Paras Sushi Buffet Helsinki: Paras

1. Pääkaupunkiseudun parhaimmat lounaspaikat - Toptaste.fi

27.5.2021 · Pääkaupunkiseudun parhaimmat lounaspaikat. Kysyimme lukijoiltamme, mistä löytyy Suomen paras lounaspaikka. Katso alta, mitkä ravintolat …


Screenshot of www.toptaste.fi

2. Keskustelu - Vinkatkaa hyvä sushi-buffet Helsingin | Aihe ...


19.2.2015 · Keskustelu - Vinkatkaa hyvä sushi-buffet Helsingin | Aihe vapaa | Vauva. Lue keskustelun säännöt. Aloita uusi keskustelu. Edellinen ketju. Seuraava ketju. Aihe vapaa. Vauvakuume. Raskaus ja synnytys. Vauvat ja taaperot.


Screenshot of www.vauva.fi

3. 6 Helsingin sushi-ravintoloiden parhaimmistoon - foodpedia ...


Tässä viisi vinkkiä Helsingin sushi-ravintoloiden parhaimmistoon. 22 syyskuun, 2016. Japanilainen ruoka on yhdistelmä puhtaita, raikkaita ja intensiivisiä makuja, tarkkaan valittujen raaka-aineiden harmoniaa ja esteettisesti kauniita annoksia. Japanilaisen keittiön antimista ylivoimaisesti eniten suosiota maailmalla on saavuttanut sushi ...


Screenshot of www.foodora.fi

4. Janni Hussin TOP3 sushiravintolat: Helsingin paras


22.10.2020 · 1. Sushibar+Wine Helsingin paras sushi. Hintava, mutta sen väärti. 2. Konnichiwa. Jos Janni on pihillä päällä, hän astelee sisään tähän sushiravintolaan. Saa vetää niin, että napa raikaa. Hyvä hinta-laatusuhde. 3. Tokyo 55. Jos taas etsii kahden edellisen ravintolan välimuotoa, valinta on Tokyo 55.


Screenshot of www.city.fi

5. Maukas Sushibuffet Helsinki | Ravintola Takumi


Sushi oli todella herkullista ja valikoima monipuolinen, maistui hyvin myös Japanissa sushia maistelleelle ystävälleni. Lämminruokapöytä oli myös maittava. Ehdottomasti positiivinen suositus Takumille. @ Inka. Ajomiehentie 1, 00390 Helsinki / Kauppakeskus Ristikko. [email protected] 045 2765888.


Screenshot of takumi.fi

6. Luckiefuns Sushibuffet | Japanilaisen keittiön parhaat palat


Luckiefun’s sushibuffet. – japanilaisen keittiön parhaat palat. Luckiefun’s tarjoaa laajan sushibuffetin, josta löytyy perusnigirien ja ?makien lisäksi myös hieman erikoisempia herkkupaloja, monipuolista kasvissushivalikoimaa unohtamatta! Lisäksi buffetin valikoimaan kuuluu …


Screenshot of www.luckiefun.com

7. 61 x HELSINGIN PARHAAT RAVINTOLAT – Start Living Your ...Screenshot of www.lily.fi

8. Ravintola Itsudemo - Sushi Helsinki - Sushi Ravintola


Sushi Helsinki lounas 13.5€ ja sushi Illallinen 19€! Meiltä löytyy Helsingin suurin sushibuffet, aasialaista ruokaa, salaattibuffet ja jälkiruokaa!


Screenshot of itsudemo.fi

9. Sushi buffet Helsinki - Perinteinen & vegaani sushi ...


12.7.2017 · Sushibuffet on auki aamusta iltaan ja tarjoilemme tietenkin myös valmisannoksia, kuten Sushi Helsinki -settiä. Lounas on aina arkisin 11-16. Päivällistarjontaan kuuluu myös lämpimiä ruokia, kuten Yakinikua. Arkipäivillä on omat teemansa, esim. tiistai on Vegaanipäivä. Tule ja koe paras sushi Helsingissä. Tervetuloa!

