Tyylikäs Ravintola Helsinki: Paras

1. Ravintolat Helsinki - Raflaamo.fi

KaikkiPAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT. Amarillo, Helsinki. Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta.


Screenshot of www.raflaamo.fi

2. Ravintola | Scandic Hotels


Brasserie Grand on lämpimän tyylikäs ravintola, ... Scandic Grand Central Helsinki. Scandic Grand Central Helsinki Address. Vilhonkatu 13 00100 Helsinki. Scandic Grand Central Helsinki Telephone +358 300308401 Hinta 0,12 €/min + pvm/mpm + 0,08 €/puhelu. Sähköposti: [email protected];


Screenshot of www.scandichotels.fi

3.
4. 3 modernia suomalaista ravintolaa | My Helsinki


Jord on tyylikäs, pohjoismaalainen ravintola, jonka ei odottaisi löytyvän kauppakeskuksesta, ja siksi juuri niin nerokas. Kekseliäiden, taidokkaiden annosten pääosissa on yllättäviä raaka-aineita kuten porkkanaa tai kaalia, eikä lihakaan ole mitä sattuu: Jordissa on maisteltu jo ainakin kieltä, niskaa ja sydäntä.


Screenshot of www.myhelsinki.fi

5. Top 10 Ravintolaa Helsingissä - 2021


Arty, mukava, romanttinen, tyylikäs Tallenna toivelistalle Jaa muiden kanssa Facebook Twitter Pinterest Email Copy link Olo. Ravintola Olo oli yksi Helsingin ensimmäisistä keittokomitean ja molekyyligastronomian fuusioista. Ravintola on saanut laajaa tunnustusta jo useiden vuosien ajan.


Screenshot of fi.yourtripagent.com

6.
7. Nämä ovat Itä-Helsingin parhaat ravintolat ja ruokapaikat


Jos haluat syödä kaupungin kenties maukkaimmat burgerit, Helsinki Beer Factory on koettava. Idyllisen lähiömeiningin kruunaavat laatuoluet! Ravintola Vilamo, Solvikinkatu 4. Aurinkolahden keskeisellä paikalla sijaitseva tyylikäs ravintola, josta saa maittavaa ja monipuolista lounasta sekä ilta-aikaan erinomaisia pizzoja ja hampurilaisia.


Screenshot of itahelsinki.fi

8. Ravintolat - Dine in the Dark


Dine in the Dark . Ravintola Sipuli. Ravintola Sipuli sijaitsee niin ikään Helsingin Katajanokan Kanavarannassa, aivan Kauppatorin läheisyydessä.Sipuli on tyylikäs ja arvostettu vanhaan punatiiliseen satamamakasiiniin rakennettu tilausravintoja ja baari, jossa on myös merihenkisiä kabinetteja.


Screenshot of www.dineinthedark.fi

9. 80 x Helsingin paras ravintola - Sara Tickle


26.1.2021 · Sandwhich Club // Siltanen (kuva: ashiyad) // Pizzeria Luca // Adlerfelt Alkuvuoden klassikkopostaus on jälleen täällä: Helsingin parhaat ravintolat 2021. Ja tällä kertaa suurempana kuin koskaan. Mukana on peräti 80 ravintolaa! Tämä Helsingin ravintolalista on tyypillisesti koostettu uusista, edellisvuonna avatuista ravintoloista. Sama kaava toistuu nytkin, tosin tällä kertaa ...

Screenshot of www.saratickle.fi

10. Ravintola Helsinki | Tyylikäs ja tunnelmallinen ...


Ravintola Ma-pe klo 11-22 La klo 14-22 Su suljettu. 6.12 ravintola on kiinni, Cafe Lasipalatsi palvelee 12-18 Joulunaikaan olemme suljettuna 23.12.2021-10.1.2022 Ravintola avataan blineille 10.1.2022 klo 11:00. Lounge avoinna ravintolan aukiolo-aikojen mukaisesti


Screenshot of www.ravintolalasipalatsi.fi

11. Uudet ravintolat Helsinki: jokaiselle jotakin

15.11.2017 · Uudet ravintolat Helsinki: jokaiselle jotakin. Helsinkiin on avattu viime aikoina taas iso joukko uusia, kiinnostavia ravintoloita. Tässä valikoima tuoreita rafloja testattavaksi! Tiia Rantanen. 15.11.2017 12:34. Tiia Rantanen.

Screenshot of www.city.fi

12. Varaa cocktail-baarimme ja ravintolamme Helsingin ...


SOK:n entisessä pääkonttorissa sijaitseva ravintolasali on tyylikäs ja monikäyttöinen tapahtumapaikka, joka sopii erinomaisesti suurille, jopa 800 hengen seurueille. Täällä tarjoilemme myös kuuluisan Super Breakfast -aamiaisbuffetimme, joka sisältää laadukkaan valikoiman tuoreita hedelmiä ja marjoja, vihanneksia, leipiä ja leivonnaisia sekä kylmiä ja lämpimiä aamiaisherkkuja.


