Parhaat Pizzat Helsinki: Paras

1. Tässä ovat Helsingin parhaat pizzat - Nyt.fi | HS.fi

7.2.2014 · Tässä ovat Helsingin parhaat pizzat. Italialaisen ruoan asiantuntijaraati kokoontui ja maistoi kymmentä Helsingin parhaaksi väitettyä pizzaa. Kaikki eivät olleet maineensa veroisia, mutta voittajasta vallitsi yksimielisyys. Pyysimme Nytin lukijoita kertomaan, mikä on …


Screenshot of www.hs.fi

2. Parhaat ravintolat Helsinki 2020 | Ida Hanhiniemi


26.2.2020 · Parhaat pizzat Helsingissä: Daddy Green’s, Humalistonkatu 3 (Töölö) & Iso Roobertinkatu 26 (Punavuori) Daddy Green’sin vegaaniset pizzat on tosi hyviä! Ja pakko kehua myös lounasta, vaikkakin pienellä varauksella, koska laatu on hieman heitellyt.


Screenshot of ida365.fi

3.
4. 9 x Helsingin parhaat pizzeriat - City


30.8.2019 · Pizzat 14–17 euroa. Lue lisää: Linko ilmoittautuu kisaan Helsingin parhaasta pizzasta. Pizzala. Pizzalan pizzat tarjoillaan valmiiksi siivutettuina. Kuva: Laura Hujanen / Pizzala. Myös Teurastamolle on saatu aito napolilainen pizzauuni, uunien ferrariksikin tituleerattu Stefano Ferrara, joka lämpenee peräti 500-asteiseksi.


Screenshot of www.city.fi

5. Top 10 : Helsingin parhaat pizzeriat – Pitsa Online


Top 10 : Helsingin parhaat pizzeriat – Pitsa Online. 1. Pizzeria Via Tribunali. Kun napolilaisen pizzan nimeen vannova Via Tribunali avattiin Sofiankadulle keväällä 2017, jono kiemurteli pahimmillaan kadulle asti, kun kaikki halusivat saada osansa kehutuista uutuuspizzoista. Tarkoin valituista italialaisista raaka-aineista valmistetut ...


Screenshot of pitsaonline.fi

6.
7. Helsingin paras pizzeria 2020: Helsingin Uutisten ...


Oulunkylässä sijaitseva pizzeria Capperi on saanut Helsingin Uutisten lukijaäänestyksessä eniten ääniä ja voittanut Helsingin paras pizzeria -tittelin. Täpärästi kakkossijalle sijoittui 23 äänen erolla Helsingin Torikortteleissa sijaitseva Via Tribunali ja kolmanneksi nousi töölöläinen Daddy Greens.


Screenshot of www.mtvuutiset.fi

8. Helsingin TOP 8 pizzaravintolat | Stadissa.fi


Helsingin TOP 8 pizzaravintolat, Rautatientori 00100 Helsinki. Etusivu muut. Paikallissää 10 vrk ? Vinkkaa ... Monien mielestä kaupungin parhaat pizzat löytyvät Broosta. Erityisen makoisat ja täyttävät pizzapohjat on tehty napolilaistyylisesti, mutta paremmin.


Screenshot of www.stadissa.fi

9. Helsingin parhaat pizzat | My Helsinki


Helsingin parhaat pizzat. Valokuva Daddy Greens Pizza Bar. Helsingistä on viime vuosina kasvanut monipuolinen pizzakaupunki, jossa pizzan ystävää hemmotellaan niin autenttisilla napolilaistyylisillä klassikoilla, kuin mielikuvituksellisilla täyteyhdistelmillä. Laadukasta ja herkullista pizzaa onkin nykyään helppo löytää yhtälailla ...

Screenshot of www.myhelsinki.fi

10. Täältä löytyy Helsingin parhaat pizzat - Suvin ...


Täältä löytyy Helsingin parhaat pizzat – Suvin matkassa suosikit. Pizza on parasta ruokaa mitä tiedän ja se kuuluukin vahvasti viikonloppuihini. Onko parempaa kun tavata ystäviä pizzan äärellä, tai katsoa Netflixiä sohvalla ja syödä pizza-slaisseja? Mielestäni ei ole. Mikä tekee sitten pizzasta hyvän?


Screenshot of www.rantapallo.fi

11. Helsingin paras Pizza / Paras pizzeria Helsingissä ...

17.3.2016 · Helsingin paras Pizza / Paras pizzeria Helsingissä / Paras Pizza Helsinki. Julkaistu maaliskuu 17, 2016. , kirjoittanut sneakers.fi. Erittäin suosittujen Stadin Paras Sushi ja Stadin Paras Bögeli -artikkeleiden jälkeen, toimituksemme oli jälleen aika tarttua sorviin ja metsästää tuo Suomen suurimman kansallisruoan parhaimmisto.

