Palvelukoti Helsinki: Paras

1. Ykköskoti Kajava - Palvelukoti Helsinki - Ykköskodit


Screenshot of xn--ykkskodit-27a.fi

2. Palvelutalot ja senioriasunnot | Saga-palvelutalotScreenshot of www.sagacare.fi

3.
4. Palvelukoti Sofia – Servicehemmet Sofia


2.11.2021 · Palvelukoti Sofia – viihtyisää asumista ikäihmisille Jos asuisin yksikseni, tuskin jaksaisin nousta aamulla.Täällä ei tee tiukkaakaan! – Palvelukoti Sofian asukas. Palvelukoti Sofia sijaitsee Helsingin Laajasalossa merellisessä ympäristössä.


Screenshot of www.palvelukotisofia.fi

5. Palveluasunnot, Helsingin Katajanokka - Turvallista ...


Palvelukoti Kukkasrahasto on paikassa Katajanokka, Helsinki. 2 kuukautta sitten Eilen vietettiin Venetsialaiset kauniissa syys säässä ja kaikilla oli oikein mukavaa, pikkuhiljaa alkaa …


Screenshot of palvelukotikukkasrahasto.fi

6. Palvelutalo Hanna-koti, Helsinki - Yrjö ja Hanna Kodit


11.8.2021 · Hanna-koti, Helsinki. Urbaania elämänmenoa palvelutalo Hanna-kodissa. Hanna-kodin viihtyisät yhteiset tilat täyttyvät elämästä, kun asukkaat viettävät aikaa yhdessä. Kiinteistössä sijaitsevan päiväkodin lasten lisäksi talossa vierailevat usein karvaiset ystävät.


Screenshot of yrjojahanna.fi

7. Korkeatasoinen palvelukoti, laadukasta palvelukotiasumista ...


Korkeatasoista palvelukotiasumista. Korketasoinen palvelukoti vanhuksille. Helander-kodit tarjoavat viihtyisää ja turvallista asumista hyvin varustetuissa vuokra-asunnoissa. Kodeissamme laadukas palvelu ja tyytyväinen asiakas kulkevat käsikädessä. Palvelukoti, palvelutalo Helsinki. Ilmari Helanderin Vanhusten Säätiön palvelukodeissa on monipuolista harraste- ja virkistystoimintaa.


Screenshot of www.ilmarihelanderinvanhustensaatio.fi

8. Yksityiset hoivakodit Helsinki | Esperi Care


Tarjoamme ikäihmisille monipuolisia vaihtoehtoja yksityiseen hoivakotiasumiseen Helsingin alueella. Hoivakotipalveluja on saatavilla useassa viihtyisässä hoivakodissa. Palveluvalikoimaamme kuuluvat ympärivuorokautinen eli tehostettu palveluasuminen, kevyempi palveluasuminen sekä lyhytaikaishoiva. Lisäksi tarjoamme päivätoimintaa. Olemme hyväksytty palvelusetelituottaja Helsingissä ja ...


Screenshot of www.esperi.fi

9. Palvelutalot ja senioriasunnot Helsinki | Saga-palvelutalot


Saga-palvelutalojen kauniit senioriasunnot Helsingissä tarjoavat turvallista ja viihtyisää vuokra-asumista palveluiden keskellä. Palvelutalot sijaitsevat rauhallisilla asuinalueilla eri puolilla kaupunkia. Kaikkiin palvelutaloihimme on hyvät liikenneyhteydet.

Screenshot of www.sagacare.fi

10. Yksityiset palvelutalot | Helsingin kaupunki


Yksityiset palvelutalot. Yksityisiin palvelutaloihin voi hakeutua itsemaksavana, mikäli asiakkaalla ei ole pitkäaikaishoitopäätöstä. Palveluntuottajalta saa tarkemmat tiedot palvelun sisällöstä ja hinnoista.


