Suhe Helsinki: Paras

1. River Church Finland – Rakastaa Jumalaa ja tavoittaa ...

River Church Finland – Rakastaa Jumalaa ja tavoittaa kansamme. Menu Search. Tule mukaan. Uusi täällä? Viikko-ohjelma. Kotiryhmät. River Youth. River Kids. Raamattukoulu.


Screenshot of riverchurch.fi

2. Agape-keskus | Kristillinen koulu, päiväkoti ja ...


Raamatun mukaan Jumala on rakkaus – Agape. Agape-rakkauden juuri tarkoittaa itsensä uhraamista, toisen henkilön asettamista oman itsensä edelle. Vaikka minun osoittamani rakkaus ei saisikaan vastakaikua, Agape silti vain rakastaa. Se siis antaa eikä odota saavansa mitään takaisin. Agape rakastaa, vaikka siitä ei olisi mitään hyötyä.


Screenshot of www.kristillinenkoulu.org

3. Suhe Seurakunta - Home | Facebook


Suhe Seurakunta, Helsinki, Finland. 2,431 likes · 23 talking about this. Seurakunta lähellä Jumalaa ja lähellä ihmistä, jotta jokainen oppisi tuntemaan Kristuksen.


Screenshot of www.facebook.com

4.
5. Suhe - UskoTV


Suhe on Seurakunta pääkaupunkiseudun sykkeessä, jonka missio on olla lähellä ihmistä ja lähellä Jumalaa.


Screenshot of www.uskotv.fi

6. Suhe | Seurakunta Helsingissä


9.2.2010 · Suhe on kristillinen seurakunta Helsingissä. Seurakunta järjestää sunnuntaisin jumalanpalveluksen tai Suhe sunnuntain, kuten jumalanpalvelusta siellä kutsutaan, kello viisi. Paikkana on tällä hetkellä Kinaporinkatu 9 A, mutta Suhe on kokoontunut muuallakin. Muita tapahtumia ovat nuorille järjestetyt Grow Up ja Power Suhe sekä jumalanpalveluksen aikana lapsitoiminta.


Screenshot of seurakunta.wordpress.com

7. Suhe Seurakunta - Etusivu | Facebook


Suhe Seurakunta oli live-tilassa. Suora lähetys Suhe-seurakunnasta. Leena Pekkarinen, Daniel Metsämäki, Joel Kokkola ja 2 muuta tykkäävät tästä. Suhe Seurakunta on paikassa Helsinki. Sunnuntaina alkaa uusi saarnasarja joka kantaa nimeä tapahtukoon sinun tahtosi.


Screenshot of fi-fi.facebook.com

8. Suhe Seurakunta, Helsinki (2021)


Suhe on meidän perheelle ollut mahtava koti alusta asti. Kuten jokaisessa kodissa, Suhella on hyviä ja huonoja asioita. Koen kuitenkin, että aina ollut hyvä pohja rakentaa ja tehdä parempaa kotia. Olen 8 vuotta palvellut Suhe Livessä ja minulle se on ollut turva ja …


Screenshot of www.localprayers.com

9. Suhe


Suhe on seurakunta lähellä Jumalaa ja lähellä ihmistä, jotta jokainen oppisi tuntemaan Kristuksen. Moi! Suhen sunnuntaitilaisuudet järjestetään kello 17.00 Pengerkuja 6:ssa. Tilaisuuksissamme on maskisuositus. Voit myös osallistua Suhen sunnuntaihin etänä facebook sivulta ja tästä linkistä. Nähdään sunnuntaina! Tervetuloa Suhen ...

Screenshot of suhe.net

10. Suur-Helsingin seurakunta – Wikipedia


Suur-Helsingin seurakuntayhteisö ry eli Suur-Helsingin seurakunta, lyhyesti Suhe Seurakunta on kristillinen seurakunta Helsingissä. Suhe perustettiin 1990 ja se on itsenäinen ja tunnustuskuntiin sitoutumaton yhteisö.
Seurakunnassa käy viikoittain noin 500 kävijää. Seurakunnan on perustanut Rauno Kokkola, joka luovutti johtavan pastorin viran syksyllä 2015 Markus Lehtoselle. Suhe …


Screenshot of fi.wikipedia.org

11. Seurakunta joutui lupaluuppiin Helsingissä ...

12.2.2015 · Seurakunta joutui lupaluuppiin Helsingissä – sunnuntaikokous uhkaa muuttua taideinstallaatioksi. Nuorten aikuisten suosima helluntaikristillinen Suhe-seurakunta on joutunut omalaatuiseen lainopillis-teologiseen soppaan Helsingissä. Sopan osapuolia ovat seurakunnan lisäksi Helsingin kaupunki sekä kalliolainen taloyhtiö.

