Saumuri Helsinki: Paras

1. Singer - Ompelukonekauppa

Singer Heavy Duty 14HD854. 385,00 € Lue lisää


Screenshot of www.ompelukonekauppa.fi

2. Saumurit ja peitetikkikoneet - Juki, Bernina, Brother, Janome


Saumurit ja peitetikkikoneet. Janome, Brother, Juki ja Bernina parhaat saumurit. Vertaa useiden verkkokauppojen valikoimaa ja tilaa itsellesi sopivin.


Screenshot of marevik.fi

3. MALMIN TIKKI | OMPELUKONEET-SAUMURIT-HUOLTO-OPASTUS


mika. Meiltä löydät laajan valikoiman ompelu- ja saumauskoneita. Useita merkkejä uutena tai käytettyinä. Soita ja kysy lisää: 09-345 5085.


Screenshot of ompelukone.fi

4. Ompelukoneet Helsinki | Tilaa kätevästi verkkokaupasta!


Ompelukoneet huippumerkeiltä verkkokaupastamme – Kaartin neule- ja ompelukone Oy palvelee myös Helsingissä. Voit ostaa ompelukoneet, saumurit, peitetikkikoneet ja …


Screenshot of www.kaartinneule.fi

5. Ompelu & koneet ja välineet | Helsingin kaupunki


Koneet ja välineet -otsikon alta löydät myös kurssit, joissa tietokonetta hyödynnetään käsityön eri osa-alueilla. Ompelun erikoiskurssit. Käsilaukku kesämekon kankaasta tai isoäidin pöytäliinasta, kauppakassi kahvipusseista punoen, nukke tai nalle, koiralle takki - mikään inhimillinen ei ole meille vierasta.


Screenshot of www.hel.fi

6.
7. Ompelukoneiden ja saumurien huolto ja korjaus ...Screenshot of www.ompelukonenetti.fi

8. Saumurit luotettavilta merkeiltä - Husqvarna Viking ...Screenshot of www.ompelukonenetti.fi

9.


MainosYli 100 000 tuotteen valikoimastamme löydät mitä ikinä tarvitsetkaan – ja enemmänkin. Nämä ja muut tuotteet löydät tutusta Hobby Hallin verkkokaupasta.


10. Ompelukoneiden erikoisliike Helsinki | Tarvikkeet ompeluun


Ompelukoneiden, saumurien ja neulekoneiden erikoisliike Helsingissä. Kysy rohkeasti lisää ompelukonevalikoimastamme ja koneiden huolloista! Yhteystiedot. Kaartin neule- ja ompelukone Oy on ompelukoneiden erikoisliike Helsingin keskustassa. Myymme laadukkaat ompelu-, saumuri- ja peitetikkikoneet sekä Silver Reed -neulurit joka tarpeeseen ...


Screenshot of www.kaartinneule.fi

11. Info - Espoon Kone Oy - Täyden palvelun ompelukoneliike.

Meiltä Espoon Kone Oy:stä löydät sopivan palvelun jokaiseen ompelutarpeeseen.Ihka uuden tai hyvän käytetyn koneen hankinta asiantuntijan yksilöllisellä avustuksella helpottaa päätöksentekoasi ja on takuu siitä, että hankittava kone sopii juuri sinun käyttötarpeisiin. Espoon Kone on ompelumyymälä, josta löydät kotikoneet, saumurit, teollisuusompelukoneet, ompelutarvikkeet ja ...

Screenshot of espoonkone.fi

12. Singer 14SH654 saumuri - Prisma verkkokauppaScreenshot of www.prisma.fi

13. Ompelukoneen huolto ja korjaus | Bellabit


Ompelukoneen huolto ja korjaus. Toimimme Husqvarna Viking-, Singer- sekä Pfaff- ompelukoneiden ja saumureiden maahantuojan valtuuttamana huoltokeskuksena. Teemme normaalit vuosihuollot, korjaukset sekä takuukorjaukset/ tarkastukset. Huolto on nykypäivänä erittäin paljon ammattitaitoa ja kokemusta vaativaa työtä.


Screenshot of bellabit.fi

14.


Bernina saumurit / peitetikkikoneet. Juki saumurit ja peitetikkikoneet. Kirjontakoneet ja konekirjonnan tarvikkeet. Husqvarna Viking kirjontakoneet . Konekirjonnan tukimateriaalit. Konekirjonnan langat. Kirjontakuvioita kirjontakoneille. Kirjontaohjelmat. Kirjontakehät.


Screenshot of ompelijanmaailma.fi

15. Ompelukoneiden huolto - Espoon Kone huoltaa kaikki merkit ...


31.5.2015 · Huolto ja korjaus - Huollamme kaikki ompelukoneet ja saumurit merkistä riippumatta. Korjaustyölle ilmainen kustannusarvio. 12kk työtakuu ompelukoneille.


Screenshot of espoonkone.fi

16. ompelulangat, saumurilangat, kirjontalangat ja ...


Ompelulangat, saumurilangat, muut langat. Ompelijanmaailmasta löydät ompelulangat, virkkauslangat, saumurilangat sekä laajan valikoiman muita lankoja erilaisiin käyttötarpeisiin. Värimallit ja luonnehdinnat suuntaa-antavia. Kuvien sävyt voivat näyttää erilaisilta eri näyttöillä. 26 tuotetta.


Screenshot of ompelijanmaailma.fi

17. Löydä lähin BERNINA-jälleenmyyjäsi kauppiashaulla ...


Kauppiashaku auttaa sinua löytämään lähimmän BERNINA-jälleenmyyjän ja -huoltopalvelun – kun tarvitset lisävarusteita, ohjelmistoja tai kun koneesi tarvitsee korjausta.


Screenshot of www.bernina.com

18. Ompelukoneet kaikenlaisiin tarpeisiin | hobbyhall.fi


Saumuri Juki MO-1000, valkoinen 899,95 € 999,95 €-10%. Kuukausirahalla alk. 25 € ...


Screenshot of www.hobbyhall.fi

19. Pfaff - Tervetuloa PFAFF®:n luovaan maailmaan


Yhdellä kosketuksella langoittava PFAFF® admire ™ air 5000 – saumuri tarjoaa enemmän mahdollisuuksia luovaan ompeluun kuin koskaan ennen. hobbylock™ 2.5. Tukeva ja luotettava saumuri ja tarjoaa automaattisen langankireyden ja aina täsmällisen viimeistelyn. hobbylock™ 2.0.


Screenshot of www.pfaff.com

20. Ompelukoneet – Pienkoneet – Verkkokauppa.com


Ompelutaito on hyödyllinen ja rahanarvoinen taito sekä hyödyllinen harrastus! Ompelemalla tai korjaamalla vaatteita itse voit säästää selvää rahaa. Ompelemalla itse voit lyhentää housuja ja verhoja tai voit tarttua haastavampiinkin ompelutöihin kuten hameisiin, paitoihin ja muihin käsitöihin. Verkkokauppa.comista löydät ompelukoneita, elektronisia ompelukoneita sekä saumureita ...


Screenshot of www.verkkokauppa.com

Vastaa