Taksimaksut Helsinki: Paras

1. Taksinumerot Helsinki - Tilaa taksi aina oikeasta ...

Taksinumerot Helsinki. Tilaa taksi helposti, kun etsit taksia tai tilataksia kaupungissa Helsinki. Taksinumerot.fi ei listaa ainoastaan kaupungin Helsinki taksit, tilataksit ja Kela-taksin, vaan koko Suomen taksit. Soittamalla oikeaan taksin numeroon, tilaat taksin vaivattomasti ja aina oikeaan osoitteeseen.


Screenshot of www.taksinumerot.fi

2. Kelan korvaama taksimatka - kela.fi


Kelan korvaamia taksimatkoja käyttävien valinnanvapaus paranee vuonna 2022, kun kullakin alueella liikennöi kaksi palveluntarjoajaa. Lue lisää taksipalvelujen kilpailutuksesta ja palvelun uudistumisesta. Lue artikkeli (elämässä.fi)


Screenshot of www.kela.fi

3. Näin paljon taksimatkat maksavat Helsingissä ...


3.7.2020 · Taksimatka Helsinki-Turku välillä. Testasimme myös millä hinnalla pääsisi niinkin pitkän matkan, kuin Turku-Helsinki -välin. Tämä hinta katsottiin ainoastaan yhdellä sovelluksella, Helsingissä toimivalla Uberilla. Testausajankohtana Uber-matkan hinnaksi Helsingin Rautatieasemalta Turun kauppatorille olisi tullut hintaa 212,62 euroa.


Screenshot of www.vertaaensin.fi

4. Hinnasto - Lähitaksi


Hinnat sisältävät 10 % arvonlisäveroa. Kuljettaja käynnistää taksamittarin saavuttuaan lähtöosoitteeseen. Maksutavat. Kaikissa Lähitaksin takseissa käy maksuvälineenä käteisen lisäksi pankkikortit, Visa Electron ja Maestro -kortit sekä yleisimmät kansainväliset luottokortit, kuten Visa, MasterCard, American Express, Diners Club ja Eurocard.


Screenshot of www.lahitaksi.fi

5. Hintalaskuri - Lähitaksi


Hinta-arviot voimassa Lähitaksin toimialueella, jonka löydät täältä.Otathan huomioon, että taksilaskurin antama reitti on aina ehdotus ja kuljettaja voi arvionsa mukaan valita myös toisen reitin.


Screenshot of www.lahitaksi.fi

6. Hinta-arvio matkastasi laskurilla nopeasti! | Taksi Itä-Suomi


Hinta-arvio. Huomioithan, että laskurin antama summa on arvio. Lopullinen taksimatkan hinta määräytyy taksamittarin lukemasta. Lasketut reitit ovat ehdotuksia. Kuljettaja voi valita toisenkin reitin. Hinta-arvio ei ole sitova, se perustuu tämänhetkiseen liikennetilanteeseen. Ruuhka-aikana hinta voi olla korkeampi.


Screenshot of www.taksiitasuomi.fi

7. Hinnasto - Taxidata


Taksin tilaaminen Puhelimitse taksin tilaaminen numerosta 0200 10041 maksaa 1,84 €/puhelu + pvm/mpm. Book-a-taxi -sovelluksella taksin tilaaminen on ilmaista. Sovelluksen arvio matkan hinnasta perustuu lähtö- ja kohdeosoitteiden välimatkaan ja vuorokaudenaikaan. Sovelluksen hinta-arvio ei sisällä mahdollista paikkakuntakohtaista ennakkotilauslisää. From abroad, the taxi can be booked ...


Screenshot of taxidata.fi

8. JYTAKSI - Taksalaskuri | Arvioi taksin hinta etukäteen ...


Muut maksut. Ennakkotilausmaksu 1-4 henkilöltä. 5,50 €. Ennakkotilausmaksu 5-8 henkilöltä. 11,00 €. Avustamislisä, joka saadaan periä kun asiakas tarvitsee avustamista kuljetuksen alku- ja loppupisteessä auton ja sisätilan välillä ja kuljettaminen edellyttää esteettömyyden vaatimukset täyttävää …


Screenshot of jytaksi.fi

9. Taksi Helsinki hinta - lisätiedot palveluhinnoistamme


lisämaksut. Ennakkotilauslisämaksu. Kun kuljetus on tilattu vähintään 15 minuuttia ennen asiakkaan ilmoittamaa lähtöaikaa. 6,90€. Isot esineet /lemmikkieläimet. Erikoismatkatavarat (mm. sukset, televisiot) ja lemmikkieläinten kuljetus. Lisämaksua ei peritä asiakkaan tavanomaisista matkatavaroista eikä opaskoirasta. 2,90 ...

Screenshot of www.taksihelsinki.fi

10. Taksihinnat lentoasemalta - Taksi Helsinki


Nämä hinnat ovat voimassa Helsinki-Vantaan lentoasemalla asiakkaan ottaessa taksin Taksi Helsingin kaistalta. Hinnat ovat nähtävillä myös terminaalin edustalla olevassa valotauluissa. Muilla tilaustavoilla (mm. Taksi Helsinki -sovelluksella) tilattaessa noudatetaan Taksi Helsingin taksaa. Hinta Lähtömaksu 9,90€ Odotustaksa 0,78 €/min Matkataksa 1-4 henkilöä 1,55 €/km 5-8 ...


