Uimahalli Helsinki Lapsille: Paras

1. Mäkelänrinteen Uintikeskus Vallila | aukioloajat

14.11.2021 · Uimahallit / Helsinki. Mäkelänrinteen Uintikeskus (UH Mäkelänrinne) ... Lapsille on oma opetusallas ja perheen pienimmille lasten kahluuallas. Veden lämpötila lastenaltaissa on +32 astetta. Höyrysaunoja pestään päivittäin klo 12.25-12.45 jolloin ne eivät ole käytössä.


Screenshot of aukioloajat.com

2. Helsinki lapsille ja perheille | Stadissa.fi


Helsingin leikkipuistot löydät täältä. Ilmaiset lasten iltasadut luettavaksi löydät täältä Iltasatu.org tarjoaa suuren määrän ilmaisia iltasatuja luettavaksi. Kuvassa Leijona ja hiiri, kuva: Hanna Arvola Tapahtumia lapsille löydät Stadissa.fi -sivulta kirjoittamalla hakukenttään esim. …


Screenshot of www.stadissa.fi

3. 5 x testissä Helsingin uimahallit lapsen kanssa


5.10.2020 · Tässä testaamamme Helsingin uimahallit lapsen mielestä paremmuusjärjestyksessä: 1. Vuosaaren uimahalli. Vuosaaren uimahalli vie meidän tähän astisista testaamistamme uimahalleista voiton. Vuosaaren allasvalikoima on todella monipuolinen, ja altaita on monta. Hallissa on ilmeisesti vanha ja uusi puoli, ja sen vuoksi matka-altaita ja ...


Screenshot of www.lahdetaantaas.fi

4.
5. Helsingin uimahallit | Helsingin kaupunki


Helsingissä voimassa olevat keskeiset suositukset ja rajoitukset . Kaupungin uimahallien aukioloajat ym. Palvelukartalla: Kaupungin hallinnassa on neljä uimahallia, Itäkeskus, Jakomäki, Pirkkola ja Yrjönkatu. Kesäisin liikuntapalveluiden uimahallit ovat kiinni, poikkeusaukioloajat löytyvät …


Screenshot of www.hel.fi

6. Hallitse vesi. Yksityinen uimakoulu lapsille ja aikuisille.


Lapsille, nuorille, aikuisille – kaiken ikäisille Lasten uimakoulu Helsinki, Espoo ja Vantaa Alkeisopetuksen alussa pyritään toteamaan mahdollinen vedenpelko ja pääsemään siitä eroon. Lue lisää ... Espoonlahden uimahalli on yksi parhaiten uimaopetukseen soveltuvista halleista.


Screenshot of www.hallitsevesi.fi

7.
8. Helsingin uimahallit ja uintikeskukset | Stadissa.fi


Uimahallissa on iso lasten allasalue, jumppatilat sekä kuntosali. Malmin uimahalli on hyvien liikenneyhteyksien varrella. Malmin uimahalli Siltamäen uimahalli, Jousimiehentie 3 Pieni uimahalli on erityisesti lapsiperheiden suosiossa. Uimahallin lämmin allas sopii hyvin nautiskelijoille, lapsille ja perheille, muttei niinkään matkauimareille.


Screenshot of www.stadissa.fi

9. Uimakoulut lapsille ja nuorille | Helsingin kaupunki


Screenshot of www.hel.fi

10. Uimahallit lapsiperheille pääkaupunkiseudulla | Sandis ...


Liukumäet lapsille ja aikuisille! Monipuolinen Vuosaaren uimahalli on yksi parhaimmista pääkaupunkiseudun uimahalleista lapsille. Monta harjoitusallasta, pienemmille lapsille oma kahluuallas, ... Pieni ja hieman iäkäs uimahalli Koillis-Helsingissä on oiva vaihtoehto rauhallista polskimista etsivälle.


Screenshot of www.sandis.co

11. Uimakoulut - Urheiluhallit.fi

Tammikuussa 2022 alkavat uimakoulut julkaistaan viikon 45 lopulla. Ilmoittautuminen uimakouluihin alkaa marraskuun viimeisellä viikolla: Vauvat & leikki-ikäiset ma 22.11. klo 6.15, kouluikäiset ti 23.11. klo 6.15 ja aikuiset ke 24.11. klo 6.15. Maaliskuun kurssit tulevat myyntiin helmikuun alussa. Lisätietoja: uimakoulut (at)urheiluhallit.fi.

