Terveyskeskus Neuvonta Helsinki: Paras

1. Helsingin terveysneuvonta sai uuden numeron - Kaupunki | HS.fi

17.12.2014 · Helsingin uusi terveysneuvonta palvelee vuodenvaihteesta eteenpäin numerossa 09 310 100 23. Yksi selkeä numero kysymyksille siis säilyy sittenkin, vaikka …


Screenshot of www.hs.fi

2. Laboratorion ajanvaraus ja neuvonta | HUS


Laboratorion ajanvaraus ja neuvonta Asiasanat: laboratorio ajanvaraus HUSLAB Voit varata ajan ... Keravan terveyskeskuksen laboratoriossa palvelemme ajanvarauksella ja vuoronumerolla. Suosittelemme ajanvarausta. Masalan laboratorio Masalan laboratoriossa palvelemme ajanvarauksella.


Screenshot of www.hus.fi

3. Terveysneuvonta - Suomi.fi


Chatbot on jokaisen terveysaseman sivulla. - Voit arvioida hoidon tarvetta ja hakea hoito-ohjeita Omaolo-palvelussa. - Kiireellisessä asiassa oman terveysaseman ollessa suljettu soita Päivystysavun numeroon 116 117. - Soita terveysneuvonnan numeroon 09 310 10023, kun sinulla on kiireettömiä terveyteen tai terveyspalveluihin liittyviä ...


Screenshot of www.suomi.fi

4. Viiskulman terveysasema | Helsingin kaupunki


Viiskulman terveysasema. Ruotsinkielistä palvelua. Viiskulman terveysasema palvelee kantakaupungin alueella muun muassa Kampin, Katajanokan, Kruunuhaan ja Punavuoren asukkaita. Ota yhteyttä terveysasemalle, kun olet huolestunut terveydestäsi, sinulla on jokin äkillinen oire tai tarvitset tukea pitkäaikaisen sairauden hoidossa.


Screenshot of terveys.hel.fi

5. Terveys Helsingissä - InfoFinlandScreenshot of www.infofinland.fi

6.
7. Terveysneuvontapuhelin auttaa Helsingissä | ET


16.11.2017 · Helsingin kaupungin terveysneuvonta ympäri vuorokauden, puh. 09 310 10023. Kauniaisissa, Keravalla ja Kirkkonummella neuvontaa ympäri vuorokauden, puh. 09 87 10023. Iltaisin ja viikonloppuisin numero palvelee myös espoolaisia. Vantaalla virka-ajan ulkopuolella, puh. 09 471 67060.


Screenshot of www.etlehti.fi

8. Terveysasemien ja lähiklinikoiden ajanvaraus ja neuvonta ...


31.12.2020 · Ajanvaraus ja neuvonta Terveysasemien ja lähiklinikoiden ajanvarauksen ja neuvonnan puhelinpalvelussa terveydenhuoltoalan ammattilainen neuvoo ja ohjaa terveyteen ja sairauteen liittyvissä asioissa. Puhelinpalvelusta saa yleistä ohjausta terveyspalveluista, varataan ajat kontrolleihin, jatkohoitoon ja ajanvarausta vaativiin röntgentutkimuksiin sekä puhelinajat lääkärille ja hoitajalle ...


Screenshot of www.phhyky.fi

9. Terveysneuvonta | Helsingin kaupunki


Terveysneuvonta. Saat terveysneuvontaa vuorokauden ympäri terveysasemien chatbotista, Omaolo-palvelusta ja terveysneuvontapuhelimesta. - Terveysasemien chatbot ohjaa hakemaan terveyspalveluja oikeasta paikasta ja neuvoo myös hammashoitoon, mielenterveyteen, päihteisiin ja sosiaalipalveluihin liittyvissä asioissa.

Screenshot of www.hel.fi

10. Terveysasemat | Helsingin kaupunki


Maksuttomia nfluenssarokotuksia annetaan riskiryhmäläisille ja heidän lähipiirilleen ajanvarauksella 1.11.–26.11.2021. Rokotamme influenssaa vastaan koronarokotuspisteillämme Jätkäsaaressa, Malmilla, Kannelmäessä ja Myllypurossa.


