivuokrauksesta. Palvelustamme löydät 114 ilmoitusta kategoriasta Vesijettivuokraus.Tervetuloa!


Screenshot of www.nettivuokraus.com

8. Vesijettivuokraus Helsingissä


Minimi vuokra-aika vesijeteillä on 2 tuntia. ... Tämä vene on kuin luotu Helsingin saaristoon. Matka taittuu nopeasti paikasta paikkaan, sillä 250hp v8 kone pitää huolen että vauhti ei jätä ketään kylmäksi. Vene on rekisteröity 6 + miehistö.


Screenshot of www.helsinginvesijetti.fi

9. Vesijettivuokraus Helsinki | Nettivuokraus


Vuokraa Vesijettivuokraus alueelta Helsinki kätevästi Nettivuokrauksesta. Sivustollamme 11 ilmoitusta kohteesta Vesijettivuokraus. Tervetuloa!

Screenshot of www.nettivuokraus.com

10. Vesiskootterisafari Itä-Helsinki ja Sipoo | Dokk


7.8.2019 · Vesiskootterisafari. by Vmax Rentals. Alkaen: 1120,00 € (280€/vesiskootteri, minimi 4) Arvio 5.00 5:stä perustuen 1 asiakkaan arvotukseen. ( 1 tuotearvio) Opastettu vesiskootteriajelu Helsingin ja Sipoon saaristossa. Lähtö ja paluu Sarvaston venesatamasta, satamakahvila Messistä (katso oheinen kartta). Safarin kesto 3 tuntia.


Screenshot of dokk.fi

11. Etusivu - Vmax Oy - Venekorjaamo Helsingin Jollaksessa

Täyden palvelun venekorjaamo, Talvisäilytys, telakointi, asennukset, lasikuitutyöt sekä Yamaha ja Suzuki perämoottorien huollot, korjaukset ja varaosat

Screenshot of www.vmax.fi

12. Venevuokraus | Skipperi


Venevuokraus on helppoa ja turvallista. Pääset parilla klikkauksella rentoutumaan vesille edullisesti. Vuokraa vene heti!


Screenshot of www.skipperi.fi

13. VMAX RENTALS | Venevuokraus Helsinki ...


Vmax Rentals vuokraa kesäisin veneet ja vesijetit Helsingin vesille ja talvisin moottorikelkat Levin lumille Lapissa. Tervetuloa!


Screenshot of www.vmaxrentals.fi

14.


Vuokraa Sea-Doo Spark -vesiskootteri Porvoossa ja vietä upea päivä saaristossa. ... Kuljeta trailerilla tai vuokraa vesille laskettuna. ... Olemme vain noin 15 minuutin päässä Porvoon keskustasta ja alle tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. VUOKRAA VESIJETTI . Elämyspoukama - Emäsalontie 152 - 06950 ...


Screenshot of elamyspoukama.fi

15. Vesijetti 90Hv Sea-doo spark - Helsingin ...


Sea-doo spark 2up STD 2021vm vesijetti. Hintaan kuuluu traileri tai vaihtoehtoisesti lasku Sipoonrannan tai Karhusaaren satamaan. Muut sopimuksen mukaan. 60hv malli, mutta napista muuttuu 90hv tehoille. Kulutus varsin maltillinen ajotyylistä tietenkin riippuen.


Screenshot of www.rakennuskonevuokraus.fi

16. Vesijetit • Sydän-Hämeen Safarit


Vesijetti­vuokraus, vesiskootteri­vuokraus Vesijetin vuokraus Sydän-Hämeen Safarit vuokraa Yamaha ja SeaDoo -vesijetit, toimipaikkanamme on Pälkäne. Mahtavien vesiyhteyksiemme johdosta saavutat vuokrajeteillämme seuraavat kaupungit; Kangasala, Valkeakoski, Hämeenlinna, Lempäälä, tai Tampere. Reipas retki kokeneelle jetteilijälle syntyy, kun käy Suvitrannassa Turengissa syömässä.


Screenshot of sydanhameensafarit.fi

17. risteilyt - Polarcruiser


PolarCruiser risteilee Helsingistä Suomen toiseksi vanhimpaan kaupunkiin, Porvooseen. Merimatkalla pääsette ihastelemaan Uudenmaan kauniita saaristomaisemia sekä nauttia halutessanne merellisen lounaan. Esimerkki aikataulu: 12.00 Lähtö Helsingistä. 16.00 Saapuminen Porvooseen. 19.00 Lähtö Porvoosta. 22.00 Saapuminen Helsinkiin


Screenshot of polarcruiser.fi

18. Mönkijä-, moottorikelkka- sekä vesijetti-safarit, ajot ...


Mönkijä-, vesijetti- ja moottorikelkkasafarit. Kaikille avoin vesijettisafari sunnuntaina. Varaa paikkasi seuraavalle ohjatulle sunnuntaisafarille 18.7.2021 klo 12.00-15.00. Virkistys-, tyky- ja tyhypäivä tai pikkujoulu turvallisesti poikkeusoloissa. Pidetään maskit saavuttaessa ja vielä varustauduttaessa pestyihin ajovarusteisiin.


Screenshot of sydanhameensafarit.fi

19. Asuntojen vuokrat Helsingissä: yksiöiden keskivuokrissa ...


9.7.2021 · Näistä laskettuna keskimääräiset asuntojen vuokrat Helsingissä ovat: yksiöissä 26,8 euroa, kaksioissa 20,8 euroa ja kolmioissa 18,8 euroa neliömetriä kohden kuukaudessa. Yksiöiden keskimääräinen neliövuokra on siis selkeästi suurempi kuin sitä isompien asuntojen. Asuntojen vuokrissa on paljon eroja myös Helsingin eri alueilla.


Screenshot of www.etuovi.com

20. Tampereen vesijettivuokraus – Vesijetit vedessä ...


Kaikki jettimme ovat Sea Doo -vesijettejä. Vesijetit vedessä valmiina ajoon, varaa omasi! HUOM! Saavuthan vähintään 20 min ennen varausta paikalle! Löylyttele saunalautalla! Saunalautta laiturissa Hatanpäällä! Meiltä vuokraat Jobe sup-laudat. SUP-laudat 10€/tunti. Vesijettivuokraamo on sulkenut ovensa kaudelta 2021.


Screenshot of www.tampereenvesijettivuokraus.fi

Vastaa