Seksuaaliterapeutti Helsinki: Paras

1. Seksuaaliterveys | Helsingin kaupunki

Seksuaalikäyttäytyminen liittyy terveyteen, ja hyvä seksuaaliterveys edistää ihmisen muuta terveyttä. Seksuaaliterveyteen kuuluu mahdollisuus nauttia seksuaalisuudesta ilman pelkoa, painostusta tai syrjintää. Seksuaaliset kokemukset parantavat ihmissuhteita ja elämänlaatua. Samalla kohentuvat myös oman seksuaalisen identiteetin ...


Screenshot of www.hel.fi

2. Seksuaaliterapiaa.com - Seksuaaliterapeutti Maija Astikainen


Seksuaaliterapiaa, seksuaalikasvatusta, seksuaalineuvontaa ja pariterapiaa Järvenpäässä, seksuaaliterapeutti Maija Astikainen tarjoaa palvelua eri-ikäisten ihmisten seksuaalisuuden ja elämän tuomien haasteiden auttamisessa ja tukemisessa. Mieltä painavan


Screenshot of www.seksuaaliterapiaa.com

3. Seksuaaliterapia | Terapiatalo Noste


Seksuaaliterapeutti, psykoterapeuttikoulutuksessa. Olen seksuaaliterapeutti, ... Olen myös tehnyt töitä Helsingin Diakonissalaitoksella Munkkisaaren korvaushoitoyksikössä nuorten päihde- ja mielenterveyskuntoutuksessa 4 vuoden ajan.


Screenshot of terapiatalonoste.fi

4. Minusta - Seksuaaliterapia Helsinki


Minusta. Seksuaaliväkivalta- kohtaaminen, puheeksi ottaminen ja kriisiauttaminen (Raiskauskriisikeskus Tukinainen) Moi! Tervetuloa tutustumaan Seksuaaliterapia Helsingin palveluihin. Olen Netta, 36-vuotias seksuaaliterapeutti ja luonnosta, lukemisesta ja musiikista kiinnostunut nainen.


Screenshot of www.seksuaaliterapia-helsinki.fi

5. Terapeutit | Ihmissuhdeterapia


Seksuaaliterapeutti Kuljen rinnallasi ja olen avoin ja läsnä. ... 00500 Helsinki. Hämeentie 29 (5.krs) 00500 Helsinki ...


Screenshot of ihmissuhdeterapia.fi

6. Seksuaaliterapia | Mehiläinen


Seksuaaliterapeutti. Mehiläisellä on hyviä ja ammattitaitoisia seksuaaliterapeutteja, ... Pohjoinen Hesperiankatu 17 C 00260 Helsinki. Asiakaspalvelu 010 414 00 * * Soitto numeroon 010 414 00 maksaa 0,084 €/min. Muut 010-alkuiset numerot maksavat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min.


Screenshot of www.mehilainen.fi

7. Seksuaaliterapia | Lääkärikeskus Aava


010 380 3838 Arkisin 7-21 Lauantaisin 8-17 Sunnuntaisin 10-18. Puhelut 010-alkuisiin yritysnumeroihin maksavat kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä 0,08€/puhelu + 0,17€/minuutti.


Screenshot of www.aava.fi

8. Helsinki - Väestöliiton Terapiapalvelut : Väestöliiton ...


Terapiaa – Helsinki Väestöliiton Terapiapalvelut tarjoaa monipuolista ja laaja-alaista osaamista erilaisia elämäntilanteita ja terapiatarpeita varten. Meiltä löydät helposti laadukkaan, luotettavan ja itsellesi sopivimman terapiamuodon ja terapeutin. Pääkaupunkiseudun asiakkaita palvelemme Kalevankadun tiloissamme Helsingin keskustassa. Lisäksi meillä on terapeuttien ...


Screenshot of vaestoliitonterapia.fi

9. Etusivu - Seksuaaliterapia Helsinki


Seksuaaliterapia Helsinki Pursimiehenkatu 22 00150 Helsinki. Yhteydenotot sähköpostitse: [email protected]

Screenshot of www.seksuaaliterapia-helsinki.fi

10. Seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen Helsinki ...


Elina Tanskanen. Toimintaterapeutti, erityistason seksuaaliterapeutti (NACS), kognitiivinen lyhytterapeutti, psykoterapeuttikoulutettava (integratiivinen), työnohjaajakoulutettava. Olen työskennellyt useita vuosia yksilöiden ja parien kanssa. Työskentelyotteeni on kannustava, empaattinen ja asiakaslähtöinen.


Screenshot of komppi.net

11. Seksuaaliterapia - Väestöliiton Terapiapalvelut

Seksuaaliterapia Seksiaalisuus on merkittävä osa ihmisyyttä ja jokaisen omaa persoonaa. Siksi esimeriksi seksuaalisuuteen liittyvät hämmennyksen tai syyllisyyden tunteet, fyysiset toimintahäiriöt tai riippuvuus- ja luottamusongelmat vaikeuttavat yhtä lailla omaa kuin kumppaninkin elämää. Asioista saattaa olla vaikea puhua ja salailu lisää taakkaa entisestään. Väestöliiton ...

