Toko Kurssi Helsinki: Paras

1. Koirakoulu Tahdikkaat tassut – Hyvän mielen koirakoulu ...

Janette Lindholm. Janeten tavoitteena kouluttajana on saada sekä koiralle että ohjaajalle iloinen fiilis treeneihin! Tärkeintä harrastamisessa mielestäni on, että koirakoulusta ja treenikentältä voi lähteä aina hymyssä suin! Suosittelemme syntymäpäivälahjaksi, valmistujaislahjaksi, yllätykseksi tai …


Screenshot of tahdikkaattassut.fi

2. Kurssit joilla on vapaita paikkoja - Koirakoulu Kompassi


Kurssit joilla on vapaita paikkoja. OLEMME MUUTTANEET OSOITTEESEEN KARHUNKIERROS 6, 01640 VANTAA! Tulevat kurssit löydät mm. TÄÄLTÄ ja niitä julkaistaan lisää koko ajan. Myös tilavuokraus on alkanut, lue lisää TÄÄLTÄ!


Screenshot of www.koirakoulukompassi.com

3. Toko-alkeiskurssi - Kurssit | Koiratarvikkeet Helsinki ...


Toko-alkeiskurssi. 135,00 €. TOKO eli tottelevaisuuskoulutus on kiva yhteinen harrastus, jota voivat harrastaa kaiken ikäiset ja tasoiset koirakot. Tällä kurssilla harjoittelemme TOKO:n alokasluokan (ALO) liikkeitä. Näitä liikkeitä ovat mm. paikallamakuu, seuraaminen, maahanmeno liikkeestä ja luoksetulo. Kurssi on kerran viikossa ...


Screenshot of www.koirakouluilo.fi

4. Rallytoko & Toko kurssit | Koirakoulu Taitoa Tassuihin Oy ...


RallyToko & Toko kurssit. Tältä sivulta löydät kaikki tulossa olevat Rally-Tokon sekä Tokon tunnit & kurssit. Linkkiä klikkaamalla pääset katsomaan kurssin tarkemmat tiedot ja sivun alas rullaamalla ilmoittautumaan haluamaasi ryhmään mukaan.


Screenshot of www.taitoatassuihin.fi

5. koirakoulu TOKO-luokka


Järjestämme yhdessä möllitokokokeita ja näyttelytreenejä sekä -kursseja. Luentoja olen pitänyt Helsingin seudun kennelpiirille (HSKP) koiran kanssa harrastamisesta vuosina 2009 ja 2010. Toko koulutusohjaajana pätevöidyin vuonna 2009 ja jäin kouluttajaksi HSKP:n …


Screenshot of www.toko-luokka.fi

6. Kurssit - Masseter


Kaikki kurssit pidetään Tmi Masseterin toimitiloissa Roihupellossa Itä-Helsingissä, ellei toisin ole mainittu. Touko-syyskuussa joitain kursseja pidetään ulkokursseina Heikinlaaksossa Nummitien hiekkakentällä. Ryhmäkoko kursseilla on 3-5 koirakkoa. Tällä …


Screenshot of www.masseter.fi

7. TOKO- kurssit - Koirakoulu Pro Dog


TOKO- kurssit TOKO alkeet- kurssi on tarkoitettu tottelevaisuuskokeiden liikkeistä kiinnostuneille koiranomistajille, joilla ei vielä ole kokemusta TOKO-kilpailuista. Kurssille tultaessa koiran olisi hyvä osata jo joitain perusasioita, kuten istuminen ja maahanmeno.


Screenshot of prodog.weebly.com

8. Pentukurssit | Koirakoulu Taitoa Tassuihin Oy | Verkkokurssit


HELSINKI, Vallila: Pentu Teho – Kurssi, Maanantaisin 10.01.2022, Klo. 20.00, 8krt (PIENRYHMÄ) TAVOITEELLISTEN PENTUJEN PENTUKURSSIT: Tälle pentukurssille ovat tervetulleita koirakot, jotka haluavat heti alusta alkaen rakentaa hyvät pohjat tavoitteena kilpailla tai …


Screenshot of www.taitoatassuihin.fi

9.


MainosLaaja kurssivalikoima yrityksille ja yksityisille. Lue lisää ja ilmoittaudu nyt!


10. Kurssit ja koulutukset | Helsingin seudun kennelpiiriScreenshot of www.kennelpiiri.fi

11. Kouluttamisen ammattilainen yli 6000 koiran kokemuksella ...

5.9.2021 · * Alkavat kurssit myös kalenterinäkymänä. Koirakoulu Heiluva Häntä on vuodesta 2008 alkaen kouluttanut yli 6000 koiraa yli 200 eri rodusta. Heiluva Häntä tarjoaa ammattimaista, eläinten käyttäytymistieteisiin, oppimisteoriaan, kokonaisvaltaisesti eläimen hyvinvointiin ja ensisijaisesti palkitsemiseen perustuvaa koulutusta koirien ja kissojen huoltajille.