Screenshot of hel.fi

11. Ikääntyneiden palveluasuminen | Helsingin kaupunki

Ikääntyneiden palveluasuminen. Palveluasumisessa asiakkaan kanssa tehdään yksilöllinen hoito- ja palvelusuunnitelma, jossa sovitaan asiakkaan henkilökohtaisesti tarvitsemista palveluista. Palveluja ovat mm. ateriat, vaatteiden huolto, siivous, turvapalvelu, virkistystoiminta, asiointiapu, perushoito sekä terveyden- ja sairaanhoito.

Screenshot of www.hel.fi

12. Vanhusten palvelutalot helsinki - Löydä oikeat ...


Hakutermillä vanhusten palvelutalot helsinki löytyi 24 tulosta. Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta.fi:stä.


Screenshot of www.fonecta.fi

13. Palveluasuminen Helsinki - Aspa


Palveluasuminen Helsinki. Kuuntele. Tarjoamme palveluasumista ja tehostettua palveluasumista useissa Helsingissä sijaitsevissa Aspa-kodeissamme. Palveluasuminen on tarkoitettu ihmisille, jotka tarvitsevat arjessaan säännöllistä tukea useita kertoja päivässä ja tehostettu palveluasuminen heille, ...


Screenshot of www.aspa.fi

14.


Etusivu - Betesda-säätiö. Meidän arki on turvallista ja kiinnostavaa. Asumispalvelut. Kodeissamme on turvallinen arki ja paljon kiinnostavaa tekemistä. Ikääntyneille. Vammaisille. Mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Päivätoiminta. Kuntouttavaa ja monipuolista päivätoimintaa kotona asuville.


Screenshot of www.betesda.fi

15. Turvallisia koteja ja kuntoutusta ikäihmisille Helsingin ...


Taavetti Laitisen katu 4, 00300 Helsinki Puh. 09 473 473, fax 09 4734 7473 [email protected] Y-tunnus 0282248-9, kotipaikka Helsinki


Screenshot of www.wilhelmiina.fi

16. Palvelutalo Cecilia | HelsinkiMissio


Palvelutalo Cecilia Vuosaaressa on suunniteltu seniorien tarpeisiin. Se tarjoaa seniorille turvallisen kodin, seuraa ja monipuolista vapaa-ajanohjelmaa saman katon alla. Myös kaikki seniorien tarvitsemat palvelut ovat kätevästi saatavilla.


Screenshot of www.helsinkimissio.fi

17. Päiväkumpu - Siellä asuu elämänilo


Päiväkumpu on Helsingissä toimiva elämäniloa ja hellää hoivaa tarjoava yksityinen perheyritys. Palveluihimme kuuluvat mm. hoitokodit, palveluasuminen, kotipalvelut ja päivätoiminta. % Yhteistä kaikille palveluillemme on, että ne lisäävät asiakkaidemme ilonryppyjä.


Screenshot of www.paivakumpuhoiva.fi

18. Mainiokoti Herttua - Hoivakoti Helsinki - MainiokoditScreenshot of mainiokodit.fi

19. Helsingin vanhuspalvelut


Meille on kunnia asia tarjota laadukasta kotipalvelua ja kuljetuspalvelua Uudenmaan alueella. KP TAKSIN kuluttaja hinnasto on voimassa, kun tilataan soittamalla.Numeroon 0449869115 Hinnat sisältää alv 10%. Lähtömaksu arkisin klo 06-18 (5,30€. Lähtömaksu iltaisin klo 18-06 (8€. Matkataksa 1km (1,75€.


Screenshot of vanhuspalvelut.com

20. Palvelutalo Villa Ensi


Palvelutalo Villa Ensi Oy on ainutlaatuinen jugendrakennus Helsingissä Merikatu 23:ssa, joka tarjoaa parasta mahdollista vuokra-asumista viihtyisässä kodissa yhdistettynä palvelutalon turvallisuuteen. Talo sijaitsee keskellä kauneinta Helsinkiä.


Screenshot of villaensi.fi

Vastaa