Puutavara Helsinki: Paras

1. Höylätty lauta | Höylätty puutavara - K-Rauta

Höylätty puutavara, kuten muutkin puutavarat, on ekologinen ja klassinen valinta rakentamiseen ja remontointiin. K-Raudasta löytyy laajavalikoima puutavaraa. K-Raudan myymälöistä ja verkkokaupasta löytyy laaja valikoima laadukasta puutavaraa. Meiltä ostat puutavaran vaikkapa runkorakentamiseen, terassille, aitoihin ja ulkoverhoukseen.


Screenshot of www.k-rauta.fi

2. Parasta palvelua Puumestasta | Puutavarat ja Tarvikkeet ...


Kotimainen PAROC eXtra -kivivilla. PAROC eXtra -kivivilla. PAROC eXtra -kivivilla eristää lämpöä, kestää kosteutta ja tulta – se tarjoaa siis parhaan suojan. Katso tarjoukset. Puumesta Raahe. Rakentajankatu 4. 92100 Raahe. puh. 044 357 1220. [email protected]


Screenshot of www.puumesta.fi

3.
4. Vanerikulma - Rakentajan puolella vuodesta 1990 ...Screenshot of vanerikulma.fi

5. Helsingin Puupalvelu Oy, Vantaa - Cylex


Helsingin Puupalvelu Oy Ylästöntie 123 …lla/llä,-ssa/ssä Vantaa, ? Puhelin 050 5054336 kanssa ? Aukioloajat ja Ajo-ohje


Screenshot of www.cylex.fi

6. Puutavara edulliseen hintaan Byggmaxilta


Osta Puutavara Byggmaxista. Laaja valikoima edulliseen hintaan ja hintatakuulla 14 päivän avoin kauppa Nopea toimitus


Screenshot of www.byggmax.fi

7. Sahauspalvelu.fi


Puutavara voidaan läpisahat ns. tuppeen, näin jalopuista voidaan valmistaa pöytiä, penkkejä ja huonekaluja. Normaali rakennuspuutavaran sahaus onnistuu kantattuna. Tukkivannesahalla voidaan valmistaa myös paneeleja ja viiluaihioita.


Screenshot of sahauspalvelu.fi

8. Puutavarat kaikkeen rakentamiseen ja remontointiin - K-Rauta


Ulkoverhouspaneelit, aitalaudat, sahatavaran ja terassilaudat löydät K-Raudan laajasta valikoimasta. Tilaa tarvitsemasi puutavara helposti ja nopeasti K-Raudasta!


Screenshot of www.k-rauta.fi

9. Etelän Puutavara - Puutavarakauppaa Helsingissä vuodesta ...


Screenshot of www.etelanpuutavara.fi

10. Puuseppä Hausjärvi, Helsinki | Kalusteet ja puutavaraScreenshot of www.hausjarvenkaluste.com

11. Puutavara Helsinki - Cylex-paikallishaku Suomi

Tulokset Puutavara Helsinki kaupungissa ; asiakasarvioinnit, hinnat, kontaktitiedot ja yritysten aukioloajat hakusanoille Helsinki Puutavara .

Screenshot of www.cylex.fi

12. Helsingin Puupalvelu Oy - Vantaa - Puutavara - fonecta.fi


Etsitkö yrityksen Helsingin Puupalvelu Oy tarkempia tietoja. Yrityksen toimipiste on paikkakunnalla Vantaa. Yritys toimii toimialalla Puutavara.


Screenshot of www.fonecta.fi

13. Sahatavara | bauhaus.fi


Valikoimastamme löydät sahatavaraa eri koossa, profiileissa ja raaka-aineissa - varmasti edullisesti. Mikäli suunnitelmissa on saunan remontointi tai uudet kalusteet, myös sisustuspuutavara, höylätty puutavara ja saunapuutavara ovat hyödyllisiä. Löydät meiltä myös terassilaudat.


Screenshot of www.bauhaus.fi

14.


Kestopuu on paitsi säänkestävää, se kestää myös aikaa. Painekyllästetty puu on käsitelty niin, että se kestää lahoamista ja se kestääkin ulkokäytössä hyvässä kunnossa keskimäärin 3-5 kertaa pidempään kuin käsittelemätön puutavara.


Screenshot of www.byggmax.fi

15. Asiakaskäynnillä: Etelän Puutavara Oy - Puumerkki


Puutavarakauppaa keskellä Malmia Helsingin Malmilla, aivan junaradan vieressä, sijaitsee yksityinen puutavaraliike Etelän Puutavara Oy. Se on toiminut nykyisellä paikallaan 70-luvun vaihteesta asti, ja vuonna 1989 se siirtyi Matti Kasevan, Jouko Ikosen ja Eino Pietikäisen omistukseen.Puupohjaisiin rakennustarvikkeisiin keskittynyt Etelän Puutavara palvelee rakennusliikkeitä ...


Screenshot of www.puumerkki.fi

16. Helsinki Sahaajankatu — RTV-Yhtymä Oy


Rakennustarvikkeet ja puutavara. ... Info. Helsinki Sahaajankatu Helsinki Sahaajankatu RTV HELSINKI SAHAAJANKATU Sahaajankatu 44 00880 Helsinki Puh. 09 5465 5400 sahaaja(at)rtv.fi Palvelemme: ma – pe 7 – 18, la 10 – 15. Hallipäällikkö: Heikki Rintala Puh. 040 066 8050 MYYMÄLÄ Puh ...


Screenshot of www.rtv.fi

17. puucenter.fi|Palvelemme rakentajia, rakennusliikkeitä ja ...


Toiminta-alueemme on koko Etelä-Suomi Helsinki-Turku-Tampere-akselilla, ja toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Forssassa. Erikoisprofiilit omasta höyläämöstä. Jos et löydä juuri sinulle sopivaa puutavaraa varastostamme niin voimme tehdä sen omassa höyläämössämme Ypäjällä.


Screenshot of puucenter.fi

18. Suomen Puutavara- ja Rakennustarvikekauppiasyhdistys ry ...


Yritys: Suomen Puutavara- ja Rakennustarvikekauppiasyhdistys ry- och Byggvaruhandlareförening rf, Helsinki - Katso yhteystiedot, taloustiedot sekä uutiset maksutta ...


Screenshot of www.is.fi

19. Puutavara Helsinki - Finder.fi


Puutavara Helsinki -haulla löydät kattavan listauksen yrityksistä ja henkilöistä Finder.fi yrityshausta.


Screenshot of www.finder.fi

20. Helsingin Puupalvelu Oy - Y-tunnus: 0609706-9 ...


Helsingin Puupalvelu Oy on perustettu vuonna 1986. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Vantaa , ja pääasiallinen toimiala Puutavara . Yhtiön toinen toimiala on rakennustarvikkeet, rakennusmateriaalit .


Screenshot of www.finder.fi

Vastaa