Paras Sali Helsinki: Paras

1. Finnkino - Tennispalatsi Helsinki

Helsingin Tennispalatsin elokuvakeskuksen ovet avattiin rakennuksen täydellisen muodonmuutoksen jälkeen yleisölle 26 ... jokaiselta paikalta on siten varmistettu hyvä näkyvyys valkokankaalle ja Tennispalatsissa mikä tahansa paikka on paras paikka. ... ISENSE-sali ja salit 3-14: pyörätuolipaikka salin eturivissä ...


Screenshot of www.finnkino.fi

2. Keskustelu - Hyvä ja rento kuntosali Helsingissä? | Aihe ...


10.2.2017 · Ruohiksen sali on omasta mielestäni paras. Avara, lämminhenkinen, mukava henkilökunta. Laitteita riittävästi ja tarpeeksi tilaa treeniin. Ei tungosta. Myös oma minisali vain naisille, jossa saa yleensä treenata halutessaan ihan rauhassa. ... Motivuksessa itsekin kävin, kun vielä Helsingissä asuin.


Screenshot of www.vauva.fi

3. Kilta-sali / Juhlasali - Katso kuvat ja varaa helposti ...


Kilta-sali / Juhlasali. Lapinrinne 1, 00180 Helsinki. 16 arvostelua. Lisää muistilistalle. Lisää muistilistalle. Lisätty 1472 kertaa. Varmin tapa muistaa kiinnostavat tilat. …


Screenshot of venuu.fi

4. Valkoinen Sali


Valkoinen Sali - Uusi ainutlaatuinen tapahtumakeidas Helsingin keskustassa! Paras paikka tapahtumallesi – suoraan Senaatintorin kulmalla. Helsingin empirekeskustassa Aleksanterinkadulla sijaitseva juhlasali on yksi kaupungin historiallisimmista juhlatiloista.


Screenshot of www.valkoinensali.com

5. Töölö GYM - Helsingin Bulein Kuntosali


TÖÖLÖ GYM. Tervetuloa treenaamaan pääkaupunkiseudun legendaarisimmalle kuntosalille Töölöön. Stadin suurimman salin monipuolinen laite- ja ryhmäliikuntatuntivalikoima tarjoaa parastaan kaikenlaisille liikkujille – niin perinteisen punttitreenin, toiminnallisen harjoittelun kuin koreografisten tanssituntien nimiin vannoville. Yli ...


Screenshot of www.toologym.fi

6. 10 x Edulliset juhlatilat Helsingissä


10 x Edulliset juhlatilat Helsingissä. Helsingistä löytyy monia edullisia juhlatiloja niin valmistujaisiin, syntymäpäiväjuhliin, häihin, perhejuhliin, pikkujouluihin kuin yritysten tilaisuuksiin. Tähän listaan on kerätty 10 inspiroivaa ja edullista juhlatilaa Helsingistä. Lue lisää ja löydä sinun juhliin sopiva tila!


Screenshot of juhlat.fi

7. Helsingin kuntosalit | Pakkotoisto.com


9.8.2009 · Selkeästi paras sali kaikin puolin millä olen Helsingissä reenannut jos nyt ei Töölö Gymiä oteta huomioon. Laitteita on monipuolisesti samoin kuin kyykky/veto ja penkkipaikkoja. Tilaa on myös mukavasti kun vertaa vaikka Solanaan tai City Gymiin.


Screenshot of keskustelu.pakkotoisto.com

8. Kuntosalit - Listaus kaikista suomen kuntosaleista


Finnbody Paras Pudottaja -Studio. Helsinki. Finnbody Tuusula. Tuusula. FIT-FYS Femme. Hämeenlinna. FIT1 Fitnessclub Espoon keskus. Espoo. FIT1 Fitnessclub Leppävaara. ... Ilmoita sali. Kuntosali.fi sisältää tällä hetkellä 500 kuntosalia. Jos etsimäsi sali ei löydy sivuiltamme, ...


Screenshot of www.kuntosali.fi

9. TOP 3 KUNTOSALIT HELSINGISSÄ! - Linda Manuella


2.2.2021 · CITY GYM – HELSINGIN KESKUSTAN PARAS SALI. City Gym on mun arjen pelastaja. Täysin helsingin ytimessä, kampin metriksen vieressä sijaitsevan salin aikataulut ovat joustavat ja kortilla pääsee 05:00 – 23:00 treenaamaan! Mulla venyy päivät välillä niin pitkiksi, että saatan päästä tekemään ilta treeniä vasta 21 aikaa, jolloin on ihan turha suunnata TG:lle.

