Taimet Helsinki: Paras

1. Kuusen taimet, männyn taimet ja koivun taimet

Etelä- ja Keski-Suomessa käytämme kuusen istutuksessa 1- tai 2-vuotiaita keskipaakkutaimia. Istutettaessa kuusen taimet ovat 15–30 sentin mittaisia. Kaikkein rehevimmille kasvupaikoille suosittelemme 2-vuotiasta taimea. Männyn taimet ovat yksivuotiaita keskipaakkutaimia, jotka ovat pituudeltaan 9–20 sentin mittaisia.


Screenshot of www.metsaforest.com

2. Pirilän Kukkatalo - Syntynyt puutarhaksi


Tervetuloa puutarhaostoksille Olemme kotimainen puutarha-alan perheyritys. Puutarhakeskuksemme löytyvät Raisiosta, Tuusulasta, Riihimäeltä, Helsingistä, Salosta, Kaarinasta ja keväästä 2021 alkaen myös Tampereelta. Meiltä löydät oman tuotantomme tuotteiden lisäksi leikkokukkia sekä runsaan valikoiman tarvikkeita. Tutustu tuotevalikoimaamme Tästä ilmoitimme Myymälämme avoinna ...


Screenshot of www.kukkatalo.fi

3. Kotimaiset tomaatin taimet - Kukkatalo


Solanum lycopersicum Omassa tuotannossamme on runsaasti erilaisia tomaatin taimia kuten esim. pensastomaatti, kirsikkatomaatti, runkotomaatti, minitomaatti, pihvitomaatti ja päärynätomaatti. Kasvupaikka: Tomaatin hyvä kasvualusta on ravinteikas, fosforipitoinen, kompostilla parannettu ja kalkittu puutarhamaa, jonka pH on 6–7. Tomaatti vaatii aurinkoisen, lämpimän ja tuulilta suojatun ...


Screenshot of www.kukkatalo.fi

4. Vihannesten taimet - Muhevainen - Kaikki pihan kasvit


20 riviä · Vihannesten taimet. Vihannesten taimien valikoimamme koostuu pääosin kotimaisten …


Screenshot of muhevainen.fi

5.
6. Ahosen Taimisto - Laaja valikoima kestäviä astia- ja ...


Meillä on laaja valikoima kestäviä astia- ja avojuuritaimia tukku- ja vähittäisasiakkaille. Valikoimastamme saat kaiken tarvitsemasi pihallesi ja hyötypuutarhaan: monivuotiset kukat, koriste- ja marjapensaat, pensas- ja jaloruusut, köynnökset, havu- ja lehtipuut sekä omena-, kirsikka- ja luumupuut. Toimitamme taimet haluamaasi ...


Screenshot of ahosentaimisto.fi

7. Pukinmäen Puutarha verkkokauppa


Pukinmäen Puutarha sijaitsee Helsingissä, meiltä saat kukkakaupan tuotevalikoiman leikkokukkineen, puutarhan tuotevalikoiman lisäksi. Saat meiltä floristin palvelut, kasvattamamme sesongin kasvit sekä laajan valikoiman tuotteita puutarhaan. Tervetuloa ostoksille!


Screenshot of pukinmaenpuutarha.fi

8. Etusivu - Muhevainen - Kaikki pihan kasvit


Puutarhamyymälä Muhevainen on puutarhaliike Helsingissä sekä Espoossa ja tarjoaa kaikki pihan kasvit puutarhaan ja parvekkeelle. Valikoimistamme löytyvät pihakasvien lisäksi mm. siemenet, mullat, lannoitteet, ruukut ja käsityökalut.


Screenshot of muhevainen.fi

9. Puutarhamyymälä Helsinki | Taimet, perennat, yrtit ym.


Laajan valikoiman puutarhamyymälä Helsingissä. Sofianlehdon kukkatalo on puutarha-alan erikoisliike Helsingissä. Puutarhamyymälästämme löydät monipuolisen valikoiman puutarhatuotteita, kuten taimet, perennat, yrtit, kesäkukat ja muut kausituotteet. Puutarha-alan ammattilaisemme myös auttavat ja neuvovat sinua mielellään.

Screenshot of www.sofianlehto.fi

10. Taimet | Puutarhaliike Helle Oy


Taimet. Helteellä on laaja ja laadukas valikoima eri lajikkeita niin mansikan-, mustikan- kuin vadelmantaimistakin. Valitsemme toimittajamme tarkasti ja testaamme taimia itse aktiivisesti Suomen kasvuolosuhteissa. Toimitamme myös muut marjanviljelyyn tarvittavat oheistuotteet harsoista lannoitteisiin, pölytykseen ja biologiseen torjuntaan.