Screenshot of www.hs.fi

12. Stream Suhe Seurakunta music | Listen to songs, albums ...


Suhe Seurakunta. Helsinki. Lähellä Jumalaa, lähellä ihmistä, jotta jokainen oppisi tuntemaan Kristuksen. Suhe Seurakunta’s tracks Tapahtukoon Sinun tahtosi - osa 5 by Suhe Seurakunta published on 2021-11-14T22:13:12Z. Tapahtukoon Sinun tahtosi - osa 4 by Suhe Seurakunta


Screenshot of soundcloud.com

13. Suur-Helsingin seurakunta - Wikiwand


Suur-Helsingin seurakuntayhteisö ry eli Suur-Helsingin seurakunta, lyhyesti Suhe Seurakunta on kristillinen seurakunta Helsingissä. Suhe perustettiin 1990 ja se on itsenäinen ja tunnustuskuntiin sitoutumaton yhteisö.


Screenshot of www.wikiwand.com

14.


Suhe Seurakunta, Helsinki, Finland. 2 411 tykkäystä · 30 puhuu tästä. Seurakunta lähellä Jumalaa ja lähellä ihmistä, jotta jokainen oppisi tuntemaan Kristuksen.


Screenshot of fi-fi.facebook.com

15. Keskustelu - SUHE-Kristillinen koulu Helsingissä | Aihe ...


17.2.2008 · Meillä kävi lapset Suur-Helsingin kristillisen koulun. Ei ole koskaan ollut Suhe-seurakunnan oma koulu, joskus 1900-luvulla Suhen seurakunta oli vaan mukana auttamassa. Nyt tosi moni seurakunta tekee Suur-Helsingin kristillisen koulun kanssa yhteistyötä, siellä …


Screenshot of www.vauva.fi

16. Suhe Seurakunta - Torkkelinmäki - 4 tips from 83 visitors


15.7.2020 · See 37 photos and 4 tips from 83 visitors to Suhe Seurakunta. People are really friendly and welcoming, worship is sincere and Gods presence... Church in Helsinki, Uusimaa


Screenshot of foursquare.com

17. Suhe Latino - Home | Facebook


Suhe Latino, Helsinki, Finland. 258 likes · 19 were here. Suhe Latino eres tú y soy yo!. Personas de diferentes lugares con un mismo propósito: Conocer a Dios personalmente!


Screenshot of www.facebook.com

18. Lontoon ja Helsingin välillä suhaava TTK-tuomari Jukka ...


18.10.2021 · Lontoon ja Helsingin välillä suhaava TTK-tuomari Jukka Haapalainen hektisestä arjestaan: Olen oppinut ennakoimaan . Kotimaa | 18.10.2021 07:26. Kopioi linkki. Tanssii tähtien kanssa -tuomarina tunnetun Jukka Haapalaisen, 55, leipä tulee pöytään tanssiopetuksella sekä tanssista kouluttamisella, luennoinnilla ja esiintymisillä.


Screenshot of www.seiska.fi

19. Suhe Latino - Inicio | Facebook


Suhe Latino, Helsinki. 258 Me gusta · 1 personas están hablando de esto · 19 personas han estado aquí. Suhe Latino eres tú y soy yo!. Personas de diferentes lugares con un mismo propósito: Conocer a...


Screenshot of es-es.facebook.com

20. Seurakunta saattaa menettää tilansa kaupungille ...


14.2.2015 · Helluntaikristillinen Suhe-seurakunta on joutunut ongelmiin kalliolaisen taloyhtiön sekä Helsingin kaupungin kanssa. Alunperin kiista lähti seurakunnan tiloissa soitetusta musiikista, joka oli häirinnyt lähialueen asukkaita. Nyt kiista on kuitenkin kasvanut uusiin mittoihin.


Screenshot of www.seurakuntalainen.fi

Vastaa