Screenshot of www.radissonhotels.com

13. Hesperia Restaurant & Bar | Crowne Plaza Helsinki


Tyylikäs ja modernisti sisustettu, 180-paikkainen Hesperia Restaurant & Bar on uudistuneen Crowne Plaza -hotellin katukerroksen näkyvimmällä paikalla toimiva ravintola, joka tarjoilee elämyksiä aamiaisesta iltamyöhään. Uusi ravintola, aulabaari sekä elegantti hotelliaula muodostavat viihtyisän kokonaisuuden, toimien olohuoneena, joka palvelee yhtä hyvin hotellivieraita kuin ...


Screenshot of helsinki.crowneplaza.com

14.


PIENI ITALIA HELSINGIN SYDÄMESSÄ. Benvenuti Ragazzi! ti - pe klo 17 - 23 la klo 14 - 23 su - ma - suljettu. Yrjönkatu 18B [email protected] +358 10 581 2883


Screenshot of pjazza.fi

15. Aleksanderplats, Eteläesplanadi 22 Helsinki ...


2.7.2020 · Lounasravintolaksemme valikoitui ihastuttava Aleksanderplats Eteläesplanadi 22, Helsinki. Aleksanderplats on valoisa ja tyylikäs ravintola, jossa on erinomaiset tilavat pöydät, kauniit yksinkertaiset kattaukset ja erityisen ihanat tuolit, kauniit ja hyvät istua. Se ei ole muuten lainkaan itsestäänselvyys nykyään ravintoloissa.


Screenshot of lautasellinenrakkautta.fi

16. 29 x Helsingin paras ravintola - Sara Tickle


3.2.2019 · 29 x Helsingin paras ravintola 03 February, Feb 2019 - 13:19. 29 x Helsingin paras ravintola. Jokavuotinen ravintolavinkkipostaus on jälleen täällä! Vinkki: lisää tämä postaus kirjanmerkkeihisi, ja palaa aina kun sopiva ruokapaikka on hakusessa! Tällä kertaa vinkkilistalleni päätyi suurimmaksi osaksi vuonna 2018 avattuja ravintoloita.


Screenshot of www.saratickle.fi

17. Ravintola Itsudemo - Sushi Helsinki - Sushi Ravintola


SUSHI HELSINKI – KAUPUNGIN LAAJIN VALIKOIMA! Ihmiset eivät välitä siitä, mitä tiedät, ennen kuin he tietävät, paljonko välität. Ja me todella välitämme laadukkaasta ruoasta ja asiakkaistamme! Olemme monipuolinen ja tyylikäs sushi Helsinki ravintola, joka tarjoaa Suomen suurimman sushibeffetin.


Screenshot of itsudemo.fi

18. Kabinetit ja yksityistilat Helsingin keskustassa | Dining


Finnjävel Salongin intiimi Kammari on tyylikäs tila, ... Kauppatorin rannassa sijaitsevan ravintola Sue Ellenin perällä sijaitsee rauhaisa 24-30 hengen takasali. ... Helsingin Vanhaa kauppahallia vastapäätä sijaitseva Ultima on avoinna tiistaista perjantaihin klo 17.00 alkaen, lauantaisin aloitellaan jo …


Screenshot of dining.fi

19. Lounge Helsinki | Viihtyisä olohuone Helsingin keskustassa


Tyylikäs Lounge Helsingin sydämessä Maistuisiko klassikkodrinkki tai trendikäs mocktail? Lasipalatsin lounge palvelee asiakkaitaan Lasipalatsin toisessa kerroksessa, Ravintola Lasipalatsin yhteydessä. Viihtyisät tilat Helsingin keskustassa; klassikkodrinkkien ohella baarimme tarjoilee niin makuhermoja herätteleviä cocktaileja kuin lasillisen laadukasta viiniäkin, alkoholittomia juomia ...


Screenshot of www.ravintolalasipalatsi.fi

20. Thairavintola Helsinki, Jätkäsaari | Aitoja Thaimaan makuja


Thairavintola Krung Thep Thai Bistro tarjoilee raikkaita Thaimaan makuja Helsingin Jätkäsaaressa. Tyylikäs ja viihtyisä ravintolamme palvelee maistuvin, päivittäin vaihtuvin lounain, ja monipuolinen à la carte -listamme täyttää illallisasiakkaiden toiveet.


Screenshot of www.krungthepthaibistro.fi

Vastaa