Ravintola På Kroken Helsinki: Paras

1. På Kroken Helsinki on nyt avattu - Hangotidningen.fi

8.12.2018 · På Kroken Helsinki on nyt avattu. Magnus Ekström ja Anders Klint vastaavat yhdessä På Kroken Helsingin keittiöstä. Bild: Peter Lundqvist. Mia Berg-Lundqvist, Käännös: Merja Laaksonen. 8.12.2018 08:00. Paikalla oli väkeä kuhisemalla kala- ja äyriäisravintola På …


Screenshot of www.hangotidningen.fi

2. Helsingin På Kroken suljetaan - Hangotidningen.fi


Helsingin På Kroken ilmoittaa Facebook-sivullaan, että ravintola valitettavasti on jouduttu sulkemaan. Magnus Ekström järjesti 5. joulukuuta viime vuonna suositun kala- ja äyriäisravintolansta På Krokenin Helsingin ravintolan avajaiset perinteikkään merimiesravintola Salvesin tiloissa Hietalahdenranta 11:ssä.. Nyt, vajaa vuosi myöhemmin, ravintola ilmoittaa Facebook-sivullaan ...


Screenshot of www.hangotidningen.fi

3. Ravintolat | Ekström Seafood


På Kroken Bar Helsinki. Helsingissä Hakaniemen kauppahallissa Ekströmin kalapuodin yhteydessä sijaitsee På Kroken Bar, pala Hangon rakastettua ravintolaa pienoiskoossa.Istahda alas vaikkapa ostereille, hummerikeitolle tai lasilliselle samppanjaa! Myös take away.


Screenshot of www.ekstromseafood.fi

4. Ekström Seafood | Suomen parhaita merenherkkuja suoraan ...


På Kroken kala- ja äyriäisravintolat Suomen parhaita merenherkkuja rokkitähdille ja arjen sankareille, suoraan Hangosta ja maailman meriltä. Palvelemme Helsingissä ja Hangossa!


Screenshot of www.ekstromseafood.fi

5. Salven seuraajat eivät pärjää – På Kroken pani ovet ...


17.9.2019 · Ravintola Salven raunioille rakennettu kalaravintola På Kroken Helsinki on lopettanut toimintansa. Ravintola ilmoittaa asiasta Facebook-sivuillaan. Syytä ravintolan sulkemiseen ei ilmoiteta, mutta Taloussanomien protestilistan mukaan ravintolalla on maksamattomia veroja 16 000 euron edestä. På Kroken (suom.


Screenshot of www.luoteis-uusimaa.fi

6.
7. Helsinki sai uuden kalaravintolan - saaristolaispöytä ...


1.1.2019 · Helsingin Hietalahteen, entisiin ravintola Salven tiloihin, aukesi loppuvuodesta kalaravintola På Kroken, jonka ravintoloitsija Magnus Ekström on keittiömestari ja kalastaja kolmannessa polvessa. På Kroken -ravintoloiden lisäksi Ekström pyörittää myös …


Screenshot of www.iltalehti.fi

8. Entinen Salve saa uuden elämän – hankolainen ...


16.10.2018 · På Kroken Helsinki ei ole savustusmestarinakin toimineen Ekströmin ensimmäinen kokemus Helsingistä. Magnus Ekströmillä on jo kalapuoti Ekström ja siihen liittyvä samppanjabaari Hakaniemen hallin nykyisessä väistötilassa. Sieltä toimitetaan kalaa pariinkymmeneen ravintolaan Helsingissä. Myös muutamiin suurlähetystöihin.


Screenshot of viisitahtea.com

9.10. PÅ KROGEN – KÖK & BAR / KEITTIÖ & BAARI


PÅ KROGEN. Rento kesäravintola Etelä-Sipoossa 200 m Kalkkirannan laiturista & 30 min. Helsingin keskustasta. Kesäherkkuja, viileitä juomia & tilaa terassilla. / Sommarrestaurang i Södra Sibbo 200 m från havet och 30 min. Från Helsingfors centrum. Sommardelikatesser, coola drycker och stro terass.


Screenshot of krogen.fi

11. Helsingin uudet ravintolat 2018: Loppuvuosi on täynnä ...

27.12.2018 · På Kroken. Hietalahdenrantaan Ravintola Hiedan tilalle avattiin joulukuussa kala- ja äyriäisravintola På Kroken. Ravintolan taustalla on perinteikäs hankolainen kala- ja äyriäisyritys Ekströms Fiskebodet, joka myy kalaa ja äyriäisiä Hangossa ja Helsingissä sekä pyörittää jo entuudestaan suosittua På Kroken -ravintolaa Hangossa.

