Riihimäki Helsinki Välimatka: Paras

1. Reittihaku.Org – Reittiopas- ja haku

Hain reittihakua Helsinki -Harmoinen. Päätepaikaksi tuli Ikolantie 510, 52100 Anttola, Finland Päijänteen itäpuolella. Ihan metsään menee, jos tuota reittiä noudattaa. Harmoinen ei ole Päijänteen itä- vaan länsipuolella valtatie 24:n varrella. Jos reittihaku ei tunnista …


Screenshot of reittihaku.org

2. Fonecta.fi – Suomen kartta, karttahaku, karttapalvelu ...


Nämä evästeet ovat tarpeellisia sivuston toiminnan kannalta, eikä niitä voi poistaa käytöstä. Niitä asetetaan tavallisesti vain, kun käytät toimintoja, jotka luovat palvelupyyntöjä, kuten tietosuoja-asetusten määrittäminen, sisäänkirjautuminen tai lomakkeiden täyttäminen.


Screenshot of www.fonecta.fi

3. Ajoaikalaskuri | Välimatkalaskuri | Ajo-ohje ...


Ajoaikalaskuri laskee välimatkan, ajoajan ja näyttää suositeltavan reitin kartalla kahden eri osoitteen tai paikan välillä. Vaihtoehtoinen ajoreitti voi olla nopein tie perille jos liikenne on ruuhkainen pääreitillä. Suositeltava reitti ja ajoaika paikasta paikkaan.


Screenshot of www.viastar.fi

4. Välimatkalaskuri - Laske etäisyys kaupunkien välillä


Reittihaku - Laske etäisyys autolla ja lentokoneella, kilometreinä ja mailia, lentoreitti, reitti kartalla ja matka-aika, polttoaineen kokonaishinta ja polttoaineenkulutuksen laskin.


Screenshot of fi.etaisyydet.himmera.com

5. Välimatkat ja reittihaku


Mittaa etäisyys kaupungista tai kunnasta toiseen. Reittihaku näyttää ajoreitin kartalla, sekä matkan pituuden tietä pitkin mitattuna ja välimatkat kilometreissä linnuntietä pitkin. Sivuilta löytyy myös välimatkalaskuri lentokenttien välisten etäisyyksien laskemiseen, aikaerot kaupunkien välillä ja muuta tietoa matkustamiseen liittyen.


Screenshot of www.etaisyys.com

6. Tiehallinto, välimatkoja Suomessa


Huomaa: Jos haluat kokeilla esimerkiksi eri keskinopeuksien vaikutusta, palaa tulosruudusta tähän ruutuun selausohjelman Edellinen sivu -valinnalla, silloin jo tehdyt paikkakuntavalinnat säilyvät.Huomaa myös, että alakohteet kunnissa on listattu ao. kunnan kohdalle, esim.Enontekiö, Kilpisjärvi. Ilmoitetut välimatkat ovat lyhimpiä etäisyyksiä pääasiassa yleisten teiden verkkoa ...


Screenshot of www.tieh.fi

7. Reittihaku, kartat ja välimatkat


Reittihaku: Helppokäyttöiset ja maksuttomat välimatkat, ajo-ohjeet ja kartat Suomessa. Kuin Eniron reittiopas, mutta sisältää myös suorat linkit juna- ja bussi-reitteihin!


Screenshot of reittikartta.net

8. Etäisyydet kartalla – Kartta.com - Välimatkat, ajoajat ...


15.11.2021 · Etäisyydet kartalla. Suomen kaupunkien ja kuntien väliset etäisyydet kartalla. Sivulla ilmoitetaan ajomatkan pituus ja kesto, sekä etäisyys linnuntietä. Kartalla on esitetty välimatka, ajoreitti ja ajo-ohjeet. Reittejä voi hakea syöttämällä hakukenttään kaksi kuntaa/kaupunkia tai valitsemalla kunnan/kaupungin alla olevasta listasta.


Screenshot of kartta.com

9. Riihimäki - Helsinki välimatka, km autolla ja lento ...


yhteenveto - Välimatka- Mikä on etäisyys Riihimäki ja Helsinki välillä? Kuinka kaukana on Riihimäki - Helsinki? Kuinka monta kilometriä ja mailia. Ajomatka (auto, bussi linja-auto, moottoripyörä) on 70.2 km (43.6 mi) ja Lentomatka (suora viiva - suora lento) on 63.9 km (39.7 mi) - Matka-aika- Kuinka kauan kestää ajaa Riihimäki Helsinki?

