Reitti Helsinki Porvoo: Paras

1. Koiviston Auto Porvoo

8.11.2021 · Helsinki – Porvoo lippujen kertamaksut: Aikuisten lippu 9,80 euroa. Lasten lippu (4-11 v.) 5 euroa. Eläkeläisten, opiskelijoiden, nuorison (12-16 v.) sekä varusmiesten lippu 6,50 euroa. 2 tunnin vaihto-oikeus Porvoossa.


Screenshot of www.koivistonauto.fi

2. Reittihaku.Org – Reittiopas- ja haku


Reittihaku.org on käyttäjille täysin ilmainen reittiopaspalvelu. Palvelussamme voit käyttää reittihakua sekä selata ja zoomata karttaa. Voit tehdä reittihakuja antamalla lähtöpaikan ja määränpään kartan yläpuolella oleviin hakukenttiin. Kirjoita hakukenttään hakemasi reitti (esim. lähtöpaikka:helsinki – saapumispaikka:oulu).


Screenshot of reittihaku.org

3. Reittiopas - Linjaohje


Helsingin seudun liikenteen Reittiopas. Siirry sisältöön. Reittiopas - Linjaohje. Bussi 848. Reittiopas - Linjaohje. Käännä reitin suunta vastakkaiseksi Hki linja-autoasema Porvoo. Pysäkit. Aikataulu. Häiriöt Ei tiedossa olevia häiriöit ä. Pysäkkien ...


Screenshot of reittiopas.hsl.fi

4. Helsinki – Porvoo bussit ja junat – hae aikataulut ja ...


Helsinki – Porvoo VR, Matkahuolto, Onnibus ja monet muut, kaikki liput yhdestä paikasta! Perille.fi – Suomen kattavin matkalippupalvelu.


Screenshot of www.perille.fi

5. Etusivu - Bussilinjat HELSINKI-PORVOO


28.10.2021 · Korotus kohdistuu yhden ja kahden vyöhykkeen kausilippuihin kertalippujen ja pitkän matkan lippujen jäädessä nykyisen hintaisiksi. Uusi hinnasto: BC (Herttoniemi - Östersundom) tai D (Sipoon sisäinen) 2021 62,70. 2022 65,30. ABC (Kamppi - Östersundom) tai BCD (Herttoniemi / Viikki - Sipoo) 2021 99,70. 2022 99,70.


Screenshot of pikalinjat.webs.com

6. Helsinki - Porvoo välimatka, km autolla ja lento. Himmera ...


Helsinki (Suomi) ja Porvoo (Suomi) etäisyys, km ja mailiai. Välimatkalaskuri (ajomatka ja lentomatka), matka-aika (ajoaika, lentoaika) reitti - lentoreitti ja näytä reitti kartalla. Kuinka monta km ja …


Screenshot of fi.etaisyydet.himmera.com

7. Reittiopas


Helsingin seudun liikenteen Reittiopas. Käännä reitin suunta vastakkaiseksi Porvoo linja-autoas. Kamppi


Screenshot of reittiopas.hsl.fi

8. Reittihaku, kartat ja välimatkat


Reittihaku: Helppokäyttöiset ja maksuttomat välimatkat, ajo-ohjeet ja kartat Suomessa. Kuin Eniron reittiopas, mutta sisältää myös suorat linkit juna- ja bussi-reitteihin!


Screenshot of reittikartta.net

9. Helsinki - Porvoo: Reitti, välimatka ja ajo-ohjeet


Reittihaku, ajo-ohjeet ja reittikartta matkalle Helsinki - Porvoo. Vertaa helposti etäisyyksiä, juna, linja-auto ja lentoreittien kestoja ja hintoja - löydä sinulle sopivin vaihtoehto!

Screenshot of reittikartta.net

10. Ajoaika Helsinki Porvoo | Ajoreitti | Välimatka | Etäisyys


Ajoaika Helsinki Porvoo. Suositeltava ajoreitti Helsinki Porvoo. Kaksi vaihtoehtoista reittiä ruuhkan kiertämiseksi. Voit myös vaihtaa paikkakuntien paikkaa tai kokeilla muita osoitteita. Vaihtoehtoinen ajoreitti voi olla nopein tie perille jos liikenne on ruuhkainen pääreitillä. Suositeltava reitti ja ajoaika paikasta paikkaan.


