Pekka Töpöhäntä Näyttely Helsinki: Paras

1. Pekka Töpöhännän ja ystävien matkassa

Pekka Töpöhäntä Amerikassa elokuva oli heistä myös todella hieno. Helsingissä on nyt mahdollisuus nauttia todella monipuolisesti kulttuuritarjonnasta Pekka Töpöhännän seurassa. Päivälehden museossa on Pekka Töpöhäntä aiheinen näyttely 15.9 saakka.


Screenshot of piententaikapiiri.blogspot.com

2. Näyttelyt - Päivälehden Museo


Näyttelyt nyt. Minä ja korona. Alkaa: 18.10.2021. Päättyy: 31.10.2021. Helsingin Sanomien Lasten uutisten Minä ja korona -kuvakisa keräsi valtavasti upeita piirustuksia. Kuvat kertovat hauskasti ja välillä surullisestikin siitä miten elämä on muuttunut koronaviruksen myötä. Osa kilpailukuvista on esillä Päivälehden museossa 18 ...


Screenshot of www.paivalehdenmuseo.fi

3. Päivälehden museo: Pekka Töpöhäntä - Pienten Helsinki


Pekka Töpöhäntä -näyttely on päättynyt 15.9.2019. Päivälehden museon ohi on erittäin helppo kävellä tajuamatta miten hieno museo ikkunoiden takana on! Helsingin Sanomien säätiön ylläpitämän museon kevään 2019 uutusnäyttely vie Uppsalaan ja Pekka Töpöhännän seikkailuihin.


Screenshot of www.pientenhelsinki.fi

4. Päivälehden museossa teatteria Helsinki-päivänä ...


24.5.2019 · Töpöhäntä-teatteria on luvassa museossa myös 27. heinäkuuta ja Taiteiden yönä 15. elokuuta. Näyttely jatkuu syyskuun puoliväliin asti. Päivälehden museoon on aina vapaa pääsy. Museo on avoinna päivittäin kello 11–17. Lisää tietoa Pekka Töpöhäntä -näyttelystä ja teatterivierailusta löytyy Päivälehden museon sivuilta.


Screenshot of www.hssaatio.fi

5. Hima Saimi: Pekka Töpöhäntä - näyttely Päivälehden ...


17.3.2019 · Pekka Töpöhäntä - näyttely Päivälehden museossa. Päivälehden museossa (Ludviginkatu 2-4, Helsinki) aukesi puolivuotta avoinna oleva Pekka Töpöhäntä -näyttely. Näyttelyn avajaisia vietettiin sunnuntaina ja mekin kävimme käväisimme katsomassa avajaishulinaa. Hulina on oikea kuvaamaan sitä pienten jalkojen tassuttelua ja tilassa ...


Screenshot of himasaimi.blogspot.com

6.
7. Kissamaisissa tunnelmissa Pekka Töpöhäntä -näyttelyssä


22.3.2019 · Pekka Töpöhäntä -näyttely on esillä 15.3.19 - 15.9.9 välisen ajan. Ludviginkatu 2-4, Helsinki. p. 020 720 9810. [email protected] Avoinna ma – su klo 11 – 17 ja sopimuksen mukaan. klo maaliskuuta 22, 2019. Kohteen lähettäminen sähköpostitseBloggaa tästä!Jaa TwitteriinJaa FacebookiinJaa Pinterestiin. Tunnisteet: gummerus ...


Screenshot of luetaankotama.blogspot.com

8. Päivälehden museossa Pekka Töpöhäntä -näyttely


Päivälehden museossa Pekka Töpöhäntä -näyttely Päivälehden museo taitaa olla mun lempparimuseo. Etenkin lapsille suunnatut vaihtuvat näyttelyt ovat hirveen kivoja. Syyskuun puoliväliin asti pienet kissanpoikaset pääsevät leikkimään Pekka Töpöhännän luona.


Screenshot of minkun.blogspot.com

9. Pekka Töpöhäntä - Helsingin Kaupunginteatteri


5.9.2007 · Pekka Töpöhäntä-näytelmän asut olivat mahtavat! Suurkiitos puvustukselle! Erityiskiitokset Pillille ja Pullalle! Harmittamaan jäi huono äänentoisto, istuimme rivillä 4, vasemmalla puolella, eikä paikoitelleen puheesta saanut selvää. Erityisesti Maija Maitoparran artikulaatio oli riittämätön. Mahtoikohan olla poikkeus vai sääntö?

Screenshot of hkt.fi

10. Pekka Töpöhäntä | My Helsinki


Rehti ja empaattinen Pekka muuttaa Kissalaaksoon perheensä kanssa. Pian hän joutuu ilkeän Monnin sekä tämän juoksupoikien Pillin ja Pullan pilkan kohteeksi, koska hänellä ei ole häntää. Miten Pekka Töpöhännän käy Monnin järjestämissä Kissamestaruuskisoissa? Entä miten sujuu piknik hurmaavan kissaneidin Maija Maitoparra...


