Teatteri Esitykset Helsinki: Paras

1. Kansallisteatteri

Kai Häggmanin kirja Päänäyttämöllä – Suomen Kansallisteatterin 150 vuotta summaa Kansallisteatterin historiaa


Screenshot of kansallisteatteri.fi

2. Q-teatteri


Q-teatterin turvallisuuskäytännöt. 1.10. alkaen yleisörajoitukset poistuvat ja teattereihin voidaan ottaa yleisöä 100%:n kapasiteetilla. Tämä tarkoittaa sitä, että salit voidaan myydä täyteen, eikä katsomoista poisteta istuimia käytöstä.


Screenshot of www.q-teatteri.fi

3.
4. Kalenteri - Helsingin Kaupunginteatteri


Helsinki Dance Company & Kinetic Orchestra. Gravity. 18.11.2021 13:00 Pieni näyttämö. Osta liput Osta liput. Av Simon Stephens efter en roman av Mark Haddon. Den besynnerliga händelsen med hunden om natten. 18.11.2021 19:00 Lilla Teatern. Osta liput Loppuunmyyty.


Screenshot of hkt.fi

5. Helsinki - lippuja teatteriin, konserttiin ym. | lippu.fi


Helsinki - viralliset ja turvalliset liput | teatteri, konsertti, urheilu, stand up, ooppera, viihde, urheilu, jääkiekko, rock, pop


Screenshot of www.lippu.fi

6. KokoTeatteri | Helsinki


Lippukauppaan. 28. marrask. klo 19.00. Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland. Kymmenvuotistaipaleen kunniaksi on ilo saada ensi-iltaan KokoTeatterissa esitys Timo Tuominen avec Jacques Brel. Huhtikuussa 2011 Kansallisteatterin Lavaklubilla illanhämyn näki esitys jolla oli sama nimi.


Screenshot of www.kokoteatteri.fi

7. Ryhmäteatteri | Helsinki | Teatteri Ohjelmisto Esitykset ...


Se oli täydellinen katastrofi. Totaalinen katastrofi. Liz ja Frank ovat kutsuneet Carolin ja Martinin kotiinsa illalliselle. Pariskunnista toinen on työskennellyt viimeiset vuodet lääkäreinä avustustyötehtävissä globaalissa etelässä, josta ovat palanneet aloittamaan elämänsä läntisessä kotimaassaan.


Screenshot of ryhmateatteri.fi

8. Aleksanterin teatteri


Aleksanterin teatteri on Helsingin Bulevardilla sijaitseva kansainvälinen vierailuteatteri joka perustettiin vuonna 1880.


Screenshot of www.aleksanterinteatteri.fi

9. Ohjelmistossa nyt ja tulossa - Helsingin Kaupunginteatteri


Helsinki Dance Company & Kinetic Orchestra Gravity. Pieni näyttämö – Eläintarhantie 5. Osta liput. Kaksitoista lahjaa Joulupukille. Mauri Kunnas Kaksitoista lahjaa Joulupukille. Pienen näyttämön lämpiö – Eläintarhantie 5. Osta liput. Kiviä taskussa. Marie Jones Kiviä taskussa. Studio Pasila – …

Screenshot of hkt.fi

10. Teatteri Helsinki - Teattereiden ohjelmistot kootusti


5.11.2021 · Helsingin ja Vantaan teattereiden ohjelmistot | Teatterimatka.fi. Tältä sivulta löytyvät Helsingin ja Vantaan teatteriohjelmistot. Tällä hetkellä palvelussa on mukana pääkaupunkiseudun ammattiteattereista Helsingin Kaupunginteatteri (HKT) ja sen eri näyttämöt (Suuri näyttämö, Pieni näyttämö, Arena-näyttämö), HKT:n Studio Pasila sekä HKT:n ruotsinkielinen Lilla Teatern.