Screenshot of www.urheiluhallit.fi

12. Lasten liikunta - Urheiluhallit.fi


LASTEN LIIKUNTA. Sporttileirejä, liikunnallisia kerhoja ja yhdessä tekemisen riemua – niistä on Urheiluhallien lasten liikunta tehty. Ohjatuilla tunneilla ja kursseilla lapset pääsevät kokemaan onnistumisen elämyksiä ja liikkumaan turvallisesti leikinomaisessa ja kannustavassa ilmapiirissä.


Screenshot of www.urheiluhallit.fi

13. Soveltava liikunta | Helsingin kaupunki


Pirkkolan uimahalli 14.9.-14.12. ti 17.15-18.00. jatko, yli 6-vuotiaat ti 18.15–19.00 alkeet, 4?5-vuotiaat Ohjaus: Suomen Kuurojen Urheiluliitto ry. Vesiliikunta soveltava. Hinta 45 e Ryhmä on suunnattu 6-9-vuotiaille liikunta- ja tai kehitysvammaisille lapsille.


Screenshot of jatkasaari.edu.hel.fi

14.Screenshot of www.uimahallit.com

15. Lasten uimakoulut — FitPit Oy


Alkeet. Mitä: Lasten alkeisryhmässä harjoitellaan sukeltamista, kellumista, liukua, hyppyjä ja alkeisuinteja.Uintikerta kestää 40 minuuttia ja alkeisuimakouluissa veden lämpötilä on yli +30 astetta. Taitovaatimus: Et tarvitse aikaisempaa kokemusta, alkeisuimakoulua suositellaan 4–7-vuotiaille lapsille.


Screenshot of www.fitpit.fi

16. Kesän uimakoulut lapsille Pirkkolan uimahallissa | My ...


Kesän uimakoulut lapsille Pirkkolan uimahallissa. 7.6.–1.7.2021. Pirkkolan metsätie 6, 00630 Helsinki. Pirkkolan liikuntapuiston uimahalli. Uimaopetusta kaiken tasoisille yli 5-vuotiaille lapsille Pirkkolan uimahallissa. Opi polskimaan turvallisesti oman lähtötasosi mukaan! Kesäkauden 2021 uimakoulut lapsille. Hinta 45e.


Screenshot of www.myhelsinki.fi

17. Helsinki - Uimahallit


Uimahallit Helsinki


Screenshot of www.uimahallit.com

18. Uimahallit ja muut sisäliikuntapaikat palvelevat ...


13.8.2021 · Helsingin kaupungin liikuntapaikat, kuten uimahallit ja muut sisäliikuntatilat, ovat normaalien aukioloaikojen mukaisesti avoinna. Kaupungin ylläpitämissä palveluissa noudatetaan voimassa olevaa koronaohjeistusta. Sisätiloissa tulee pitää vähintään kahden metrin turvaväli muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan, ja yli 12-vuotiaille suositellaan sisätiloissa kasvomaskin käyttöä ...


Screenshot of helsinkiliikkuu.fi

19. FitPit Oy


FitPit Oy on vuonna 2015 perustettu hyvinvointipalveluita tarjoava yritys. Tarjoamme pääkaupunkiseudulla lajikohtaista valmennusta uinnissa, hiihdossa, juoksussa, luistelussa ja triathlonissa. Etävalmennuksen avulla pystymme tarjoamaan palveluita ympäri Suomen.


Screenshot of www.fitpit.fi

20. Uimahalli - SYK


SYK:n uimahalli sijaitsee Etelä-Haagassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Hallissa on 25 metrin allas sekä uinnin harjoitteluallas. Tervetuloa uimaan! Kaikenikäisten harrastustoiminta on sallittu sisä- ja ulkotiloissa. Toiminnassa on noudatettava harrastustoiminnan terveysturvallisuusohjeita. Tästä syystä SYK:n uimahalliin voidaan tällä hetkellä ottaa enintään puolet normaalista ...


Screenshot of syk.fi

Vastaa