Screenshot of www.sneakers.fi

12. Suomen parhaat pizzat - Toptaste.fi


17.9.2020 · Fatlizard, Tietotie 1, 02150 Espoo | Linnanrakentajantie 2, 00880 Helsinki Aito puu-uuni loihtii Espoon parhaat pizzat ja hanasta löytyy aina paras valikoima Fat Lizardin sekä muiden pienpanimoiden oluita. Grillaamme, savustamme ja paistamme sekä muutenkin kypsyttelemme mielessämme koko ajan jotain uutta. Vantaa


Screenshot of www.toptaste.fi

13. Tässä 9 kiinnostavinta pizzeriaa Helsingissä juuri nyt ...


9.6.2017 · Tässä 9 kiinnostavinta pizzeriaa Helsingissä juuri nyt. Skifferin Soignon-liuska vuodelta 2014. Kuva: Julia Weckman. Helsinkiin on avattu viime vuosina pizzerioita, jotka pyrkivät tekemään pizzaa kuin Italiassa. Esittelemme yhdeksän tällaista ravintolaa!


Screenshot of www.hs.fi

14.


30.11.2004 · Italialainen ravintola Nerone Pursimiehenkatu 27 Punavuoressa. Pizzat on suomen parhaat, tuskin kukaan siellä herkutellut on toista mieltä. Ja hintataso halpa verrattuna moneen muuhun.


Screenshot of keskustelu.suomi24.fi

15. Helsingin parhaat pitsat 2019 – Viimeistä murua myöten


12.7.2019 · Helsingin parhaat pitsat 2019. kirjoittanut Saara / Viimeistä murua myöten 12.07.2019. 12.07.2019 15 kommentit. Edit: 2.8.2019. Pääsimme vihdoin käymään VIa Tribunalissa. Aloitimme pitsakriitikon uran Markuksen kanssa viime helmikuussa. Päätimme käydä testaamassa mahdollisimman monta kehuttua pitseriaa Helsingissä.


Screenshot of viimeistamuruamyoten.com

16. Keskustelu - Missä on Itä-helsingin parhaat pizzat ...


25.10.2015 · Pizzeria Fornitalyssä (Jollas) on minusta koko kaupungin parhaat pizzat. Ja vain noutona.Harmi kun on auki vain perjantaisin ja lauantaisin, mutta hakemisen arvoista silloin. Muuten nuo nouto- ja tilauspizzapaikat on pääosin noita turkkilaisten paikkoja joissa on sen verran tympeät pizzat, että Kotipizzakin on ainakin itselleni mieluisempi ...


Screenshot of www.vauva.fi

17. Ehdottomasti Suomen parhaat pizzat – 11 ravintolaa ...


21.8.2020 · Ehdottomasti Suomen parhaat pizzat. Kannattaa lähteä kauempaakin kokeilemaan, kehuu eräs Ilta-Sanomien lukija Länsi-Suomessa sijaitsevaa ravintolaa. Ravintola on saanut Facebookissa 4,9 pistettä ja Tripadvisorissa 4,5 pistettä.


Screenshot of www.is.fi

18. Parhaat pizzat koko Suomessa – myös näitä ...


3.1.2019 · Parhaat pizzat koko Suomessa – myös näitä pizzapaikkoja rakastetaan. Ilta-Sanomien lukijat kertoivat lempiravintoloistaan eri puolilla Suomea. ... – Helsingin Lauttasaaresta löytyy myös Pizzeria Luca! Ei mahtunut ranking-listalle, vaikka hakkaa kaikki melkein milli-0!


Screenshot of www.is.fi

19. Helsingin parhaat pizzat - Sunnuntaiaamu


13.8.2019 · Helsingin parhaat pizzat. Jos pitäisi valita yksi ruoka, jota söisin koko loppuelämäni, se olisi pizza. Ei epäilystäkään. Ajatus lempipizzapaikkojeni listaamisesta on ollut mielessä pidempään ja nyt, kun arki kaupungissa on taas kesän jälkeen alkanut, tuntui hyvältä hetkeltä koota juttu.


Screenshot of sunnuntaiaamu.fi

20. Pizzan kotiinkuljetus Helsingissä | Tilaa pizzaa | foodora


Tilaa herkulliset pizzat Helsingissä. Pizzat kuljetetaan suoraan kotiovellesi. ... Niissä leivotut pizzat sisälsivät ensimmäistä kertaa tomaattia, ja niitä tultiin maistamaan kauempaakin. Pizzan suosio levisi maailmanlaajuiseksi toisen maailmansodan loputtua.


Screenshot of www.foodora.fi

Vastaa