Screenshot of www.helle.fi

11. Taimityllilä Oy

Taimityllilä Oy. Taimityllilän taimitarha keskittyy neljään taimituotantoryhmään: Taimityllilän taimituotannosta merkittävä osa on mikrolisäyksellä tapahtuva lehtipuiden ja pensaiden monistus. Yhtiö harjoittaa tukkukauppaa. Vähittäismyyntierät tilattava 3 vrk ennakkoon ennen toimitusta.

Screenshot of www.taimityllila.fi

12. PuutarhaNikkarit - Pieni pala paratiisia


PuutarhaNikkarit | Kukkia | Taimia | Kukkakauppa & puutarhamyymälä | Verkkokauppa | Helsinki | Herttoniemi | Espoo | Espoon keskus | Espoonlahti


Screenshot of puutarhanikkarit.fi

13. Puutarha, taimitarha helsinki - Löydä oikeat ...


Alalta puutarha, taimitarha löytyi 31 tulosta paikkakunnalta helsinki. Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta.fi:stä.


Screenshot of www.fonecta.fi

14.


Tulokset Taimet Helsinki kaupungissa ; asiakasarvioinnit, hinnat, kontaktitiedot ja yritysten aukioloajat hakusanoille Helsinki Taimet .


Screenshot of www.cylex.fi

15. Helsingin kaupunki, Talin taimisto :: Taimistoviljelijät ...


Helsingin kaupunki, Talin taimisto. PL 1591 00099 HELSINGIN KAUPUNKI 09-3103 996 09-565 3676 [email protected] Talin taimisto tuottaa puita lähinnä Helsingin kaupungin istutuksiin. Taimistolla on myös puupankki, jossa on isokokoisia puuntaimia.


Screenshot of www.taimistoviljelijat.fi

16. Puutarhamyymälä Espoo | Kotimaiset taimet ja kukat


Taimimaa on puutarhamyymälä Espoon Uusmäessä Vihdintien varrella. Meiltä saat kotimaiset kesäkukat, vihannesten taimet, puut ja pensaat, puutarhatarvikkeet, mullat, lannoitteet, siemenet ja sipulit. Tarjoamme myös eurooppalaisia erikoisuuksia. Uskallamme luvata, että kesäkukkavalikoimamme on yksi Suomen laajimmista.


Screenshot of www.taimimaa.fi

17. Kukkaliike Helsinki | Kukat, puutarhatuotteet ja viherkasvit


Valikoimiimme kuuluvat kattavasti erilaiset puutarhatuotteet sekä leikkokukat ja sidontatyöt. Tervetuloa tutustumaan! Yhteystiedot ja sijainti. Sofianlehdon kukkatalo on kukkien ja puutarhatuotteiden erikoisliike Helsingissä. Me toimimme idyllisellä ja historiallisella paikalla, jossa on …


Screenshot of www.sofianlehto.fi

18. Ryhmäperhepäiväkoti Taimi | Helsingin kaupunki


Ryhmäperhepäiväkoti Taimi, PL 79999, 00099 Helsingin kaupunki. Puhelin: +358 9 310 58714. Toimipisteen kotisivut . Muut yhteystiedot: Perhepäivähoidonohjaaja. Meriläinen-Riuttala Merja. +358 9 310 46610. Toiminnasta vastaa: Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus.


Screenshot of www.hel.fi

19. Taimimyynti (päivitetty 20.8.2021) | Arboretum Mustila


20.8.2021 · Taimet on esitelty taimitauluin, joista käy ilmi kasvilajin tiedot, taimien alkuperä ja kasvupaikkavaatimukset. Taimet maksetaan Puistokahvilaan kahvilan ollessa auki. Kahvilan ollessa suljettuna taimet voi maksaa käteisellä kahvilan ovessa olevaan luukkuun tai suoraan Arboretum Mustilan tilille IBAN FI81 5016 0620 0153 89 (viestiin merkintä taimia ja ostopäivä).


Screenshot of mustila.fi

20. Taimisto , Helsinki - Cylex


Tulokset Taimisto Helsinki kaupungissa ; asiakasarvioinnit, hinnat, kontaktitiedot ja yritysten aukioloajat hakusanoille Helsinki ... Verkkokauppoja, puutarhamyymälä, taimet,... 60.271610,24.997190. Björkvallin Taimisto - Plantskola. Uusimaa, Olkilyhteentie 4 00740 Helsinki 09 3860250... koristekasvien viljely, Puutarhat ja kasvien ...


Screenshot of www.cylex.fi

Vastaa