Screenshot of www.viastar.fi

11. 848 Reitti: Aikataulut, pysäkit ja kartat – Kamppi

848-bussi reitti kulkee joka päivä. ... (Kamppi) on 40 pysäkkiä alkaen asemalta Porvoo Linja-Autoas. ja päättyen asemalle Kamppi (Kaukoliikenneterminaali). 848-bussi - aikataulun yhteenveto tulevalle viikolle: aloittaa ... Helsinki Näytä kokonainen aikataulu. Savonkatu

Screenshot of moovitapp.com

12. Fonecta.fi – Suomen kartta, karttahaku, karttapalvelu ...


Nämä evästeet ovat tarpeellisia sivuston toiminnan kannalta, eikä niitä voi poistaa käytöstä. Niitä asetetaan tavallisesti vain, kun käytät toimintoja, jotka luovat palvelupyyntöjä, kuten tietosuoja-asetusten määrittäminen, sisäänkirjautuminen tai lomakkeiden täyttäminen.


Screenshot of www.fonecta.fi

13. 848 Reitti: Aikataulut, pysäkit ja kartat – Porvoo


848-bussi - reitin aikataulut ja pysäkit. 848-bussilla (Porvoo) on 37 pysäkkiä alkaen asemalta Kamppi (Kaukoliikenneterminaali) ja päättyen asemalle Porvoo Linja-Autoas.. 848-bussi - aikataulun yhteenveto tulevalle viikolle: aloittaa kulkemisen 05.48 ja lopettaa 23.18. Normaalit kulkupäivät: joka päivä.


Screenshot of moovitapp.com

14.


m/s J.L. Runeberg vie sinut Helsingistä läpi Uudenmaan saariston Suomen toiseksi vanhimpaan kaupunkiin Porvooseen! Historiallinen ja kaunis kaupunki on erittäin suosittu matkailukohde. Vanhan kaupungin tunnelmaa voi kuvailla ajattomaksi ja lumoavaksi; uniikkeja rakennuksia, mukulakiviset kadut, kapeita kujia ja etenkin punaiset ranta-aitat ovat viehättäviä.


Screenshot of www.msjlruneberg.fi

15. Bussiaikataulut - Matkahuolto


Reittiopas. Reittioppaalla löydät aikataulu- ja reittitiedot kotiovelta määränpäähäsi. Reittioppaaseen pääset täältä. Matkahuollon puhelinpalvelu. Bussien aikataulutiedot saa Matkahuollon palvelunumerosta 0200 4000 (1,98 € / min + pvm). Numero on avoinna ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.


Screenshot of www.matkahuolto.fi

16. Pyörälenkki: Helsinki-Porvoo-Helsinki, 120 km


10.7.2018 · Eteläisempi reitti: Uusi Porvoontie - Sipoonranta - Söderkulla - Kullo - Porvoo Helsingistä itään menevä reitti (Uusi Porvoontie 170) ei ole itselleni kovinkaan tuttu, mutta periaatteessa reitti on erittäin simppeli: lähdetään Vantaalta itään päin Kehä yhden vartta Itäkeskuksen ohi (parempi ja selkeämpi vaihtoehto olisi ehkä ...


Screenshot of downshiftaaminen.blogspot.com

17. Ajoaika Helsinki Pori | Ajoreitti | Välimatka | Etäisyys


Ajoaika Helsinki Pori. Suositeltava ajoreitti Helsinki Pori. Kaksi vaihtoehtoista reittiä ruuhkan kiertämiseksi. Voit myös vaihtaa paikkakuntien paikkaa tai kokeilla muita osoitteita. Vaihtoehtoinen ajoreitti voi olla nopein tie perille jos liikenne on ruuhkainen pääreitillä. Suositeltava reitti ja ajoaika paikasta paikkaan.


Screenshot of www.viastar.fi

18. Aikataulut - Uudenmaan Joukkoliikenne


Pääkaupunkiseudun reittiopas. Koko Suomen joukkoliikenne: matka.fi. Matka.fi -palvelu on reittineuvontapalvelu Suomessa joukkoliikennettä käyttäville. Palvelun avulla voit etsiä joukkoliikenteen kulkuyhteyksiä antamiesi lähtö- ja määräpaikkojen välille. Palveluun on koottu bussien, junien ja paikallisliikenteen aikatauluja ja ...


Screenshot of www.uudenmaanjoukkoliikenne.fi

19. Porvoon joukkoliikenne- ja palvelulinja - Porvoo


Valtakunnallinen reittiopas. Porvoon Liikenne Oy. Liityntäpysäköinti. Tämä sisältö ei näy, sillä evästeiden käyttöä ei ole hyväksytty. Takaisin alkuun. Porvoon kaupunki. Raatihuoneenkatu 9, 06100 Porvoo PL 23, 06101 Porvoo Puhelinvaihde 019 520 211 [email protected] www.porvoo.fi. Yhteystiedot.


Screenshot of www.porvoo.fi

20. Pyörällä Helsinki Porvoo - Rantapallo.fi


Pyörällä Helsinki-Porvoo kestää noin 3-4 h ja matka on 55 km. Reitti sopii hyvin vähemmänkin polkeneille, ja Porvoo kaupunkina on ihana ja käymisen arvoinen


Screenshot of www.rantapallo.fi

Vastaa