Screenshot of fi.etaisyydet.himmera.com

10. Helsinki–Riihimäki etäisyys


Helsingin ja Riihimäen välinen etäisyys linnuntietä mitattuna on 64 kilometriä. Ajomatka autolla Helsingistä Riihimäelle on 69 kilometriä ja matkaan kuluu arviolta aikaa 55 minuuttia. Välimatka Helsinki - Riihimäki kartalla


Screenshot of www.etaisyys.com

11. Laske etäisyys...

Laske etäisyydet maailmanlaajuisesti: suora linja, aikaero, reitinlaskenta, ajoaika, reittitiedot. Autolla, junalla, laivalla tai lentokoneella.

Screenshot of www.vaelimatka.org

12. Aikataulut ja junan seuranta - VR


Etsi junien aikatauluja matkahausta, seuraa oman junasi kulkua VR Matkalla -sovelluksesta tai Junat kartalla-palvelusta.


Screenshot of www.vr.fi

13. VR:n lähiliikenne - VR


VR:n lähiliikenteen junissa - D, G, M, R, T ja Z - konduktöörit voivat määrätä 80 €:n valvontamaksun liputta matkustavalle asiakkaalle. Muista siis voimassaoleva matkalippu mukaan, ja matka pysyy edullisena.


Screenshot of www.vr.fi

14.


Helsinki–Riihimäki-rata on osa Suomen vanhinta, reilu 150 vuotta sitten rakennettua päärataa. Se on myös junamääriltään Suomen vilkkain rataosa, jota käyttävät Helsingistä Riihimäen ja Lahden suuntiin liikennöivä lähiliikenne, Tampereen suuntaan ja Lahden oikoradalle suuntautuva kaukoliikenne sekä Pasilan, Vuosaaren, Sköldvikin ja Hangon radalta pääradalle suuntautuva ...


Screenshot of vayla.fi

15. Helsingin seudun lähijunaliikenteen linjat – WikipediaScreenshot of fi.wikipedia.org

16. Kartat ja reittihaut – Oikopolku.net


Suomen kartat, kaupunkien ja kuntien kartat. Reittihaut sekä iPhone-ohjelmat.


Screenshot of oikopolku.net

17. Reittiopas matka.fi


Matka.fi -palvelu on Traficomin tarjoama ovelta-ovelle -reittisuunnittelupalvelu, joka yhdistää liikennemuotoja ja näyttää eri matkustusvaihtoehtoja. Matka.fi -palvelu kertoo reitin pisteestä A pisteeseen B (katuosoitteesta katuosoitteeseen) valittuna ajankohtana.


Screenshot of www.traficom.fi

18. Ajoaika Helsinki Hämeenlinna | Ajoreitti | Välimatka ...


Ajoaika Helsinki Hämeenlinna. Suositeltava ajoreitti Helsinki Hämeenlinna. Kaksi vaihtoehtoista reittiä ruuhkan kiertämiseksi. Voit myös vaihtaa paikkakuntien paikkaa tai kokeilla muita osoitteita. Vaihtoehtoinen ajoreitti voi olla nopein tie perille jos liikenne on ruuhkainen pääreitillä. Suositeltava reitti ja ajoaika paikasta paikkaan.


Screenshot of www.viastar.fi

19. Pikavuorot.fi : Hintavertailu ja aikataulut Matkahuolto VR ...


Pikavuorot.fi on Suomen kattavin linjaliikenteen hintavertailusivusto. Pikavuorot.fi -palvelu vertailee ainoana sivustona eri yhtiöiden linja-auto- ja junalippujen hintoja yhdellä haulla. Sivusto listaa valitulle matkustuspäivälle kaikkien pikavuorojen- ja junalähtöjen aikataulut ja hinnat valittujen kaupunkien välille.


Screenshot of www.pikavuorot.fi

20. Kosketuksen Merkitys Hoitotyössä


Salo Tampere Välimatka. 040 5089222, (a) Vahtimestari Markus Haapa (Sampola) puh. 040 8016043, (a) ... Puh. 0207791312 Marko Riihimäki MB varaosat ja huolto Puh. 0207791315 Jouni Kalliokoski Skoda varaosat ... Nokia Liike Helsinki 2 ...


Screenshot of t1markets.store

Vastaa