Screenshot of teatterimatka.fi

11. Lastenteatteri ja lastennäytelmä ohjelmistot kootusti

10.11.2021 · Etsi ja löydä kiinnostavin lastenteatteri esitys. Lastennäytelmät ja esitykset löydät kootusti yhdestä osoitteesta | teatterimatka.fi

Screenshot of teatterimatka.fi

12. Savoy - Tapahtumat


Savoy-teatteri on kansainvälinen vierailuteatteri, joka sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Esplanadin puiston kupeessa. Savoy-teatteri Kasarmikatu 46-48 00130 Helsinki PL 13403 00099 Helsingin kaupunki. Liity kanta-asiakkaaksi. Saavutettavuus. Tietoa sivustosta. Saavutettavuusseloste. HELSINGIN KAUPUNKI KULTTUURI JA VAPAA-AIKA. Annantalo.


Screenshot of www.savoyteatteri.fi

13. Ohjelmisto - Kansallisteatteri


Saituri. Molière. Vallilan Kansallisteatteri 2h 30 min Sisältää väliajan.


Screenshot of kansallisteatteri.fi

14.


Peggy Pickit näkee Jumalan kasvot. Se oli täydellinen katastrofi. Totaalinen katastrofi.. Liz ja Frank ovat kutsuneet Carolin ja Martinin kotiinsa illalliselle. Pariskunnista toinen on työskennellyt viimeiset vuodet lääkäreinä avustustyötehtävissä globaalissa etelässä, josta …


Screenshot of ryhmateatteri.fi

15. Suomen Komediateatterin Peacock-näyttämöllä asuu nauru ...


Suomen komediateatteri. Suomen Komediateatteri on vakavasti huumoriin erikoistunut ammattiteatteri. Teatterin missiona on luoda kaiken ikäisille katsojille monipuolisia ja laadukkaita, sisällöltään merkityksellisiä, yhteiskunnallisia sekä ajankohtaisia että ajattomia kulttuurielämyksiä komediallisessa, tragikomediallisessa ja viihdyttävässä muodossa.


Screenshot of suomenkomediateatteri.fi

16. Tapahtumat Helsinki | Osta liput parhaimpiin tapahtumiin


Helsinki on täynnä mielenkiintoisia tapahtumapaikkoja suurista areenoista aina pieniin klubeihin. Suomen tunnetuin keikkapaikka onkin varmasti Helsingin Olympiastadion, jossa ollaan vuosien saatossa nähty mm. sellaisia maailmantähtiä kuin Bon Jovi, Iron Maiden, AC/DC, U2, Michael Jackson, Madonna, Muse, Bruce Springsteen ja The Rolling Stones.


Screenshot of www.ticketmaster.fi

17. Kulttuuri & Teatteri - osta viralliset liput | lippu.fi


lippu.fi - Kulttuuri & Teatteri - pääsylippusi tuhansiin tapahtumiin! Nobel-palkittu Elfriede Jelinek pitää suurteostaan Die Kinder der Toten (Kuolleiden lapset) tärkeimpänä teoksenaan.


Screenshot of www.lippu.fi

18. KOM-teatteri - Helsinkiläinen vuonna 1971 perustettu KOM ...


Helsingin Sanomat / Laura Hallamaa (Esityksestä Lou Salomé 2021) KOM-TEATTERI ON SYNTYNYT PALOSTA VAIKUTTAA YHTEISKUNTAAN JA TEHDÄ KORKEATASOISTA, TAITEELLISESTI KUNNIANHIMOISTA SEKÄ MONIMUOTOISTA TEATTERIA. KOM-lipputoimisto on …


Screenshot of kom-teatteri.fi

19. Teatteri Helsinki - Esitykset - Teatteri Helsinki


Teatteri Helsingin tämän vuoden näytelmänä on Yasmina Rezan Satunnainen mies. Yasmina Reza on ranskalainen useasti palkittu näytelmäkirjailija, näyttelijä, kirjailija ja käsikirjoittaja. Hänen näytelmiään on esitetty lukuisissa eri maissa. Satunnainen mies on draamakomedia vuodelta 1995.


Screenshot of www.teatterihelsinki.com

20. Kanneltalo - Tapahtumat


Kanneltalo Klaneettitie 5 Kannelmäen asema/Sitratori 00420 Helsinki PL 42402, 00099 Helsingin kaupunki Vahtimestarit 09 3103 2416 . Liity kanta-asiakkaaksi


Screenshot of www.kanneltalo.fi

Vastaa