Screenshot of www.hel.fi

11. Terveysaseman valinta - Suomi.fi

22.10.2021 · Terveysaseman valinta. Jokaisella on oma terveysasema kotikunnassaan. Julkisen terveydenhuollon asiakkaana voit myös valita, minkä terveysaseman palveluja haluat käyttää. Kiireettömän hoidon hoitopaikan voit valita kotikuntasi terveysasemista ja myös koko Suomen alueelta. Voit olla kerrallaan yhden terveysaseman asiakkaana.

Screenshot of www.suomi.fi

12. Terveyskeskukset - Sosiaali- ja terveysministeriö


Terveyskeskukset. Sosiaali- ja terveysministeriö vastaa terveydenhuoltoa koskevan lainsäädännön kehittämisestä ja valmistelusta. Terveyskeskus on kuntalaisten lähin ja tutuin hoitopaikka, jossa tuotetaan kunnan järjestämät terveydenhuollon palvelut.


Screenshot of stm.fi

13. Terveyskeskussairaala - Keski-Uudenmaan Sote


Terveyskeskussairaala. Terveyskeskussairaaloiden akuuttiosastot tarjoavat lyhytaikaista osastohoitoa. Potilaat tulevat osastolle terveyskeskuksen akuuttivastaanotoilta sekä erikoissairaanhoidon päivystyksistä ja osastoilta. Hoito suunnitellaan yhdessä potilaan ja …


Screenshot of www.keski-uudenmaansote.fi

14.


Suoraan sisältöön. Svenska | English | Muut kielet . Koronavirus


Screenshot of www.jatkasaari.edu.hel.fi

15. Vantaan kaupunki - TerveysneuvontaScreenshot of www.vantaa.fi

16. Terveys | Espoon kaupunki


Olet Espoon kaupungin virallisilla verkkosivuilla. Sivusto on uusi ja osa sivuista on vielä työn alla. Voit antaa palautetta uudesta espoo.fi:stä kyselyssä (ulkoinen linkki).


Screenshot of www.espoo.fi

17. Vantaan kaupunki - Terveysasemat


2. Soita! Huom! Henkeä uhkaavassa sairastapauksessa soita aina hätänumeroon 112.. Jos sinulla on infektio-oireita (kuume, yskä, nuha, kurkkukipu ym.), ja tarvitset ammattilaisen apua, soita infektiopuhelimeen 09 839 50070, arkisin klo 8–18 ja viikonloppuisin sekä arkipyhinä klo 9–16.


Screenshot of www.vantaa.fi

18. Sosiaali ja Terveyspalvelut , Helsinki


Sosiaali ja Terveyspalvelut Helsinki (Näytetään 1 - 20 / 242 tulosta) Karttanäkymä. 60.1998039,24.9430199. Vailla Vakinaista Asuntoa ry. Uusimaa , Opastinsilta 8 B 00500 Helsinki 044 7044310. Nyt suljettu. Aukioloajat. Web-sivu.


Screenshot of www.cylex.fi

19. Ota yhteyttä - Terveystalo


Neuvonta reseptien uusimiseen liittyen ja potilasasiakirjoihin liittyen Katso toimipaikkakohtaiset osoitetiedot ja faksinumerot toimipaikkojen omilta sivuilta. *030 6000 puhelun hinta on lankaliittymästä 8,35 snt/puhelu + 3,20 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 19,33 snt/min.


Screenshot of www.terveystalo.com

20. Ajanvaraus ja neuvonta | Kuopio


Suun terveydenhuollon ajanvaraus ja neuvonta Savotalon asiakaspalvelupisteemme osoitteessa Tulliportinkatu 17 C on avoinna maanantaista torstaihin klo 7.45-15.00 ja perjantaisin klo 7.45-13.30. Pyydämme, että asiotte pääasiallisesti puhelimitse tai sähköisen asiointipalvelun kautta.


Screenshot of www.kuopio.fi

Vastaa