Screenshot of ravintolamakuja.fi

10.
11. Helsinki | Sushibar + Wine

Sushibar + Wine -konseptin idea syntyi yksinkertaisesta oivalluksesta. Sushi ja skandinaavinen estetiikka ovat kotoisin eri puolilta maailmaa, mutta silti ne olisivat kuin luotuja toisilleen. Liiton sinetöi kolmas elementti: itsenäisten tuottajien valmistamat orgaaniset …

Screenshot of sushibarwine.com

12. Helsingin parasta sushia - White Trash Disease


26.2.2019 · Helsingin parasta sushia. Se on kuulkaas niin, että Helsingin sushiskenessä on löytynyt uusi voittaja. Enkä edes liiottele! Parasta tässä on se, että tämä tulokas sijaitsee kivenheiton päässä sekä himastani, että toimistostani, joten herkuttelu on tehty mahdollisimman helpoksi. Ihmiset, …


Screenshot of wtd.fi

13. Minato Sushi – Minato on limelohen koti. Ensiluokkaista ...


Minato Sushi syntyi intohimosta riisiin ja raakaan kalaan! Keittiössä häärää Riina ja tiskin takana Tuomo. Riina on pessyt riisiä puolet elämästään, ja ehtinyt hakea oppia Japanista saakka. Tuomo on dj, levy-yhtiöpomo ja ennakkoluuloton kotikokki. Yhteinen taival sai alkunsa legendaarisesta Raku-Yasta – Riina kokkasi ja Tuomo söi.


Screenshot of minatosushi.fi

14.


Sushi Helsinki buffet-lounas 11,90€ ja Buffet-illallinen 14,90€! Meiltä löytyy tuoretta ja persoonallista sushia viikon jokaisena päivänä.


Screenshot of www.haruplus.com

15. Helsingin paras sushi / japanilainen ravintola | sneakers.fi


29.2.2012 · Helsingin paras sushi / japanilainen ravintola. Julkaistu helmikuu 29, 2012. , kirjoittanut sneakers.fi. Päivitetty 01.05.2018. Seuraa pientä ruoka, matka ja lifestyle-blogiamme Sneakers.fi Instagramissa, käy kurkkaamassa sieltä uusimmat kuvat. Vuosia kestänyt Helsingin japanilaisten ruokapaikkojen vertailu on vihdoin tullut päätökseen.


Screenshot of www.sneakers.fi

16. ITSUDEMO


Itsudemo sushi, trendikäs sushiravintola. ?? Suuri Buffet-pöytä?? Tuoreet raaka-aineet?? Perinteisiä ja fusion susheja.


Screenshot of itsudemo.fi

17. Home - Min Sushi


Min Sushi makes high quality sushi sets served with love in Lehtisaari, Helsinki. The owner is an amazing and humble guy with a sharp mind who has built this unique home for Japanese cuisine and we hope people will find this hidden gem. Just a couple of metro stops away from city center and youll be blown away with their sushi.


Screenshot of minsushi.fi

18. Helsingin pahaat lounaat - Toptaste.fi


2.9.2020 · Helsingin pahaat lounaat. Kysyimme lukijoiltamme, missä on Helsingin paras lounas ja saimme roppakaupalla vastauksia. Koostimme niistä teille näppärän listan osoitteineen. Nappaa tästä lounasvinkit talteen!


Screenshot of www.toptaste.fi

19. Fuku Helsinki


Ja huikean laaja valikoima - täällä todella syö myös silmillään . — eat.fi 17.10.2013 ~killimaha. Fredrikinkadun uusi sushibuffet Fuku tarjoaa vastinetta rahalle . — HS nyt liite 1.10.2013. The Best Sushi Buffet in Helsinki . — Tripadvisor 13.10.2016 - Marcus M. This place is for Sushi lover.


Screenshot of www.fukuhelsinki.com

20. Helsingin sushi-ravintolat - Etninen keittiö - Suomi24 ...


27.2.2007 · Helsingin sushi-ravintolat - Etninen keittiö - Suomi24 Keskustelut. Keskustelu Viihde Alennuskoodit Lainaa Treffit Säännöt Nettialet Chat Vaalikone. Suomalaisten tavassa keskustella nähdään paljon ongelmia - Suomi24 mukana Hyvin sanottu -hankkeessa.


Screenshot of keskustelu.suomi24.fi

Vastaa