Ravintolat Käpylä Helsinki: Paras

1. RAVINTOLA KÄPYGRILLI - Home

Koronatilanteen mukaan vaihtuvat aukioloajat toistaiseksi voimassa! (päiv. 1.10.2021) Avoinna: Ma-Su 10.00-01.00 (Anniskelu loppuu klo 00.00) Keittiö: ma - to klo 11.00 - 20.45, pe klo 11.00 -...


Screenshot of www.kapygrilli.fi

2. HOK-Elannon ravintolat - Raflaamo.fi


HOK-Elannon ravintolat - Raflaamo.fi. Osa ravintoloistamme on jälleen avoinna! Ajan tasalla olevat aukioloajat näet ravintolan sivuilta. Tervetuloa taas viihtymään hyvän ruoan ja juoman parissa! HOK-Elannon ruokaravintoloissa herkutellaan ja nautitaan elämästä kaikilla aisteilla. Monipuolinen tarjontamme vie matkalle maailman ...


Screenshot of www.raflaamo.fi

3.
4.
5. Nyyrikki, Päätön Kana ja Taverna Pohjan Akka - Tervetuloa


Keskellä Helsinkiä aivan Puu-Käpylän ytimessä palvelee jo lähes 40-vuoden kokemuksella yksityinen ravintolamaailma. Kodikas perheyritys palvelee asiakkaitaan aamusta yöhön hyvien ruokien ja juomien äärellä esittävää taidetta ja musiikkia unohtamatta.


Screenshot of www.nyyrikki.net

6. Ravintola Old Sophie | Ruoka- ja seurusteluravintola


lÖydÄt meidÄt myÖs facebookista nimellÄ kÄpylÄ sophie- klikkaa kaveriksi niin pysyt kÄrryillÄ mitÄ sohvissa tapahtuu! Old Sophie on viihtyisä ja kodikas ruoka- ja seurusteluravintola Käpylässä, Helsingin Olympialaisia varten rakennetussa Kisakylässä, aivan Mäkelänkadun ja Koskelantien risteyksessä.


Screenshot of oldsophie.fi

7. Lounasravintolat käpylä - Löydä oikeat yhteystiedot ...


/ Helsinki / Ravintola / Lounasravintolat käpylä. Alalta lounasravintola löytyi 8 tulosta. Osuvimmat Lähimmät. Avoinna ... Puukäpylän kainalossa sijaitsee Ravintola Nyyrikki. V ... Osmontie 5, 00610 HELSINKI Osmontie 5, 00610 HELSINKI. 097 913 43 NÄYTÄ NUMERO SOITA. Päätön Kana. Pohjolankatu 2 A, 00610 HELSINKI Pohjolankatu 2 A ...


Screenshot of www.fonecta.fi

8. Monipuolinen Thai ravintola | Helsinki | Thai Ravintola ...


Monipuolinen Thai-ravintola. Meelom on Helsingin Käpylässä toimiva thai ravintola, joka on erikoistunut klassiseen ja moderniin Thai-ruokaan. Käytämme tuoreita raaka-aineita ja perinteisiä thaiyrttejä. Meiltä on arkisin lounasbuffet sekä iltaisin ja viikonloppuisin à la carte -annoksia. Ravintolasta saa …


Screenshot of www.meelom.fi

9. Käpylä | Helsingin ravintolat


5.5.2019 · En ole paikan vakioasiakas, suurimmilta osin siksi että Käpylä ei muutenkaan ole juuri kulkureittieni varrella. Siitä huolimatta, paikka on saanut minut sillointällöin vierailemaan luonaan, mutta tällä kertaa siksi, että joku lukijoista vihjaisi paikassa saatavan wieninleikettä.

Screenshot of helsinginravintolat.fi

10. Ristorante Ravello • Italialainen Ravintola ...


Ristorante Ravello on Italialainen ravintola osoitteessa Pohjolankatu 1, 00610 Käpylä HELSINKI. Ravello on idyyllinen italialainen kaupunki, joka sijaitsee 365 metriä Tyrreeninmeren yläpuolelle Italian Amalfin rannikon tuntumassa. Tästä kaupungista on myös Ravintola Ravello saanut inspiraationsa aitoon italialaiseen ruokakulttuuriin.


