Tammisalo Helsinki: Paras

1. Helsinki, Tammisalo - myydyt asunnot, toteutuneet ...

Tammisalo oli kalleimpien paikkakuntien listalla numerolla 104. Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat paikkakunnalla Helsinki, Tammisalo 3,28 prosenttia vuonna 2021 toisella vuosineljänneksellä.


Screenshot of www.asuntojenhinnat.fi

2. Keskustelu - Tammisalo, Helsinki. Millainen paikka ...


11.2.2013 · Alue on erittäin vauras. Asunnot ovat pääsääntöisesti isoja, hienoja ja erittäin kaalliita. Yksi Helsingin kalleimpia alueita. Jos lähipalvelut ja liikenneyhteydet eivät ole teille tärkeitä niin Tammisalo on varmasti erinomainen asuinpaikka.


Screenshot of www.vauva.fi

3. Tammisalo - Kiinteistönvälittäjä, Helsinki - Bo LKV


Itä-Helsingissä sijaitseva Tammisalo on saari Herttoniemen ja Laajasalon välissä, joka kuuluu Herttoniemen peruspiiriin. Asukkaita Tammisalossa on noin 2 200. Pientaloalue tarjoaa rauhallista asumista meren ja luonnon keskellä ­– alueen lukuisat puistot tarjoavat vehreyttä vapaa-aikaan ja merellisyys korostuu ympäri saaren.


Screenshot of bo.fi

4.
5. Myytävät Asunnot Tammisalo, Helsinki: 8 kpl - Oikotie ...


Löydä omasi Oikotien 8 asunnosta alueella Tammisalo, Helsinki. Katso kuvat ja tiedot upeista kohteista ja tutustu unelma-asuntoosi!


Screenshot of asunnot.oikotie.fi

6. Myytävät asunnot Tammisalo, Helsinki: 9 kpl - Etuovi.com


Etuovi.com:issa on juuri nyt 9 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät asunnot alueella Tammisalo, Helsinki. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään!


Screenshot of www.etuovi.com

7. Päiväkoti Tammisalo | Helsingin kaupunki


Helsingin kaupunki päiväkodit, Päiväkoti Tammisalo. Päiväkoti Tammisalo. Paasitie 5 00830 Helsinki PL 83950, 00099 Helsingin kaupunki +358 9 310 73821, +358 9 310 21812 Toimipiste kartalla


Screenshot of www.hel.fi

8. Tammisalontie 7 - Tammisalo, Helsinki | Oikotie Asunnot


56 riviä · Tammisalontie 7, 00830, Helsinki. Lisää talo suosikiksi ja saat tietoa uusista ilmoituksista ja …


Screenshot of asunnot.oikotie.fi

9. Tammisalo, Helsinki kartta | Fonectan karttapalvelu


Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan Tammisalo, Helsinki karttahakuun.

Screenshot of www.fonecta.fi

10. Tammisalo – Wikipedia


Tammisalo (ruots. Tammelund) on saari ja Helsingin 44. kaupunginosa Itä-Helsingissä. Helsingin piirijaossa se kuuluu Herttoniemen peruspiiriin. Tammisalo on pientaloalue, jolla on asukkaita noin 2 200. Alueen pinta-ala on 0,73 km². Tammisalon lähialueita ovat Roihuvuori pohjoisessa, Herttoniemenranta lännessä ja Laajasalo etelässä. Tammisaloa ympäröiviä vesialueita ovat Porolahti, Tiiliruukinlahti, Jatasalmi ja Strömsi…


Screenshot of fi.wikipedia.org

11. Myytävät rivitalot Tammisalo, Helsinki: 2 kpl - Etuovi.com

Etuovi.com:issa on juuri nyt 2 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät asunnot - Rivitalot alueella Tammisalo, Helsinki. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään!

Screenshot of www.etuovi.com

12. Myytävät asunnot Helsinki, Tammisalo - Kiinteistömaailma


Myytävät asunnot Helsinki Tammisalo. Meiltä löydät myytävät asunnot Helsinki Tammisalo, oli tarpeesi mikä vain! Tuhansien kohteiden ja satojen kiinteistövälittäjien verkostomme auttaa sinua kenties elämäsi tärkeimmässä päätöksessä.