Screenshot of www.myhelsinki.fi

11. Päivälehden Museo

Päivälehden museo. Ludviginkatu 2–4, Helsinki. puh. 020 720 9810. [email protected] Avoinna ma–su klo 11–17 ja sopimuksen mukaan. Vapaa pääsy. Uusi näyttely avautuu yleisölle perjantaina 5.11.! @LehtiHistorPics on 70 vuotta täyttävä suomalainen kuvatoimisto.

Screenshot of www.paivalehdenmuseo.fi

12. Pekka Töpöhäntä -näyttely päättyy museossa ...


23.8.2019 · Pekka Töpöhäntä -näyttely alkoi museossa maaliskuussa. Toiminnallisessa näyttelyssä lapset voivat napata irtokorvat päähän, temppuilla patjoilla ja kummastella suuria huonekaluja – kissan näkökulmasta. Töpöhäntä-tarinoita voi kuunnella KISS-radiosta, ja …


Screenshot of www.hssaatio.fi

13. Helsinki museot Archives - Pienten Helsinki


Museokaverini ja minä: Näyttelyvinkki Päivälehden museon uutuusnäyttelyyn Pekka Töpöhäntä -näyttely on päättynyt 15.9.2019.Päivälehden museon ohi on erittäin helppo kävellä tajuamatta miten hieno museo ikkunoiden takana on!


Screenshot of www.pientenhelsinki.fi

14.


26.5.2019 · Timo Mäkelä teki 1980-luvulla kaksi Pekka Töpöhäntä -kuvakirjaa, jotka kuluivat 1980-lukulaisten käsissä. Tuorein Pekka-aarre on Yle Areenasta löytyvä Matti Pellonpään ja Kari Väänäsen lukema ihana kuunnelmasarja vuodelta 1994. Pekka Töpöhäntä –näyttely Päivälehden museossa Ludviginkatu 2–4:ssä Helsingissä 15.9. asti.


Screenshot of www.is.fi

15. Hupsistarallaa: Pekka Töpöhäntä Päivälehden museossa


15.3.2019 · Rakastan Pekka Töpöhäntää! Sitä elokuvaa, en niinkään kirjoja, vaikka kyllä nekin hyviä on. Päivälehden museossa, Helsingissä, aukesi tänään Pekka Töpöhäntä -näyttely kissahahmon 80-vuotisjuhlavuoden kunniaksi.Oltiin heti ekana päivänä paikalla oman elämäni Pillin ja Pullan kanssa.


Screenshot of hupsistarallaa.blogspot.com

16. Pekka Töpöhännän kolmoset | Gummerus Kustannus


Pekan ja Maijan perheessä on nyt kolme pienenpientä kissanpoikasta. Trissen on sitä mieltä, että sopiva nimi kissanpennulle olisi Trisse, mutta pienokaiset saavat siitä huolimatta nimikseen Mai, Muh ja Murre. Maija ja Pekka opettavat poikasia syömään silakoita ja käyttäytymään kauniisti, mutta pentukolmikko löytää nokkelasti tiensä kurittomiin seikkailuihin!


Screenshot of www.gummerus.fi

17. Lastenkirjavuosi: Pekka Töpöhäntä tavattavissa ...


Olemme suunnitelleet käyntiä museoon siitä asti, kun Pekka Töpöhäntä -näyttely avautui maaliskuussa. Viime päivinä tyttäreni alkoi jo painostaa asiassa melkoisesti, joten lauantaina suuntasimme Kaartinkaupunkiin. Toiminnallisessa näyttelyssä pääsi eläytymään Pekka Töpöhännän elämään.


Screenshot of lastenkirjavuosi.blogspot.com

18. Pekka Töpöhäntä | Gummerus Kustannus


Pekka Töpöhäntä. Olipa kerran kissa. Se oli aivan tavallinen, harmaatäpläinen kissanpoikanen, jolla oli helakanpunainen nenä ja pehmeät vaaleanpunaiset polkuanturat. Mutta eräs asia teki siitä erikoisen: sillä ei ollut ollenkaan häntää. Siitä kissa oli saanut nimekseen Pekka Töpöhäntä. Suuri …


Screenshot of www.gummerus.fi

19. Pekka Töpöhäntä uusissa Lahti-Helsinki -seikkailuissa ...


16.1.2017 · Pekka Töpöhäntä uusissa Lahti-Helsinki -seikkailuissa. Lahden lapsille ja lapsenmielisille kaikille 3-100-vuotiaille avautuu aivan kohta nyt ensi kertaa Teatteri Vanha Juko n Rautatienkadun uusi, hienostunut teatterisali häntiä, viiksiä, karvoja, korvia ja seikkailua heti täynnä.


Screenshot of lahenuutisia.vuodatus.net

20. Kirjoittamisen, peuhaamisen ja sanan vapautta ...


12.4.2019 · Pekka Töpöhäntä -näyttely on Päivälehden museon vaihtuva näyttely, ja muu museo on enemmän aikuiseen makuun. Isot interaktiiviset näytöt kiinnostivat kyllä lapsia jonkin verran, vanhat lehtiotsikot vähemmän, ja alakerran painokoneiden ja painetun sanan historiaa käsittelevässä näyttelyssä lapset viihtyivät ehkä noin viisi minuuttia.


Screenshot of www.mustikkapasta.fi

Vastaa