Tennispalatsi Helsinki Osoite: Paras

1. Room Escape Helsinki - Room Escape

Room Escape HelsinkiTennispalatsi. +358 50 325 4331. [email protected] Osoite. Salomonkatu 15. 2. kerros. 00100 Helsinki. Olemme avoinna pelivarauksien mukaan. Vapaana olevat peliajat näet varauskalenteristamme.


Screenshot of roomescape.fi

2. Tennispalatsi - Helsingin kaupunkiScreenshot of www.hel.fi

3. Finnkino Tennispalatsi - Helsinki - Elokuvateatteri ...


Etsitkö yrityksen Finnkino Tennispalatsi tarkempia tietoja. Yrityksen toimipiste on paikkakunnalla Helsinki. Yritys toimii toimialalla Elokuvateatteri.


Screenshot of www.fonecta.fi

4. Finnkino Tennispalatsi - Y-tunnus: 0647239-1 ...


Finder.fi kertoo Finnkino Tennispalatsi yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti. Finder Kirjaudu sisään Finder.fi / Elokuvat / Elokuvat Helsinki / Finnkino Tennispalatsi. Finnkino Tennispalatsi. Sivutoimipaikka, Finnkino Oy


Screenshot of www.finder.fi

5. Finnkino Tennispalatsi | iSense - Katso kuvat ja varaa ...


Finnkino Tennispalatsi | iSense. Salomonkatu 15, 00100 Helsinki. Lisää muistilistalle. Lisää muistilistalle. Lisätty 33 kertaa. Varmin tapa muistaa kiinnostavat tilat. Lähetä kysely kaikille listasi tiloille helposti. Perustiedot. UUTUUS: Finnkinob2b Live -konsepti, jonka avulla virtuaalitapahtumaa voi seurata elokuvateatterin ...


Screenshot of venuu.fi

6. Tennispalatsi – Wikipedia


Tennispalatsi on Helsingin Kampissa sijaitseva kulttuurin ja vapaa-ajan keskus. Se käsittää kokonaisen korttelin Salomon­kadun, Fredrikin­kadun, Eteläisen Rautatie­kadun ja Jaakon­kadun välissä. Rakennuksessa on Finnkinon elokuvateatteri, kaupungin omistama Helsingin taidemuseo HAM sekä pieniä liikkeitä.
Funktionalismia edustavan Tennispalatsin suunnitteli arkkitehtiylioppilas Helge Lunds…


Screenshot of fi.wikipedia.org

7. Etusivu - HAM


Eteläinen Rautatiekatu 8, 00100 Helsinki. HAM Tennispalatsi sijaitsee Helsingin keskustassa Kampin kauppakeskuksen välittömässä läheisyydessä. Pääset meille julkisilla liikennevälineillä helposti mistä tahansa pääkaupunkiseudulta. Katso paras vaihtoehtosi Reittioppaasta. Saapuminen. Yhteystiedot


Screenshot of www.hamhelsinki.fi

8. Finnkino, Tennispalatsi | Stadissa.fi


Finnkino Oy on Suomen suurin elokuvateatteriketju. Finnkinolla on Suomessa yhdellätoista paikkakunnalla kaikkiaan 14 elokuvateatteria. Helsingissä ketjulla on 3 teatteria, Tennispalatsi Kampissa, Kinopalatsi Kaisaniemessä ja Maxim Kluuvikadulla. Lisäksi Vantaan Flamingossa on moderni 3D -teatteri. Katso nyt ohjelmistossa olevat elokuvat.


Screenshot of www.stadissa.fi

9. Finnkino - Tennispalatsi Helsinki


Screenshot of www.finnkino.fi

10. HAM Helsingin taidemuseo Tennispalatsi | Helsingin kaupunkiScreenshot of www.hel.fi

11. Finnkino - Kinopalatsi Helsinki

Narinkka 3, 00100 Helsinki Avoinna ma-pe 11-15, la-su suljettu. Tiedustelut puhelimitse: 0600 04401 (1,99 €/min + pvm) Ma-pe 9-21, la 9-18, su 12-18. Finnkino Teatterit Yrityksille Työpaikat Tietoa Finnkinosta Yhteiskuntavastuu. Asiakaspalvelu

Screenshot of www.finnkino.fi

12. Näyttelyt - HAM


2.11.2021 · HAM Helsingin taidemuseon ajankohtaiset näyttelyt. Saavutettavuus. Tennispalatsi on liikkumisesteetön. HAMin lippukassa ja sisäänkäynti ovat Tennispalatsin 2. kerroksessa, jonne pääsee hissillä kaikkien ulko-ovien läheisyydestä.