Screenshot of www.taksihelsinki.fi

11. Taksi ennakkoon pääkaupunkiseutu | Täsmälliset kuljetukset

Syötä oikeaan yläkenttään ensin sijaintisi, esimerkiksi Hyvinkää, Riihimäki, Helsinki, Espoo, Vantaa tai Nurmijärvi. Valitse varauskalenterista haluttu päivämäärä, tarkastele vapaita kellonaikoja ja valitse toivomasi hetki. Taksin varaaminen etukäteen vaatii vielä henkilötietojen ja yhteystietojen täyttämisen.

Screenshot of www.taksiennakkoon.fi

12. Taksi Helsinki Hinta-arvio


Taksihinnat Lasketut reitit ovat ehdotuksia. Kuljettaja voi valita toisenkin reitin. Hinta-arvio ei ole sitova, se perustuu tämänhetkiseen liikennetilanteeseen.


Screenshot of extranet.taksihelsinki.net

13. Taksi Helsinki ennakkotilaus - Kilpailuta - Tilaataksi.fi


Taxi Helsinki ilmainen kilpailutus ja ennakkotilaus. Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt! Taxi Helsinki hinta on nyt helppo selvittää ilmaisen kilpailutuksen ja hintavertailun avulla! Tilaataksi.fi tekee sen puolestasi ja kilpailutuksen jälkeen voit tehdä taxin maksuttoman ennakkotilauksen!


Screenshot of www.tilaataksi.fi

14.


Instagram Facebook Youtube Mitä taksikyyti maksaa? LÄHTÖMAKSU MA–LA KLO 6–18 4,90 €/kerta LÄHTÖMAKSU MUINA AIKOINA JA PYHÄPÄIVINÄ 7,80 €/kerta KILOMETRIMAKSU 1–4 HENKILÖÄ 1,39 €/km MUINA AIKOINA JA PYHÄPÄIVINÄ 1,49 €/km KILOMETRIMAKSU 5–8 HENKILÖÄ 2,10 €/km MUINA AIKOINA JA PYHÄPÄIVINÄ 2,20 €/km Aikaveloitus 0,49 €/min Odotusmaksu 56 €/h Ennakkotilaus ...


Screenshot of kymenlaaksontaksi.fi

15. Taksikeskus helsinki - Löydä oikeat yhteystiedot ...


Alalta taksi löytyi 20 tulosta paikkakunnalta helsinki. Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta.fi:stä.


Screenshot of www.fonecta.fi

16. Taksi Helsinki - Tilaa taxi helposti ja nopeasti ...


Taksi Helsinki -sovelluksen hyödyt: - Tilaa taksi heti tai tee ennakkotilaus valitsemallesi ajankohdalle. - Näe matkan arvioitu kesto ja hinta ennen tilauksen vahvistamista. - Valitse kyydille kiinteä hinta tai maksa mittarin mukaisesti. - Valitse henkilöauto, farmari tai minibussi.


Screenshot of play.google.com

17. Taksihaku - Taksit.fi


Hakutuloksissa näkyvät ne Taksiliiton jäseninä olevat välitysyhtiöt ja taksiyrittäjät, jotka ovat ilmoittaneet tietonsa Taksit.fi-palveluun. Hae paikkakuntasi takseja, soita ja tilaa kyyti. Voit myös valita tarvitsemiasi lisäpalveluita kuten ostosten kotiinkuljetukset. Useimmat taksiyritykset tarjoavat myös ostosten keräilyä, kotiinkuljetuksia ja asiointiapua.


Screenshot of www.taksit.fi

18. Taksiasemat helsinki - Löydä oikeat yhteystiedot ...


Alalta taksiasema löytyi 9 tulosta paikkakunnalta helsinki. Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta.fi:stä.


Screenshot of www.fonecta.fi

19. Hinnat - Taksi Tampere


Nämä hinnat ovat Taksi Tampereen enimmäishintoja. Minimimaksu on 9,90 € (1-4 henkilöä). Minimimaksu on 19,90 € (5-8 henkilöä). Autoihimme ei kuulu vakiovarusteena lasten turvaistuimet. Mikäli taksimatkalle on tarve käyttää turvaistuinta toivomme, että tilaus tehdään ensisijaisesti soittamalla taksikeskukseemme p. 0100 4131.


Screenshot of www.taksitampere.fi

20. Taksit.fi


Nuijamiestentie 7, 00400 Helsinki Puh. 020 7756 800 (ark. 9–15) Tilaus- ja toimitusehdot. www.taksikuutio.fi www.taksiliitto.fi. Y-tunnus: 0645272-9. Asiakaspalvelu. Tavoitat meidän puhelimitse 020 7756 792 (arkisin klo 9-15) tai sähköpostitse [email protected]


Screenshot of www.taksit.fi

Vastaa