Screenshot of www.kiinteistomaailma.fi

13. Asumispalvelut, kuntoutuspalvelut | Helsinki | Onnitalon ...


Tervetuloa Onnitaloon! Onnitalo tuottaa laadukkaita hoiva-, asumis- ja kuntoutumispalveluita ikäihmisille. Onnitalossa voit asua pysyvästi, mutta meillä on myös paikkoja tilapäisen hoivan tai kuntoutumisen tarpeisiin. Onnitalo on 50-paikkainen palvelutalo arvostetulla …


Screenshot of www.onnitalo.fi

14.


10.9.2020 · Herttoniemi ja Tammisalo Herttoniemenranta, Herttoniemen yritysalue, Länsi-Herttoniemi, Roihuvuori Helsingin vanhimpiin asuinalueisiin kuuluvien Herttoniemen ja Tammisalon kaupunginosissa asuu yli 26 tuhatta ja työskentelee reilut 11 tuhatta ihmistä.


Screenshot of www.hel.fi

15. Sää Tammisalo, Helsinki 10 vrk - Foreca.fi


Maailman sää Eurooppa Suomi Tammisalo + Lisää omasäähän. Sääennusteet 10 päivän sää. Ennustekartta, Suomi. Tammisalo, Helsinki.


Screenshot of www.foreca.fi

16. Tammisalo - Wikipedia


Tammisalo (Swedish: Tammelund) is a neighbourhood (number 44) and an island in eastern part of Helsinki, Finland.The population of Tammisalo is approximately 2,200 and its area is 0.73 square kilometres (0.28 square miles). The nearest districts are Herttoniemi, Roihuvuori and Laajasalo.In the Viking era the coastal waterway from Sweden to Arab world went between Tammisalo and the …


Screenshot of en.wikipedia.org

17. Vuokra-asunnot Tammisalo: 2 kpl - Vuokraovi.com


Katso vuokra-asunnot kaupunginosassa Tammisalo! Vuokraovi.comissa on juuri nyt tarjolla 2 vuokrattavaa kohdetta. Helppo haku auttaa löytämään juuri sinulle sopivat vuokra-asunnot. kaupunginosassa tarjoaa runsaan valikoiman vuokrattavia asuntoja. Löytyykö niiden joukosta sinun uusi kotisi? Katso heti!


Screenshot of www.vuokraovi.com

18. Sää Tammisalo, Helsinki - Ilmatieteen laitos


Havaintoasema: Helsinki Kumpula, 5,9 km ennustepaikasta Helsinki Kaisaniemi, 6,8 km ennustepaikasta Helsinki Malmi lentokenttä, 7,1 km ennustepaikasta Helsinki Vuosaari satama, 7,6 km ennustepaikasta Helsinki Harmaja, 10,6 km ennustepaikasta Sipoo Itätoukki, 12,2 km ennustepaikasta Espoo Tapiola, 15,4 km ennustepaikasta Vantaa Helsinki ...


Screenshot of www.ilmatieteenlaitos.fi

19. Kiinteistönvälittäjä Tammisalo, Helsinki


Kiinteistönvälittäjä Tammisalo, Helsinki. Kiinteistönvälittäjä Tammisalo: alueella Tammisalo löytyy 1 kiinteistönvälittäjä. Löydät suurimmat välittäjät alla olevasta listauksesta ja kaikki välittäjät kattavasta, maksuttomasta vertailustamme . Kiinteistönvälittäjän valintaan ja …


Screenshot of www.asuntojenmyynti.fi

20. Guide: Tammisalo of Helsinki in Finland | Tripmondo


Delve into the district Tammisalo of Helsinki (Finland, Uusimaa, Helsinki). Travel ideas and destination guide for your next trip to Europe. Events, Webcams and more. Lat/Lng: 60.170, 24.935.


Screenshot of www.tripmondo.com

Vastaa