Screenshot of lindamanuella.indiedays.com

10.
11. Kuntosali Helsingin Hakaniemessä | Drupal

Stadin paras sali Timo, Sähköasentaja Stadin paras sali! Emmi, Visualisti. Ota Yhteyttä Tai Tule Käymään. SOITA 097015944. OSOITE Viherniemenkatu 9, 00530 Helsinki. EMAIL [email protected] Solana fitness. Monipuolinen kuntosali. Käytössäsi on jopa 1000 neliötä ja laitevalikoimamme kattaa kokeneemmankin kuntoilijan tarpeet.

Screenshot of solanafitness.com

12. Treenaa turvallisesti ja monipuolisesti TFW Helsingin ...


13.10.2021 · Eka treeni, paras treeni. Suomen ensimmäinen TFW-sali. TFW Helsinki eli Hermannin Helmi on Suomen ensimmäinen Training For Warriors- sali. Se on palkittu vuonna 2017 maailman parhaaksi TFW-saliksi. Treenaaminen TFW Helsingillä on ainutlaatuinen kokemus.


Screenshot of www.tfwhelsinki.com

13. Keskustelu - Helsingin halvin/kk kuntosali? Vinkkejä ...


12.2.2012 · Olen käynyt tähän mennessä kahdella eri salilla ja VAROITAN ALPPILA GYMISTÄ! Omistaja ahdistelee naispuolisia asiakkaitaan. Minua pyysi treffeille, kun olin ensimmäistä kertaa salilla ilman miespuolista ystävääni ja kertoi, että näytän seksikkäälle kun treenaan! 😮 Kun kirjoitin negatiivisen arvostelun salin nettisivuille, hän rupesi uhkailemaan oikeustoimilla, ellen poistaisi ...


Screenshot of www.vauva.fi

14.


Viljatie 5, 00700 Helsinki. Puh: 020 734 6520. Email: [email protected] Löydät meidät Helsingin Malmilta. Malmin juna-asemalta on vain muutaman minuutin kävelymatka. Mikäli tulet autolla, löytyy salin edestä parkkipaikkoja. Muista pyytää parkkilupa kassalta.


Screenshot of sali365.fi

15. Juhlatilat Helsinki - Löydät tilat kauttamme - Happens


Löydä Happensilta sopiva juhlatila Helsingistä juhlaan kuin juhlaan. Happensin laajasta valikoimasta löydät Helsingin parhaat juhlatilat erilaisiin juhliin.


Screenshot of happens.fi

16. parassali


Tervetuloa ParasSali:n kotisivuille! ParasSali on nimensä veroinen kuntosali Akaan Toijalassa. ParasSali kattaa laajan ja laadukkaan aerobisten ja kuntosalilaitteiden kokonaisuuden.


Screenshot of www.parassali.fi

17. Sofia Helsinki / Kiseleffin sali - Katso kuvat ja varaa ...


Sofia Helsinki / Kiseleffin sali. Aleksanterinkatu 28, 00170 Helsinki. Lisää muistilistalle. Lisää muistilistalle. Lisätty 397 kertaa. Varmin tapa muistaa kiinnostavat tilat. Lähetä kysely kaikille listasi tiloille helposti. Perustiedot. Kiseleffin talon upeassa salissa järjestät unohtumattomat yritys- ja yksityistapahtumat suurellekin ...


Screenshot of venuu.fi

18. Helsinki-sali - Finlandiatalo


Helsinki-sali. Tämä on auditorio, jossa syntyy täysin ainutlaatuinen tunnelma, sillä yleisö ympäröi lavan kolmelta suunnalta. Ja nimestään huolimatta tänne ovat erinomaisen tervetulleita muutkin kuin helsinkiläiset. Salin lämpiö toimii tapahtuman monitoimitilana, kuten vaikkapa tarjoilu- tai taukotilana.


Screenshot of www.finlandiatalo.fi

19. Kulttuuritehdas Korjaamo – Kulttuurikeidas Helsingin ...


KULTTUURITEHDAS KORJAAMO on tarjoillut kaupunkilaisille elämyksiä, kohtaamisia sekä hyvää ruokaa ja juomaa jo vuodesta 2004.. Korjaamolta löydät monipuolisesti kiinnostavia tapahtumia, elävää musiikkia sekä Töölön parhaan ja ainoan elokuvateatterin Korjaamo Kinon.. Uudistuneesta ravintolastamme löydät kotoisan korttelibistron tunnelmaa konstailemattoman ruoan ja hyvien …


Screenshot of korjaamo.fi

20. Tasokas CrossFit-sali Helsingin Pitäjänmäessä


Korkeatasoinen valmennus. Suhtaudumme valmentamiseen yksilöllisesti. Vaikka tuletkin osaksi Takomon tiivistä yhteisöä, niin valmennamme jokaista urheilijaa myös yksilönä. Kun aloitat CrossFit Takomolla seuraamme tarkasti jokaisen kehitystä, jotta saisit maksimaalisen hyödyn irti tästä hienosta lajista, omien tavoitteidesi mukaan.


Screenshot of www.crossfittakomo.fi

Vastaa