Sentro Ravintola Helsinki: Paras

1. Ravintolat Helsinki | Ravintolakartta Helsinki | Helsingin ...

Lähialueen ja Helsingin keskustan ravintoloita: Vltava • Amarillo Helsinki • Kulttuurikeskus Caisa • Karl Fazer Café • Virgin Oil Co. • Ravintola Loiste • Baker´s Bar & Restaurant • La Famiglia Helsinki • Yume • Ravintola Kosmos • Ravintola Ylioppilasaukio • Ravintola Torni • Raffaello • New Bamboo Center • Casino Helsinki • Brasserie Kämp • Belge Bar ...


Screenshot of www.viastar.fi

2. Ravintola Penélope - Ravintolan, jossa haluaisimme ...


Mikonkatu ?9 Helsinki. Päätimme perustaa ravintolan, jossa haluaisimme itsekin käydä. Mutkattoman, laadukkaisiin raaka-aineisiin ja ystävälliseen palveluun panostavan ravintolan. Ravintolan, jossa asiakkaita kohdellaan kuin vieraita kotona. Haluamme toimia kuten kotona: välittäen mutta rennosti.


Screenshot of ravintolapenelope.fi

3.
4. SENTRO, Helsinki - Restaurant Reviews, Photos & Phone ...


14.8.2020 · Sentro. Claimed. Save. Share. 20 reviews #440 of 1,388 Restaurants in Helsinki $$ - $$$ Filipino Asian Fusion. Pieni Roobertinkatu 13, Helsinki 00130 Finland +358 50 5224944 Website. Open now : 11:00 AM - 10:00 PM.


Screenshot of www.tripadvisor.com

5. Parhaat ravintolat Helsinki 2020 | Ida Hanhiniemi


26.2.2020 · ravintolat Helsinki. ravintolat Helsinki . Ravintolat Tampere. Ravintolat Tampere ... Way leipä on Helsingin parasta ja on ihan parasta, että sitä saa ostettua kotiinkin. ... Sentro, Pieni Roobertinkatu 13 (Kaartinkaupunki)


Screenshot of ida365.fi

6. 44 x Helsingin paras ravintola - Sara Tickle


24.1.2020 · Sentro // Frantoio // The ... Inari – Punavuoreen avattu japanilaisvaikutteinen ravintola, jota on kutsuttu jopa Helsingin ravintola taivaan uudeksi tähdeksi. Ruoka on yllättävää ja tekstuuritkin sellaisia, joita ei ole tullut maisteltua ennen.


Screenshot of www.saratickle.fi

7. Kaikki-ravintolat Helsinki - Raflaamo.fi


Kaikki-ravintolat Helsinki - Raflaamo.fi. Takaisin. Sijainti. Helsinki. Tarkoitus. Lounas Illallinen Pikkujoulut Kaikki ravintolat Kahvilat Aamiainen & Brunssi Lapsille Take away Illanvietto Pubit & Baarit. Ruokatyypit. Valitse Burgeri Kala / äyriäiset Kana Kasvisruoka Keitto Lapsille Liharuoka Parsa-annos Pasta Pizza Pihvi Salaatti.


Screenshot of www.raflaamo.fi

8. Ravintolat Helsinki - Raflaamo.fi


KaikkiPAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT. Amarillo, Helsinki. Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta.


Screenshot of www.raflaamo.fi

9.


MainosOlemme Euroopan suurin ramen ravintolaketju. Tervetuloa herkuttelemaan!


10. Sentro | Helsingin ravintolat


30.5.2019 · Olen tätä blogia pyörittänyt nyt jo pari vuotta ja edelleen on ikävän harvassa ne kerrat, joissa ravintola itse ottaa asiakseen tiedottaa itsestään. Sentro siis siinä mielessä oli jo lähtökohtaisesti varsin ilahduttavan oma-aloitteinen. Tosin heti keskustelussa mainitsin, että ensikokemukset paikasta maksan aina itse ja tulen ...


