Suun Ja Hampaiden Hoito Helsinki: Paras

1. Hampaiden ja suun puhdistus | Hammaslääkäriliitto

Hampaiden ja suun puhdistus. Suunterveyden ylläpitämiseksi avainasemassa ovat terveelliset elintavat, suun ja hampaiden itsehoito sekä säännölliset hammaslääkärin tutkimukset. Näiltä sivuilta löydät tietoa hampaiden ja hammasvälien puhdistamisesta, fluorin vaikutuksista ja hammasplakista.


Screenshot of www.hammaslaakariliitto.fi

2. Vauvan suunterveys | Hammaslääkäriliitto


Vanhempien tulisi huolehtia oman suunsa hyvästä puhdistuksesta ja hoidosta jo odotusaikana, käydä suun perustutkimuksessa sovitun yksilöllisen hoitovälinsä mukaisesti ja hoidattaa hampaansa kuntoon. Kun vanhempien hampaat ja suu ovat terveet, pienenee …


Screenshot of www.hammaslaakariliitto.fi

3. Puhtaat hampaat | Helsingin yliopisto


Huolellinen suun ja hampaiden puhdistus sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä nuoren terveydelle. Aikuiset Työikäisen on huolehdittava säännöllisestä suun tutkimuksesta ja hoidosta.


Screenshot of www2.helsinki.fi

4. Helsinki - Kotihammas


HELSINKI, MUNKKINIEMI. Huopalahdentie 6, 00330 Helsinki. 09 436 6340 / munkkiniemi(at)kotihammas.fi. Aukioloajat ja päivystys. Palvelemme pääsääntöisesti ma-pe klo 8 - 16, alkuviikosta ma-ti myös iltaisin.


Screenshot of www.kotihammas.fi

5. Hammastarkastus - Hammaslääkäri Helsinki


Hammaslääkärin suorittamalla suun ja hampaiden tarkastuksella voidaan ennaltaehkäistä ongelmia ja hoitaa sairaudet ajoissa. Monet suun ja hampaiden sairaudet voivat edetä ilman oireita ja huomataan vasta hammaslääkärin vastaanotolla. Kun suu tarkastetaan säännöllisesti, sairaudet pystytään hoitamaan ajoissa.


Screenshot of www.gasellinhammaslaakarit.fi

6. Suuhygienistipalvelut | Mehiläinen


Suuhygienistipalvelut. Suuhygienisti on suun terveyden edistämisen sekä hammas- ja suusairauksien varhaishoidon asiantuntija. Suuhygienisti neuvoo yksilöllisesti oikeat tavat, joilla huolehtia suun terveydestä ja ehkäistä hampaiden reikiintymistä sekä iensairauksia. Suun hyvinvointi on tärkeämpää kuin moni tulee ajatelleeksi, sillä ...


Screenshot of www.mehilainen.fi

7. Ikäihmiset | Puhtaat hampaat | Helsingin yliopisto


14.4.2021 · Ikäihminen voi huomata hampaiden puhdistuksen olevan aiempaa hankalampaa esimerkiksi heikentyneen käden motoriikan tai huonon näön vuoksi. Tällaisessa tilanteessa läheisen tai hoitajan tuki on tarpeen. Säännöllinen hammaslääkärin tekemä suun ja hampaiden tutkimus ja tarpeen mukainen hoito on tärkeää myös ikäihmiselle.


Screenshot of www2.helsinki.fi

8. Hyvät hampaat kaiken ikää - Hammaslääkäri Helsinki


Kun hampaat ovat kunnossa, suu tuntuu hyvältä, syöminen on ilo ja sosiaaliset tilanteet sujuvat mukavammin. Suun ja hampaiden terveys vaikuttaa suuresti myös koko kehon terveyteen: jos suu voi huonosti, on suurempi riski sairastua esimerkiksi sydänsairauksiin. Hampaiden hyvinvoinnista kannattaakin siis huolehtia läpi elämän.


Screenshot of www.gasellinhammaslaakarit.fi

9. Hammashoito | Helsingin kaupunki


Ma–pe klo 7–14, puh. 09 310 51400. Numerosta varataan aika sekä lasten ja nuorten että aikuisten kiireelliseen hoitoon. Lasten ja nuorten kiireellinen hammashoito arkisin klo 8–15 hammashoitoloissa. Hammashoitoloiden yhteystiedot. Aikuisten kiireellinen hammashoito arkisin klo 8–15. Suu- ja hammaskeskuksessa, Haartmaninkatu 1 D, Meilahti.

Screenshot of www.hel.fi

10. Ajanvaraus | Helsingin kaupunki


Opetuspotilaaksi pääsee Helsingin kaupungin hammashoidon antamalla lähetteellä. Lähetteen käsittelyn jälkeen HUS ottaa yhteyttä potilaaseen ensimmäisen hoitoajan sopimista varten. Hoitojakson aikaiset ajanvarausasiat hoidetaan numerosta: 09 471 71702 (ma?pe klo 7.45?9.30 ja 11.45?13.30).