Screenshot of www.heiluvahanta.fi

12. HELSINKI, Konala: Rallytoko & Toko Alkeet – Kurssi ...


Kaikki Tapahtumat. HELSINKI, Konala: Rallytoko & Toko Alkeet – Kurssi, Tiistaisin 23.11.2021, Klo. 16.00, 4krt (PIENRYHMÄ)


Screenshot of kurssikalenteri.taitoatassuihin.fi

13. Kurssit | Koiratarvikkeet Helsinki - Rally Toko -alkeiskurssi


Rally-toko kurssi sopii sinulle ja koirallesi jos haluat tarjota koirallesi mielekästä tekemistä ja parantaa yhteistyötä välillänne. Rally-tokon alkeiskurssilla tutustutaan alokasluokan kyltteihin ja harjoitellaan rally-tokon kannalta tärkeitä pohjataitoja kuten seuraamista, käännöksiä, sivulletuloa, eteentuloa sekä asennonvaihtoja (istuminen, maahanmeno ja seisominen).


Screenshot of www.koirakouluilo.fi

14.Screenshot of www.kennelliitto.fi

15. Helsingin seudun kennelpiiri | Kennelpiirit


Helsingin Seudun kennelpiiri edustaa kenneltoimintaa pääkaupunkiseudulla. Piirin toimialue käsittää Helsingin, Vantaan, Espoon ja Kauniaisen alueet. Piirin toiminnassa on noin 100 jäsenyhdistystä aina rotuyhdistyksistä kaupunginosien koirayhdistyksiin. Henkilöjäseniä näissä yhdistyksissä on lähes 25 000.


Screenshot of www.kennelpiiri.fi

16. Rally-Tokon alkeet | Koira- ja kissakoulu Heiluva Häntä


Rally-Tokon alkeet. Rally-tokon onnistuneessa alkeisopetuksessa paneudutaan hyviin pohjataitoihin, joiden varaan on helpompi kouluttaa myös ylempien luokkien tehtäviä ja liikkeitä. Jatkokursseille voit osallistua heti alkeiskurssin jälkeen.


Screenshot of www.heiluvahanta.fi

17. Rally- ja tokokurssit - Masseter


Rally-/tokokoiran pohjataidot -kurssi. 5 harjoituskertaa ja koulutuksen perusteet -luentotallenne, hinta 119e. Harjoitukset perjantaisin 19.11.-17.12. klo 20.-20.50 ilmoittaudu harjoitukset perjantaisin 4.2.-4.3. klo 19.-19.50 ilmoittaudu. Kurssi on suunnattu koirakoille, joiden tulevaisuudensuunnitelmiin kuuluu rally-tokon tai tokon harrastaminen.


Screenshot of www.masseter.fi

18. Käpylä | Koirankuonolaiset


HELSINKI , KÄPYLÄ 3 KERRAN KURSSIT TORSTAISIN 17.6.-1.7.2021: 17.6.- 1.7.2021 Arkatassujen pelonhallintakurssi 3 krt. klo 17.00- 17.45 . Kurssi sopii hyvin niille koirille joilla on arkuutta tai pelkoa eri asioiden suhteen kuten toisia koiria, ihmisiä tai ääniä kohtaan.


Screenshot of koirankuonolaiset.fi

19. Helsinki | Koirankuonolaiset


Kurssi sopii kaikille koirakoille rotuun tai ikään katsomatta. Paikka: Sahaajankat u 6, 00880 Helsinki (starkkia vastapäisellä olevalla nurmella/hiekkakentällä entisen koirapuiston vieressä) Kurssipäivät: Sunnuntaisin 14.11, 21.11, 28.11. Hinta: 85 e (3x 45 min ) Ohjaaja: Petra Karell.


Screenshot of koirankuonolaiset.fi

20. Toko kurssit – YLÖKK


15.9.2021 · Kouluttajana toimii Eveliina Kortesoja ja kurssi pidetään Ylökk-hallissa. Kurssi sopii kaiken ikäisille koirille, eikä pohjataitoja tarvitse… Continue. Toko kurssit; Tulevaisuuden tähdet -tokoryhmä/ täydennyshaku ajalle 3.9. – 17.12.2021. 5.8.2021 5.8.2021 PK-Toko-toimikunta.


Screenshot of ylokk.net

Vastaa