Screenshot of helsinginravintolat.fi

11. Top 10 Ravintolaa Helsingissä - 2021

Helsingin ravintolamaailma on ulkopuolisten arvostamia. Kuitenkin Suomen kasvava foodie-kohtaus saattaa muuttaa tätä. Pääkaupungin kahvilat, itsenäiset ravintolat ja hienot ravintolat ovat täynnä uutta pohjoismaista ruokaa, jossa on suomalainen kaltevuus. Tässä ovat parhaimmat 10-paikat, jotka pysähtyvät suuren aterian takia.

Screenshot of fi.yourtripagent.com

12. Restaurant Plein - Natural wines ... - Helsinki, finland


Restaurant Plein - Suvannontie 18, Helsinki - Contact us by [email protected] or +358(0)503333235 - Tue-Fri (11:30-17:00), Sat-Sun (12–18)


Screenshot of www.plein.fi

13. Gastrogrill Muré - Ullanlinna, Helsinki


Korkeavuorenkatu 4, 00150 Helsinki. Sähköposti. [email protected] Puhelin +358 10 316 0006. Varaa pöytä. Jos varausjärjestelmä näyttää täyttä, voit ottaa yhteyttä suoraan ravintolaan. Katsotaan saataisiinko jotain järjestettyä.


Screenshot of gastrogrillmure.fi

14.


8.5.2019 · Sentro ei kuitenkaan ole fine diningia, vaan rento ravintola, jossa annokset ovat reilun kokoisia ja maistuvia, mutta kohtuuhintaisia. Helsingissä on todella paljon aasialaisia buffetteja. Me halusimme tuoda jotain uutta, Rivera kertoo.


Screenshot of www.city.fi

15. Helsingin ravintolat | TableOnline.fi


Varaa pöytä ravintolaan TableOnlinesta ja ansaitse 50 Finnair Plus -pistettä/varauksen toteutunut henkilö. TableOnline lähettää uutiskirjeen uusimmista ravintoloista ja parhaista tarjouksista noin kerran viikossa. Tee varauksia, lue arvosteluita, löydä tarjouksia ja tutustu Suomen ja Tallinnan parhaisiin ravintoloihin.


Screenshot of www.tableonline.fi

16. Sentro - Home - Helsinki - Menu, Prices, Restaurant ...


Sentro. 1,281 likes · 1 talking about this · 425 were here. Sentro is a Casual Restaurant serving Asian Flavors.


Screenshot of www.facebook.com

17. Ravintola NanKing - Kiinalainen Ravintola, HELSINKI


16.6.2020 · Ravintola NanKing. Kiinalainen Ravintola, HELSINKI. Avataan klo 11.00. Pyydä tarjous. Soita numeroon 09 6940338. Hae reittiohjeet WhatsApp 09 6940338 Viesti: 09 6940338 Ota yhteyttä Varaa pöytä Näytä tuotteet Varaa aika Tee tilaus.


Screenshot of ravintola-nanking.business.site

18. Sentro, Helsinki: Arvostelut | Eat.fi


Sentro, Helsinki: modernia aasialaista. Tervetuloa! Kotisivulle Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan. Kokeile täysin uudistunutta Eatia ...


Screenshot of old.eat.fi

19. Lounas & TakeAway — SameSame


SameSame Lounas Lounas saatavilla Ma-Pe klo 11-15 TILAA JA NOUDA! VOIT TILATA TAKEAWAYTA SOITTAMALLA / LAITTAMALLA WHATSAPP-VIESTIÄ NUMEROON +358 40 664 8868 tai tulla paikan päälle tilaamaan annoksesi paikan päällä syötäväksi tai mukaan!


Screenshot of www.samesame.fi

20. Punavuori | Helsingin ravintolat


1.7.2020 · Ravintola ei siis ole kiireistä vierailua varten ja omasta absorbointikyvystä riippuen arvioisin kunnon illalliseen kuluvan 40-50 euroa + juomat. Koska oma kohtaamiseni ravintolan listan kanssa oli erinäisistä syistä kiireinen ja suppea, nostan esille yhden annoksen – ja se on niinkin tavanomainen kuin bataatti. Kokonainen sellainen.


Screenshot of helsinginravintolat.fi

Vastaa