Screenshot of vaestoliitonterapia.fi

12. Terapeutit, pääkaupunkiseutu — Suomen Hahmoterapia ry


Hahmoterapeutti, pari- ja seksuaaliterapeutti, TRE-ohjaaja, työnohjaaja, TansT. Vastaanotto: Helsinki ja Kajaani. Työskentelykielet: Suomi ja englanti. Palvelut: Yksilö- ja pariterapia TRE-ohjaukset Mentorointi Työnohjaus yksilöille, ryhmille ja työyhteisöille Seksuaaliterapia Keho oppaana ja Naiseus voimavarana -kurssit ryhmille ...


Screenshot of www.hahmoterapia.fi

13. Seksuaaliterapia | Seksuaaliterapeutti | Hippo Terapiaklinikka


Hipon seksuaaliterapia palvelee Jyväskylässä. Ammattitaitoinen seksuaaliterapeutti avaa lukkoja ja auttaa kommunikaation kanssa. Lue lisää.


Screenshot of www.hippoterapiaklinikka.fi

14.


Raija Savolainen Tmi. Uusimaa , Korppaanmäentie 17 00300 Helsinki Helsinki 040 7336853. Web-sivu. Psykoterapeutti seksuaaliterapeutti sosiaalityöntekijä Raija Savolainen Tmi Helsinki. 60.2481460,25.0100025. Eteva Kuntayhtymä , Uudenmaan Tulkkivälityskeskus. Uusimaa , LATOKARTANONTIE 7 A 00700 Helsinki. Web-sivu.


Screenshot of www.cylex.fi

15. Verkkokauppa - Seksuaaliterapeutti


Erityistason seksuaaliterapeutti (NACS) Parisuhdeterapeutti Mentaalivalmentaja Kouluttaja. Susanna Syld puh. 040 531 6306 susanna(at)rouvasyld.fi. ... Ihan huippua ? Lahdessa seuraavaan sidonta on tammikuulla ja samoin Helsingissä on vielä kaksi paikkaa vapaana tammikuulle.


Screenshot of rouvasyld.fi

16. Kehitysvammapoliklinikan henkilökunta | Helsingin kaupunki


Kehitysvammapoliklinikan henkilökunta. Palvelualue koko kaupunki. hallintoassistentti Leena Imponen puh. 09 3105 2550. lähihoitaja Elina Grönroos puh. 09 3107 5157, kuntoutusajanvaraukset. seksuaalineuvoja Kirsi-Marja Örö puh 09 3107 4089.


Screenshot of www.hel.fi

17. Seksuaaliterapeutti Marja Kihlström riisuu vaatteensa ja ...


6.11.2021 · Marja Kihlström, 36, on seksuaaliterapeutti ja juontaja. Kuukausiliitteen Sielu ja ruumis -palstalla Kihlström riisuu vaatteensa ja kertoo, mihin kaikkeen hänen kehonsa on pystynyt.


Screenshot of www.hs.fi

18. Neuvontaa seksuaalisuuden ja ihmissuhteiden pulmissa | Sexpo


Vastaanotto sijaitsee Helsingin Sörnäisissä, kartta täällä. Tilamme ei valitettavasti ole esteetön. Palvelumme on saatavissa puhelimitse ja videopuhelun välityksellä. Tarkistathan yhteydenottopyynnön lähettämisen jälkeen sähköpostisi roskapostikansion, sillä vastauksemme saattavat joskus päätyä sinne.


Screenshot of sexpo.fi

19. Seksuaaliterapia - Mielipalvelut.fi


Seksuaaliterapia Seksuaaliterapia on asiakkaan ja terapeutin vuorovaikutukseen perustuvaa ammatillista asiakastyötä, yksilö- tai parikäynteinä. Ihmisen seksuaalisuus ja seksuaaliset tarpeet muuttuvat läpi elämän ja suuret elämänmuutokset voivat muuttaa ihmisen seksuaalisuutta. Seksuaaliterapian avulla tavoitteena on lisätä asiakkaan hyvinvointia ja ymmärrystä omasta ...


Screenshot of www.mielipalvelut.fi

20. Asiantuntijat | Suomen Seksologinen Seura


Seksuaaliterapeutti, Sexpo Helsinki, 6/2020 Seksuaalineuvoja, Sexpo Helsinki, 12/2018 Teologian maisteri, Helsingin yliopisto 8/2010. Palvelut: Seksuaalineuvonnan ja -terapian vastaanotot yksilöille, paris- ja moniskunnille.


Screenshot of seksologinenseura.fi

Vastaa