Screenshot of www.ravello.fi

11. 80 x Helsingin paras ravintola - Sara Tickle

26.1.2021 · Sandwhich Club // Siltanen (kuva: ashiyad) // Pizzeria Luca // Adlerfelt Alkuvuoden klassikkopostaus on jälleen täällä: Helsingin parhaat ravintolat 2021. Ja tällä kertaa suurempana kuin koskaan. Mukana on peräti 80 ravintolaa! Tämä Helsingin ravintolalista on tyypillisesti koostettu uusista, edellisvuonna avatuista ravintoloista. Sama kaava toistuu nytkin, tosin tällä kertaa ...

Screenshot of www.saratickle.fi

12. Ravintolat Helsinki - Raflaamo.fi


KaikkiPAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT. Amarillo, Helsinki. Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta.


Screenshot of www.raflaamo.fi

13. Töölö | Helsingin ravintolat


2.6.2021 · Kaartin rakennukset Helsingin Töölössä liittynevät tähän vahvasti ja tuo funkkistyylinen alue on omasta mielestäni yksi kauneimpia, mitä Helsingistä löytyy. Alueelta löytyy myös Ravintola Kaarti, joka on toiminut tiloissa lounas- ja tilausravintolana.


Screenshot of helsinginravintolat.fi

14.


Welcome to Ravintola Tandoori Villa. We proud ourselves on our delicious Indian dishes using authentic aromatic spices. All bursting with flavour and all freshly cooked by our talented chefs. Our Menu. Order Online. ... 00540 Helsinki, Finland (See Google Maps) +358 50 547 8888.


Screenshot of www.tandoorivilla.fi

15. Etusivu


Etusivu. Tervetuloa uusittuun ravintolaamme! Koronoavirustilanne on alkanut helpottaa ja hallituskin availee asettamiaan rajoituksia. Mekin olemme avanneet ovemme, joten voitte käväistä syömässä lempiruokianne ravintolassamme, muistaen kuitenkin annetut tilannesuositukset. Meiltä voitte myös edelleen tilata mainioita annoksiamme myös ...


Screenshot of www.elkarim.fi

16. Lounas Dylan Kottby, Helsinki


4.9.2013 · Dylan Kottby, Mäkitorpantie 3, 00620 Helsinki. Lounas ma-pe: 10:30-14. Käyttäjien arvio: 3.0/5.0


Screenshot of www.lounaat.info

17. Käpylä , Helsinki


Tulokset Käpylä Helsinki kaupungissa ; asiakasarvioinnit, hinnat, kontaktitiedot ja yritysten aukioloajat hakusanoille Helsinki Käpylä .


Screenshot of www.cylex.fi

18. Helsingin urheilua näyttävät ravintolat | Stadissa.fi


Helsingin urheilua näyttävät ravintolat , Helsinki. Sporttibaareja löytyy niin Helsingin keskustassa kuin kaupungin laitamillakin useita.Kun haluat kokea urheiluelämyksen isolta screeniltä hyvässä seurassa ja hyvästä ruuasta nauttien.


Screenshot of www.stadissa.fi

19. HelmiSimpukka Express Helsinki Käpylä


HelmiSimpukka Ravintola ja Express tarjoavat teiden parasta ruokaa ympäri Suomen. Tutustu Driver’s pikaruoka-annoksiin sekä palveluihin huoltoasemalla. Ota suunnaksi Shell Helsinki Käpylä ja nauti vaikkapa itse tehty Talon Munkki tuoreen kahvin kera!


Screenshot of www.helmisimpukka.fi

20. Restaurant Juniper - Juvenes


Restaurant Juniper tarjoaa lounas- ja kokouspalveluja Helsingin Käpylässä. Juvenes Oy on valtakunnallinen ravintola- ja palveluyritys, joka tarjoaa laadukkaita ravintola-, ateria- ja kahvilapalveluja sekä juhla- ja kokouspalveluita.


Screenshot of www.juvenes.fi

Vastaa