Postipuisto Helsinki: Paras

1. Helsingin Leimasin - Postipuisto | Asukkaiden näköisiä ...

Kodit varattavissa |. Postipuisto, Pohjois-Pasila. Helsingin Leimasin. Kodikasta Asumista luonnon ja kaupungin kohtaamispisteessä. Tervetuloa Leimasinkadulle. As Oy Helsingin Leimasin. Tervetuloa asumaan Leimasinkadulle, Postipuistoon. Täällä vietetään aikaa yhdessä perheen ja läheisten kanssa. Alueen suunnittelussa yhteisöllisyys on ...


Screenshot of www.fira.fi

2. Pohjois-Pasila | Uutta HelsinkiäScreenshot of www.uuttahelsinkia.fi

3. Postipuiston asuinalueen rakentaminen ... - Helsingin kaupunki


3.10.2019 · Focus. Ensimmäisen asuinkorttelin rakentaminen aloitettiin kesällä Postipuistoon. Tänä syksynä käynnistyy vielä viisi muuta työmaata Postipuiston pohjoisosassa. Pohjois-Pasilassa arvioidaan olevan 2030-luvulla yli 12 000 asukasta ja parisentuhatta työpaikkaa. Postipuiston pohjoisosan jälkeen rakentaminen jatkuu alueen eteläosassa.


Screenshot of www.hel.fi

4. Pasila-Fredriksberg Helsinki - Postipuisto rakentuu. Lue ...


Uusi kaupunginosa – Postipuisto rakentuu. Lue lisää. huhti 27, 2021. Tiistaina 27.4.2021, kansallisena veteraanipäivänä, Pasilan rotaryklubin kokouksessa projektijohtaja Kuisma Reinikainen Bonava Oy:stä kertoi Pohjois-Pasilaan rakennettavasta ja kasvavasta Postipuiston uudesta asumisalueesta. Esitelmä oli osa Pasilan klubin paikallista ...


Screenshot of rotary.fi

5.
6. Uusia koteja Pasilan Postipuistoon - Bonava


Uusia Bonava-koteja kahteen kotikortteliin. Postipuiston uudet Bonava-kodit asettuvat loistopaikalle asuinalueen lounaiskulmaan, aivan Keskuspuiston kupeeseen. Myytäviä asuntoja tulee kahteen kotikortteliin kaikkiaan noin 520. Ensimmäisenä paikalle ehtii neljän uudiskohteen muodostama Postinkantaja, jonka rakentaminen on jo hyvässä ...


Screenshot of www.bonava.fi

7. Asunto Oy Helsingin Kuriiri | Helsingin Asuntotuotantotoimisto


6.7.2021 · Postipuisto tarjoaa nimensä veroisesti vihreän asuinympäristön, jossa monet puistot ja läheinen Keskuspuisto tuovat luonnon lähelle. Asuntojen arvioitu valmistuminen on 4–6/2022. Tontti on vuokrattu Helsingin kaupungilta.


Screenshot of www.att.hel.fi

8. Myytävät Asunnot Postipuisto, Helsinki: 21 kpl - Oikotie ...


Löydä omasi Oikotien 21 asunnosta alueella Postipuisto, Helsinki. Katso kuvat ja tiedot upeista kohteista ja tutustu unelma-asuntoosi!


Screenshot of asunnot.oikotie.fi

9. Postipuisto | Helsingin Asuntotuotantotoimisto


Postipuisto on vehreä muutenkin kuin nimensä perusteella. Luonnonläheisen asuinalueen reunalle perustetaan puistovyöhyke, joka myös on nimeltään Postipuisto. Hyvät jalankulku- ja polkupyöräily-yhteydet tuovat Helsingin vihreän sydämen eli Keskuspuiston lähelle ja yhdessä Postipuisto ja Keskuspuisto tulevat tarjoamaan rikkaita virkistys- ja ulkoilumahdollisuuksia sekä ...

Screenshot of www.att.hel.fi

10. Helsingin kaupunki - Postipuiston rakentaminen aloittaa ...


24.6.2019 · Talonrakennus pääsee alkamaan syksyn aikana Bonavan, Firan, TA-Rakennuttajan, Rakennusliike Evälahden ja Helsingin kaupungin asuntotuotannon työmailla. Rakentaminen jatkuu 2020-luvun loppupuolelle saakka. Postipuisto on arkkitehtuuriltaan selvästi kantakaupunkimaista rakentamista umpikortteleineen.


Screenshot of www.hel.fi

11. Helsingin karttapalvelu

Helsingin internet-paikkatietopalvelu. Palvelussa julkaistaan sekä kaupungin eri toimialojen ylläpitämiä että ulkopuolisia aineistoja.

