Venäjän Matkat Helsinki: Paras

1. Junalla Venäjälle - VR

Voit matkustaa Venäjälle Allegro-junalla, jonka matka-aika Pietariin on alle 3,5 tuntia. Moskovaan pääset yön yli Tolstoi-junalla. Molemmat junat pysähtyvät myös Viipurissa.


Screenshot of www.vr.fi

2. Matkat, kaupunkilomat, kylpylämatkat, kiertomatkat ...


12.11.2021 · Matkat kotikulmilta Suomeen, Baltiaan ja muihin lähimaihin, tutustu Samimatkojen valmismatkoihin. Olemme erikoistuneet varsinkin Venäjän, Baltian ja kotimaan matkoihin. Tarjoamme iloa lomiin ja paussia arjen keskelle erilaisista elämyksistä ja mielenkiintoisista kohteista.


Screenshot of samimatkat.fi

3. Arvo Tuomisen matkassa: Venäläinen Helsinki | Lomalinja


Arvo Tuomisen matkassa: Venäläinen Helsinki 5.4., 30.8.2022. Asiantuntijaopas Arvo Tuomisen opastama kävelyretki Helsingin venäläiseen historiaan ja Suomen syntyyn. Matka alkaa Hietaniemen ortodoksiselta hautausmaalta ja kulkee läpi kaupungin päättyen maukkaaseen lounaaseen ravintola Bellevuessa. Retken aikana kuljetaan halki ...


Screenshot of www.lomalinja.fi

4. Matkoja Venäjälle | Suomi-Venäjä-Seura


Tuotamme sisällöllisiä erikoisturistimatkoja Venäjälle ja muihin entisiin Neuvostoliiton maihin. Matkoillemme ovat tervetulleita kaikki. Teemamatkojen lisäksi teemme tilausmatkoja ryhmille. Ota yhteyttä, niin laitetaan matka pakettiin!


Screenshot of suomivenajaseura.fi

5. Venäjä | Lomalinja - Asiantuntijan matkassa


Venäjä | Asiantuntijoiden opastamat, ammattitaidolla ja sydämellä räätälöidyt Lomalinjan matkat. Meillä palvelee ihminen TAMPERE 010 289 8100 HELSINKI 010 289 8102


Screenshot of www.lomalinja.fi

6. Lähialuematkat | Venäjän viisumit ja matkat. Nopea ...


Matka- ja viisumipalvelu Lähialuematkat. Matkoja ennakkoluuloisille ja ennakkoluulottomille Venäjälle ja sen lähialueille jo vuodesta 1991. Omatoimiset kaupunkilomapaketit, opastetut matkat ja tilausmatkat ryhmille. Viisumipalvelut kaikkialle maailmaan vapaa-ajan matkoille ja työmatkoille.


Screenshot of www.lahialuematkat.fi

7. Venäjän matkat | Kymenmatkat


Räätälöimme liike-, yksityis- ja ryhmämatkoja ympäri Venäjää. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tästä tarjous matkallesi. Tai valitse sopiva vaihtoehto valmismatkoistamme. We ? Pietari! Moskovan matkat. Pietarin matkat. Venäjä muut kaupungit. Venäjän hotelli-info. Venäjän Karjala.


Screenshot of www.kymenmatkat.fi

8. Venäjän matkat - Junalla Viipuriin 2 pv - Saimaa Travel


22.12.2019 · Junalla Viipuriin 2 pv. Matkustusrajoitukset Venäjän ja Suomen välillä jatkuvat edelleen koronapandemian vuoksi, emmekä toistaiseksi voi tarjota matkapaketteja Venäjälle. Kun raja jälleen aukeaa ja pandemiatilanne rauhoittuu, palvelemme jälleen mielellämme asiakkaitamme. Viehättävä Viipuri on ostosmatkailijan pieni paratiisi.


Screenshot of www.saimaatravel.fi

9.


MainosEdulliset kaupunkilomat ja matkapaketit. Varaa unelmamatkasi tänään!


10. Venäjän viisumien hinnasto RussianExpert matkat


31.12.2019 · Helposti, halpa ja nopeasti Venäjän turistiviisumi ja moninkertaisen viisumin hinta RussianExpert matkat. Turisti kertaviisumi - 88 euro Kaksikertaviisumi - …


Screenshot of www.russianexpert.fi

11. Omatoimiset junamatkat – Matkatoimisto Traveller Oy

11.7.2018 · Lähtö perjantaina, suoralla lennolla Helsinki – Peking Finnairilla. Majoitus Pekingissä 7 yötä. Tutustu kaupunkiin ja sen lähiympäristöön, kunnes paluu venäläisellä Trans-Manchurian junalla n:o 19 Peking-Moskova 2. luokan makuuvaunupaikoilla. Tulo Moskovaan perjantaina, josta matka jatkuu edelleen Helsinkiin.

