Tilapäismajoitus Helsinki: Paras

1. Kalustettu asunto Helsinki alk.29€/vrk - Helsingin ...

Kalustettu asunto heti saatavilla alkaen 29€ /vrk. Huippusijainti Kallio, Punavuori, Alppila, Hakaniemi. Lyhytaikainen vuokra-asunto Helsinki ja Espoo, Vantaa.


Screenshot of www.huoneistorinki.fi

2. Kotimaailma | Väliaikaiset kalustetut asunnot


Meiltä löydät laadukkaat ja kodikkaat kalustetut asunnot väliaikaiseksi ratkaisuksi, esimerkiksi remontin tai työmatkan ajaksi. Tervetuloa tutustumaan!


Screenshot of www.kotimaailma.com

3.
4. Tilapäinen asuminen | Helsingin kaupunki


Tilapäinen asuminen. Tilapäinen asuminen on osa sosiaalihuollon asumispalveluja. Se perustuu Sosiaalihuoltolakiin. Tilapäistä asumista järjestetään henkilöille, jotka tarvitsevat lyhytaikaista ja kiireellistä apua asumistilanteeseensa. Tilapäinen asuminen …


Screenshot of www.hel.fi

5. Kalustetut asunnot, tilapäismajoitus - Spot Apartments


Vuokraa kalustettu asunto lyhyempään tai pidempään tarpeeseen. Palvelumme soveltuu niin yrityksille kuin yksityisillekin. Tarvitset mukaan vain henkilökohtaiset tavarasi.


Screenshot of spotapartments.fi

6. Majoitus ja vuokra-asunnot tilapäiseen tarpeeseen | Forenom


Majoitusvaihtoehdot. Forenomilta löydät tilapäiset vuokra-asunnot ja majoitukset kaikkiin tarpeisiin nopeasti ja mutkattomasti. Mikäli on etsinnässä lyhyempi tai pidempiaikainen majoitus, meiltä löytyy jokaiseen tarkoitukseen ja budjettiin sopiva kalustettu väliaikainen asunto, huoneistohotelli tai hostelli.


Screenshot of www.forenom.com

7. Tilapäismajoitus ja kotiin tuotavat palvelut tukevat ...Screenshot of luona.fi

8. Asumispalvelut - Luona


Tilapäismajoitus Palvelulupauksemme on järjestää ihmiselle asunto vuorokauden kuluessa siitä, kun hänen kotikuntansa on meihin yhteydessä ja tilaa palvelun. Luona Polku toimii tilapäismajoituspalvelujen palveluntuottajana pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Jyväskylässä, Lahdessa, Kuopiossa, Turussa ja näiden lähikunnissa.


Screenshot of luona.fi

9. Hätämajoitus | Helsingin kaupunki


Hätämajoitus. Hätämajoituksella tarkoitetaan tilapäistä asumista, joka kestää vain yön tai kaksi. Helsinkiläisten yksinelävien ja lapsettomien pariskuntien tilapäistä majoitusta hätämajoituksena tarjotaan Hietaniemenkadun palvelukeskuksen asumispäivystyksessä, Inarintien hätämajoituksessa sekä Alppikadun hätämajoituksessa yhdeksi yöksi ja viikonloppuna viikonlopun yli.

Screenshot of www.hel.fi

10. Tilapäis- ja projektimajoitus | Scandic Hotels


Helsinki. Scandic Helsinki Airport Lentäjäntie 1, Vantaa. Scandic Park Helsinki Mannerheimintie 46, Helsinki. Scandic Helsinki Aviacongress Robert Huberin tie 4, Vantaa. Scandic ... Listasimme sinulle 4 asiaa, miten tilapäismajoitus hotellissa helpottaa arkeasi. Vieraile turvallisesti.


Screenshot of www.scandichotels.fi

11. Asuntohelppi - Vuokra-asunnot Turku / Helsinki / Tampere ...

Kaikki vuokra-asunnot Turku, Helsinki, Tampere, koko Suomi. Päivittäin vaihtuva valikoima edullisia vuokra-asuntoja Helsingin, Turun, Tampereen seudulla. Myös muille kuin opiskelijoille!