Screenshot of kartta.hel.fi

12. Helsingin Lähetti 1 - Hitas-uudiskohde Pasilassa - Bonava


Suunnittelemme uusia Hitas-asuntoja Pasilan Postipuistoon. Viihtyisän kotikorttelin ensimmäinen uudiskohde Lähetti 1 tuo monipuolisen valikoiman valoisia Bonava-koteja yksiöistä neljän huoneen perheasuntoihin. Tutustu ja ole mukana ensimmäisten joukossa.


Screenshot of www.bonava.fi

13. Postipuisto asuinalueena - Myytävät kohteet ja asunnot ...


Postipuisto asuinalueena Tervetuloa viihtymään tulevaisuuden puistokaupunkiin. Postipuisto on Pohjois-Pasilaan rakentuva moderni asuinalue, joka tarjoaa hyvät liikenneyhteydet, kattavat palvelut ja viihtyisän asuinympäristön aivan Keskuspuiston kupeessa.


Screenshot of www.fira.fi

14.


27.8.2020 · Helsingin Pasilan Postipuiston alue täydentyy Skanskan rakentamana. Lehdistötiedotteet 27.8.2020 13.10 CET. Helsingin Pasilan Postipuiston alueelle on rakentumassa kokonaan uusi asuinalue Keskuspuiston kupeeseen entiselle maaliikennekeskuksen sijaintipaikalle. Skanska käynnistää syyskuussa lähes 150 asunnon rakentamisen Helsingin ...


Screenshot of www.skanska.fi

15. Pasilan Postipuiston rakentaminen alkoi - Ilmarinen


27.1.2020 · Pasilan Postipuiston rakentaminen alkoi – Ilmariselta uusia vuokrakoteja. Helsingin entisen maaliikennekeskuksen paikalle rakennetaan tiivis ja urbaani asuinalue. Sen pohjoisosassa on aloitettu lähes 300 vuokra-, omistus- ja asumisoikeusasunnon korttelin rakentaminen. Ilmarinen on mukana 113 uudella vuokra-asunnolla.


Screenshot of www.ilmarinen.fi

16. Rakentaminen | Uutta Helsinkiä


5.3.2021 · 2017 Helsinki High-rise -kilpailu käynnistyy. Pohjoisen Postipuiston kilpailu ratkeaa. Ratapihakortteleiden asemakaava tulee lainvoimaiseksi. Pasilan asema puretaan ja väliaikainen asema otetaan käyttöön. Veturitien tunnelin ja Pasilansillan joukkoliikenneterminaalin rakentaminen alkavat.


Screenshot of www.uuttahelsinkia.fi

17. Postipuiston pysäköinti, Helsinki - Keski-Suomen ...


Postipuiston pysäköinti, Helsinki. 12/2019–9/2021. Postipuiston asuinalueen ensimmäinen pysäköintitalo valmistui syyskuussa 2021 Helsingin Pasilaan Metsäläntien ja Veturikadun risteykseen. KSBR voitti sen suunnittelun ja rakentamisen SR-kilpailun Kauramoottori-nimisellä ehdotuksella, jonka on suunnitellut L Arkkitehdit Oy.


Screenshot of ksbr.fi

18. Kustinpolku ja Postiljooni, Helsinki | NCC


13.11.2019 · Kustinpolku ja Postiljooni, Helsinki. NCC rakentaa Helsingin Asuntotuotannolle (Att) kaksi kerrostaloa Pohjois-Pasilan uudelle Postipuiston alueelle. Heka Pasila Kustinpolku on 5-7-kerroksinen kerrostalo, jossa on neljässä porrashuoneessa 111 asuntoa sekä neljä liiketilaa maantasokerroksessa.


Screenshot of www.ncc.fi

19. Vuokra-asunnot Helsinki - Vuokravakuus 0 € - M2-Kodit


1.11.2021 · Pääkaupunki parhaimmillaan Helsinki on monipuolinen kaupunki. Vaikka se on Suomen suurin kaupunki, on Helsingissä myös rauhaa ja väljyyttä. Helsingissä voi valita itselleen parhaiten sopivan tavan elää. Halusitpa sitten asua kaupungissa tai lähempänä luontoa – kumpikin onnistuu. Monessa pääkaupungissa ei ole samanlaista mahdollisuutta. Kaikissa pääkaupungeissa ei ole ...


Screenshot of m2kodit.fi

20. Myytävät asunnot Helsinki | Rakennusliike Evälahti Oy


Helsingin Sanomat kertoo, että Pasilan postipuisto sijaitsee pääkaupunkiseudun väestön keskipisteessä. Ajankohtaista tietoa Pasilan kehittymisestä: Uusi Pasila ja Uutta Helsinkiä - Pasila. Päivitämme tietoja omista alueen asuntokohteistamme myös tänne.


Screenshot of www.evalahti.com

Vastaa