Screenshot of traveller.fi

12. Lähialuematkat | Venäjän viisumit ja matkat. Nopea ...


6.3.2021 · Venäjän viisumit ja matkat. Nopea viisumikeskus. Finnish touroperator and visa agency Russian Tours Lähialuematkat has been at the forefront of travelling to Russia with its speedy, flexible and experienced service since its establishment in 1991.


Screenshot of www.russiantours.fi

13. Venäjän matkojen erikoistoimisto Matka-Prima Futurist Oy


valmismatkat, viisumipalvelut ja räätälöidyt matkat - ryhmille, - yrityksille ja - omatoimimatkailijoille.


Screenshot of www.primatours.fi

14.


Junalla Pietariin 3 pv. Matkustusrajoitukset Venäjän ja Suomen välillä jatkuvat edelleen koronapandemian vuoksi, emmekä toistaiseksi voi tarjota matkapaketteja Venäjälle. Kun raja jälleen aukeaa, palvelemme jälleen mielellämme asiakkaitamme. Pietari tarjoaa kaikkea: taidetta, huippumuotia, oopperaa ja balettia sekä ihania ...


Screenshot of www.saimaatravel.fi

15. Venäjä: matkustustiedote - Ulkoministeriö


15.9.2021 · Venäjän tulli edellyttää myös, että reseptien paperiversiot kyseessä olevista lääkkeistä on mukana. Matkailijan tulee itse tarkistaa Venäjän viranomaisilta esimerkiksi Venäjän Helsingin-suurlähetystöstä, mitä lääkkeitä maahan saa viedä tai mitä asiakirjoja maan tulliviranomaiset hyväksyvät.


Screenshot of um.fi

16. Valmismatkat, ryhmämatkat, tilausajo ja taksi Itä ...


Venäjän matkoja on meillä takataskussa loppuvuodelle, jos koronatilanne muuttuu Kotimaan matkat. Kotimaan matkat. Kotimaahan meillä on tarjolla teatteri-, puutarha-, kaupunki- ja ... Matka jatkuu Kitee–Joensuu–Lappeenranta–Kouvola–Helsinki reittiä etelään matkavarauksista riippuen. Etelään suuntautuvilla matkoilla takaamme ...


Screenshot of samimatkat.fi

17. Helsinki Vladivostok - Junalla Venäjän halki - KILROY


Junalla Venäjän halki - Majoitus matkan varrella. Tähän junalippuun (Helsinki - Vladivostok) ei sisälly majoituksia asemilla. Toisin sanoen majoitut koko reissun ajan junassa. Hinta pitää sisällään sänkypaikan 4 hengen hytissä. Hyttikaverit saattavat olla muita reissaajia tai paikallisia.


Screenshot of www.kilroy.fi

18. Puolakan Valmismatkat


Tulevat matkat. MINIRISTEILY (6 h) HELSINKI – HELSINKI la 11.12 m/s Finlandialla. 54 €/hlö. — lue lisää! Päiväristeilyt Tallinnaan m/s Finlandialla. alkaen 65 €/hlö. — lue lisää! OSTOSMATKA/JOULUINEN HELSINKI ke 8.12. 49 €/hlö.


Screenshot of www.puolakka.com

19. Venäläinen kulttuuriviikko Helsingissä 30.10.–7.11 ...


27.9.2021 · Venäläinen kulttuuri valaisee Helsingin Venäläisen kulttuurin viikko 29.10.–7.11. tarjoaa helsinkiläisille monipuolisen kattauksen venäläistä kulttuuria kirjallisuudesta ruokaan ja historiaseminaarista nukketeatteriin. Järjestäjinä ovat Suomi-Venäjä-seuran osastot ja työntekijät yhteistyökumppaneineen. Ohjelmaa on niin aikuisille, lapsiperheille kuin nuorille.


Screenshot of suomivenajaseura.fi

20. Etusivu - Niikon matkat


Elämysmatkoja suomalaiseen makuun 2021-2022. Niikon matkat vie luonnon, kulttuurin ja uteliaan löytöretkeilyn lähteille - viihtymisen ehdoilla. Kohteina Karjala, Kaukasia, sukukansat Venäjällä ja k iinnostavin Itä-Eurooppa kuten Viro ja Moldova. Olemme ehkä erilainen matkatoimisto. Ryhmämme ovat pieniä, mutta ohjelmat suuria.


Screenshot of www.niikonmatkat.fi

Vastaa