Screenshot of www.asuntohelppi.fi

12. Helsinki | Pelastustoimi


Helsingin kaupungin pelastuslaitos. Helsingin kaupungin pelastuslaitos tekee työtä pääkaupungin ja sen asukkaiden sekä vierailijoiden turvallisuuden puolesta. Pelastustoimi. fi. Pelastuslaitokset. Helsinki.


Screenshot of pelastustoimi.fi

13. Tilapäismajoitus nuorille avautui 1.4.2021 | Diakonissalaitos


31.3.2021 · Tilapäismajoitus on avoinna kaikille asunnottomille nuorille kuntarajoista riippumatta. ... Meille on tärkeää, että myös Helsingin kaupunki on antanut tukensa tälle toiminnalle, tähdentää Kantola. Pääkaupunkiseudulla on asunnottomia alle 25-vuotiaita vajaa 400.


Screenshot of www.hdl.fi

14.


Edullista yöpymistä Forenomin hostelleissa. Forenomin hostellit ovat fiksu vaihtoehto kun tarvitset edullista majoitusta Suomessa. Voit varata huoneen Forenomin hostelliin suoraan netistä. Henkilökohtaisella avainkoodillasi vältät check-in ja check-out jonot sekä liikut hostellissa helposti omien aikataulujesi mukaan.


Screenshot of www.forenom.com

15. Asunnottomien tilat äärimmillään Helsingissä: Toivon ...


Viime päivien kovat pakkaset ovat saaneet Helsingin asunnottomat kaipaamaan lämmintä yösijaa. Tilapäismajoitus onkin nyt ääriään myöten täynnä.


Screenshot of yle.fi

16. mikä halvin tilapäismajoitus pääkaupunkiseudulla ...


28.4.2010 · Helsinki; mikä halvin tilapäismajoitus pääkaupunkiseudulla. jeesiä tarviin. 28.04.2010 21:04. Ilmoita. Onko tietoo kellää mikä olisi halvin tilapäis majoitus ratkaisu pääkaupunkiseudulla,oon tulossa Vantaalle töihin. etsin majoitusta ma-pe viikoittain pitkäksi aikaaan.


Screenshot of keskustelu.suomi24.fi

17. Nuorten turvatalo Helsinki, Punainen Risti - Home | Facebook


Nuorten turvatalo Helsinki, Punainen Risti. 501 likes · 21 were here. Nuorten turvatalolta saat apua mihin tahansa nuoruuteen tai vanhemmuuteen liittyvään asiaan. Avun saa heti, ilmaiseksi ja myös...


Screenshot of www.facebook.com

18. Pakkanen sai helsinkiläiset heltymään: Asunnottomille ...


Helsingin Hietaniemenkadun palvelukeskuksen alakerrassa vastaava ohjaaja Liisa Tikka lajittelee lahjoitusvaatteita pinoihin. Huone on nurkkiaan myöten täynnä; kerrastoja, toppahousuja, takkeja ja villapaitoja. Tällä hetkellä Helsingin asunnottomilla ei ole ainakaan lämpimistä vaatteista pulaa, jos niitä osaa oikeasta paikasta kysyä.


Screenshot of yle.fi

19. Etusivu | Pelastuslaitokset


Pelastuslaitosten kumppanuusverkosto on Suomen kaikkien 22 pelastuslaitoksen vapaaehtoinen yhteenliittymä. Kumppanuusverkoston tavoitteena on kehittää pelastuslaitosten toimintaa siten, että palvelut kansalaisille ovat laadukkaita, tehokkaita, taloudellisia ja perustuvat yhdenmukaiseen tulkintaan voimassa olevista säädöksistä ja ...


Screenshot of www.pelastuslaitokset.fi

20. Espoo - Kalustettuja asuntoja - Kotimaailma


Kotimaailma Helsingin toiminta saa merkittävän kasvuloikan, kun Kotimaailma Helsinki Tarmo Herlevin johdolla on ostanut Yövy.fi (Experience living) liiketoiminnan. Lue kaikki Espoon uutiset. Seuraa meitä somessa. Facebook. Instagram. Pyydä tarjous asunnosta – vastaamme nopeasti! Nimi * Puhelin *


Screenshot of www.kotimaailma.com

Vastaa