Screenshot of www.hamhelsinki.fi

13. HAM Helsingin taidemuseo Tennispalatsi | Palvelukartta


Osoite: Eteläinen Rautatiekatu 8. Puhelinnumero: +358 9 310 87001. Katso esteettömyystiedot ja sijainti kartalla


Screenshot of palvelukartta.hel.fi

14.


Finnkino Tennispalatsi | Muut salit. Salomonkatu 15, 00100 Helsinki. Lisää muistilistalle. Lisää muistilistalle. Lisätty 19 kertaa. Varmin tapa muistaa kiinnostavat tilat. Lähetä kysely kaikille listasi tiloille helposti. Perustiedot. UUTUUS: Finnkinob2b Live -konsepti, jonka avulla virtuaalitapahtumaa voi seurata elokuvateatterin ...


Screenshot of venuu.fi

15. Museokortti-kohde: HAM Helsingin taidemuseo - Museot.fi


HAM Helsingin taidemuseo. Eteläinen Rautatiekatu 8, Tennispalatsi 2.krs. (09) 310 87 001. Museon kotisivut.


Screenshot of museot.fi

16. Pupu Tennispalatsi | Olisiko tänään salaattipäivä ...


Pupu Tennispalatsi. Olisiko tänään salaattipäivä? Jos sinulla on allergioita tai muita ruokarajoituksia, ole yhteydessä ravintolaan, joka antaa pyynnöstä lisätietoja elintarvikkeista. Voit kysyä elintarvikkeista myös Woltin asiakaspalvelusta, joka selvittää tiedot puolestasi ravintolalta.


Screenshot of wolt.com

17. Kinopalatsi (Helsinki) – Wikipedia


Kinopalatsi on Finnkinon elokuvateatteri Fennia-korttelissa Helsingin Kaisaniemessä.Kinopalatsissa on kymmenen salia ja 1 694 paikkaa. Se avattiin 20. marraskuuta 1998, ja kesäkuuhun 2006 saakka sen omisti Sandrew Metronome.Sandrew Metronome avasi kolme vuotta myöhemmin myös Turussa samannimisen elokuvateatterin.. Kinopalatsi on helmikuussa 1999 avatun Tennispalatsin ohella toinen ...


Screenshot of fi.wikipedia.org

18. Helsingin elokuvateatterit / leffateatterit | Stadissa.fi


Helsingin vanhojen teattereiden listauksesta KAVIn sivuilta näet Helsingissä toimineet elokuvateatterit kautta aikojen. Maxim, Kluuvikatu 2 Helsingin ja Suomen vanhin teatteri on toiminut samassa osoitteessa yli 100 vuotta. Maxim liittyi juomaa ja ruokaa tarjoileviin teattereihin ja näytökseen saa tilata mm. tapaksia, viiniä ja olutta.


Screenshot of www.stadissa.fi

19. Tennispalatsi - Elokuvat


Tennispalatsi. Listaus sisältää tänään esitettävien elokuvien näytökset Tennispalatsissa. Siirry nykyhetkeen . Nalle Puhin elokuva (dub) 7.2 74. Tennispalatsi 14. Tennispalatsi 14. 10.30. Maija Mehiläinen ja kultainen aarre 6.1. Tennispalatsi 11.


Screenshot of www.elokuvat.biz

20. Koti | Taidehalli | Kunsthalle Helsinki


Arkkitehtuuri. Helsingin Taidehalli on 1920-luvun klassismin helmi ja aikakautensa keskeisimpiä edustajia Suomessa. Lue lisää.


Screenshot of www.taidehalli.fi

Vastaa