Screenshot of www.city.fi

12. Kaikki-ravintolat Helsinki - Raflaamo.fi


Kaikki-ravintolat Helsinki - Raflaamo.fi. Takaisin. Sijainti. Helsinki. Tarkoitus. Lounas Illallinen Pikkujoulut Kaikki ravintolat Kahvilat Aamiainen & Brunssi Lapsille Take away Illanvietto Pubit & Baarit. Ruokatyypit. Valitse Burgeri Kala / äyriäiset Kana Kasvisruoka Keitto Lapsille Liharuoka Parsa-annos Pasta Pizza Pihvi Salaatti.


Screenshot of www.raflaamo.fi

13. Kalaravintola På Kroken toi saaristolaispöytänsä ...


29.1.2019 · Kuva: På Kroken. Hietalahdenrannasta on kehkeytynyt melkoinen keidas kalaruoan ystäville. Uusin tulokas alueella on På Kroken, joka avattiin joulukuussa lyhytikäiseksi jääneen ravintola Hiedan tilalle. Samoissa tiloissa toimi aiemmin legendaarinen ravintola Salve, joka joutui väistymään Hiedan tieltä satama-altaan toiselle puolelle ...


Screenshot of www.city.fi

14.


19.6.2019 · Hangossa vuodesta 2007 alkaen toiminut, yksi Suomen kuuluisimmista kalaravintoloista palvelee nykyisin myös Helsingissä. Toimivan ravintolakonseptin peruskivi on ammattitaitoinen ja hyvin yhdessä työskentelevä henkilökunta.


Screenshot of kalamies.com

15. Salven seuraajat eivät pärjää – På Kroken pani ovet ...


17.9.2019 · Ravintola Salven raunioille rakennettu kalaravintola På Kroken Helsinki on lopettanut toimintansa. Ravintola ilmoittaa asiasta Facebook-sivuillaan. Syytä ravintolan sulkemiseen ei ilmoiteta, mutta Taloussanomien protestilistan mukaan ravintolalla on maksamattomia veroja 16 000 euron edestä. På Kroken (suom.


Screenshot of www.nurmijarvenuutiset.fi

16. På Kroken – Lounaslaatikko


14.12.2018 · Kohteeksi valikoitui Hietan (nee Salve) tilalle ilmestynyt På Kroken kalaravintola. A nautically themed fish restaurant with an aquatic buffet. The quality of the food was a bit hit and miss and as such wasn’t really worth the rather hefty price. For other thalassic buffets check out Merimakasiini, Blue Peter and Konstan Möljä (no lunch).


Screenshot of blog.juhah.org

17. Kala- ja äyriäisravintola På Kroken - Y-tunnus: 2580306 ...


Kala- ja äyriäisravintola På Kroken on perustettu vuonna 2013. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Hanko, ja pääasiallinen toimiala Kalaravintola. Yhtiön toimitusjohtaja on Svetlana Ekström. Viralliselta nimeltään yhtiö on Ekströms Fiskebod Ab Oy.


Screenshot of www.finder.fi

18. På Kroken - Toptaste.fi


På Kroken. Pitkän perinteen kalakeidas saaristolaisittain. På Krokenin historia alkaa niinkin kaukaa kuin vuodesta 1988, kun Magnus Ekström avasi Hakaniemen hallissa kalakauppansa. Kolmannen sukupolven kalastaja avasi 2005 kahvilan kotikaupunkiinsa Hankoon ja laajensi sen ravintolaksi vuonna 2008. Ravintolan yhteydessä on myös oma ...


Screenshot of www.toptaste.fi

19. På Kroken Hanko - Julkaisut - Hanko - Ruokalista, hinnat ...


På Kroken Hanko. 21. lokakuuta kello 1.02 ·. Torstai on Hernerokkaa ja pannaria, uunimakkara ja tillikalaa, metsästäjän lihapataa ja paistettuja perunoita. Torsdagen med ärtsoppa och pankaka, ugnskorv, dillfiskk och jägrens kött gryta med stekt potatis. 1616. 3 jakoa.


Screenshot of fi-fi.facebook.com

20. Kalaravintola Helsinki - hietalahdenranta 14, 00180 ...


Helsingin Hietalahteen, entisiin ravintola Salven tiloihin, aukesi loppuvuodesta kalaravintola På Kroken, jonka ravintoloitsija Magnus. Kalakauppa ja kalaravintola . Aukioloajat ma-la …


Screenshot of maria-ieri.com

Vastaa