Screenshot of www.hel.fi

11. Hammaslääkäri · Hammas Hohde - Gaselli Hohde Helsinki

Kun hampaiden ja suun terveys on saatu kuntoon, alkaa hoidon kaikkein tärkein vaihe – hampaiden ja suun hyvän terveydentilan ylläpitäminen ja edelleen kohentaminen. Tämä toiminta on Sirpan vastuulla. Säännöllinen hammaskiven ja plakin poisto on hyvän hoitotuloksen säilymisen …

Screenshot of www.hammashohde.fi

12. I Love Suu I Suunterveys I Hampaiden hoito - Tee testejä


Tee testejä - I Love Suu. Testit. Tee testejä. Suun ja hampaiden hoito. Suun limakalvosairaudet. Suunterveys ja ravinto. Testaa tietosi suunterveydestä ja opi samalla lisää suun ja hampaiden hyvästä hoidosta, suun limakalvosairauksista ja suusyövän ehkäisystä …


Screenshot of ilovesuu.fi

13. Palveluhinnasto | Hampaiden valkaisu hinta | Helsinki


Hampaiden valkaisun hinta, Helsinki. Maksutavat: käteinen, debit, Visa Electron, ... - suun hoidon opastus / ehkäisevä suun terveydenhoito ... antamasta hoidosta* on mahdollista hakea KELAlta korvausta 13-43 € yksityisen hammaslääkärin tutkimus- ja hoitomääräyksellä eli lähetteellä.


Screenshot of www.glosshymy.fi

14.


Hampaiden hoito. Hampaiden hoito on tärkeää suun hyvinvoinnille sekä yleisterveydelle. Ikenissä ja hampaissa olevat tulehdukset voivat lisätä riskiä esimerkiksi sydän- ja aivoinfarktiin sekä huonontaa kroonisten sairauksien hoitotasapainoa. Säännöllinen hampaiden harjaus kaksi kertaa päivässä kannattaa ottaa rutiiniksi.


Screenshot of www.mehilainen.fi

15. Hammaslääkäri Helsinki, Hietalahti | Hammas & Hammas


Työskentelen lisäksi Helsingin yliopiston suu- ja leukakirurgiaosastolla, minkä vuoksi pysyn jatkuvasti ajan tasalla alan tuoreimmista tiedoista. Palveluihini kuuluvat tarkastusten lisäksi paikkaushoidot, juurihoidot, hampaan poistot, purentakiskot, irtoproteesit, esteettiset hoidot, keraamiset kruunut, sillat ja laminaatit, hampaiden kiinnityskudosten ja iensairauksien hoito sekä ...


Screenshot of www.hammashammas.fi

16. Erikoishammashoito Helsinki, Espoo | Hammas & Hammas


Suun ja hampaiden hoito aiheuttaa melkeinpä jokaisessa meissä enemmän tai vähemmän jännitystä. Hyvien kokemusten myötä hammashoitopelko voi myös lieventyä tai loppua kokonaan. Haluamme tarjota sinulle koko ammattitaitomme käyttöömme, jotta tämä on mahdollista myös sinullekin.


Screenshot of www.hammashammas.fi

17. Puhdas suu - Metropolia


Tehohoitopotilaan suun hoidosta vastaavat hoitajat ja kirjallisilla ohjeilla mahdollistetaan laadukas potilaan suun hoito. Tämä opas on tarkoitettu teho-osaston hoitajille päivittäiseksi työvälineeksi potilaan suun hoidossa. Oppaan tavoitteena on ajantasaistaa, vahvistaa ja tukea hoitajien valmiuksia hoitaa ja arvioida potilaan suun ...


Screenshot of www.metropolia.fi

18. Hammaslääkäri Helsinki - Hampaiden tehovalkaisu


Hammas Mehiläinen Leanportti on toiminut samassa rakennuksessa jo vuodesta 1987 länsi-Pasilassa poliisitaloa vastapäätä. Toimipisteessämme on kattava erikoishammalääkäreiden tarjonta yleishammaslääkäreiden ja suuhygienistin lisäksi. Leankatu 2, 00240 Helsinki. [email protected] 010 273 8270 Siirry kotisivuille.


Screenshot of hampaidentehovalkaisu.fi

19. Hammasimplantit yksityisellä hammaslääkärillä | Nyt ...


Tarjous: hammasimplantit alkaen 999 €. Saat meiltä nyt implantoinnin kruunuineen alkaen 999 €. Hinta sisältää keinojuuren asettamisen ja helsinkiläisessä laboratoriossa valmistetun yksilöllisen kruunun kaikkine osineen. Käytämme hyvämaineisten valmistajien osia, joista meillä on pitkä kokemus.


Screenshot of www.hammas.fi

20. Perushammashoito - Kotihammas


Perus­hammas­hoito Perus­hammas­hoito on olen­nainen osa suun ja hampaiden hyvin­vointia. Perushammas­hoidossa kartoitamme hampaiden ja koko suun terveydentilan, jotta hampaiden kunnosta saadaan mahdolli­simman tarkka kuva.


Screenshot of www.kotihammas.fi

Vastaa