Pakohuonepeli Helsinki: Paras

1. aMazed Games Escape Room Helsinki - Pakohuone Helsinki

Escape Room Helsinki. aMazed Games Escape Room Helsinki tarjoaa kymmenen leffatyylistä pakohuonetta Helsingin ydinkeskustassa. Elä omaa elokuvaasi salaagenttina tai pankkiryöstäjänä, seikkaile presidentin virkahuoneessa taikka kauhutalossa Varaa netissä. Tule paikalle. Be aMazed.


Screenshot of www.amazed.fi

2. HELSINKI ESCAPE – Ehditkö selvittää salaisuuden?


Helsinki Escapen pelit ovat jännittäviä pelejä, joten alle 12-vuotiaiden pelaajien kanssa täytyy mukana olla aikuinen. Pelottava se ei kuitenkaan ole. Pelit saattavat olla myös vaikeakulkuisia, joten ne eivät sovi liikuntarajoitteisille.


Screenshot of helsinkiescape.fi

3.
4. EXITE Escape Rooms Helsinki | Pakohuone Helsingissä ...


Escape Rooms Helsinki. Seitsemän ainutlaatuista pakohuonetta Helsingin keskustassa. You have 60 minutes to escape the room - Can you handle the EXITEment?


Screenshot of www.exite.fi

5.
6. Mikä on pakohuone? - Escape Room Helsinki®


Escape Room Helsinki tarjoaa tosielämän pakohuonepelejä aivan Helsingin keskustassa. Tiimisi lukitaan huoneeseen ja teillä on 60 minuuttia aikaa selvittää tienne ulos. Pärjätäksenne teidän tulee tehdä yhteistyötä ratkomalla arvoituksia, pulmia ja mysteerejä. Pakohuonepelit sopivat kaikille.


Screenshot of escaperoom.fi

7. Pakohuone Helsinki | Trap Factoryn pakohuonepelit Metron ...


Pakohuone Helsinki. Trap Factoryn pakohuoneet sijaitsevat metron varrella Espoon Otaniemessä, Helsinki on vain 10 minuutin päässä! Pakohuoneissamme on kahdeksan eri teemaa ja kaikki pelit on suunniteltu ja rakennettu itse. Vaikeustasoja on viisi, mikä mahdollistaa kaiken tasoisten ja ikäisten pelaajien osallistumisen.


Screenshot of trapfactory.fi

8. Vapaat pelit tänään - Escape Room Helsinki®


Escape Room Helsinki® - astu tarinaan! Sisä-, ulko-, VR-, mobiili- ja Tee Se Itse- escape pelit Helsingin keskustassa. Varaa netissä.


Screenshot of escaperoom.fi

9. Pakohuonepelit – Truescape Escape Room Helsinki


Pakohuonepelit – Truescape Escape Room Helsinki. Escape Room on ilmiönä jo monelle tuttu ja harrastajien määrä onkin tasaisessa kasvussa. Truescape Escape Room Helsinki on pakohuonepeliharrastajien rakkaudesta lajiin syntynyt pelipaikka Helsingin Punavuoressa, Ullanlinnassa ja Kalliossa.Monen monta pelipaikkaa ympäri maailmaa kolunnut Rytsölän pariskunta halusi tuoda …

Screenshot of www.truescape.fi

10. Exit Room Helsinki - 66 minuuttia aikaa paeta


EXIT ROOM HELSINKI – PAKOHUONEET HELSINGIN VALLILASSA. Teillä on 66 minuuttia aikaa päästä ulos salaperäisestä ja yllätyksien täyteisestä escape game -huoneesta. Huoneessa teitä odottaa jännittävä haaste, joka taatusti jää mieleen! Exit Room Helsinki – an escape room on the next level. UUTUUS: KIDS ESCAPE – Suomen ...


Screenshot of exitroomhelsinki.com

11. Pakohuone Helsinki Pakohuonepelit Helsinki Vuokraa pakopelit

Pakohuone Helsinki ja lähialueet. UUTUUS – vuokrattava pakohuonepeli Helsinki (Suutarila). Pakohuoneet voidaan järjestää Helsinkiin sisälle, ulos tai vaikka toimistossanne. Kaupungillakaan ei periaatteessa ole väliä. Ainoastaan km-korvaukset muuttuvat. Etäpakopelit tosin eivät vaadi ohjaajaa tiettyyn kaupunkiin.

Screenshot of www.juhlaviihde.fi

12. Kamppi Pakohuoneet Helsingissä — aMazed Games Escape ...


Köydenpunojankatu 4a. 00180 Helsinki. AMAZED GAMES (Erottaja) Erottajankatu 7. 00120 Helsinki. [email protected] +35844 977 4155 (mon-sat 12:00-18:00)


Screenshot of www.amazed.fi

13. Pakopeli Ulkona - City Escape Helsinki - City Escape Helsinki


12.6.2017 · Taikaportti on ulkoilma-pakohuonepeli. Ryhmän koko on 2 – 5 henkilöä, lapset (alle 18) aikuisen seurassa. Koko perhe pääsee pelaamaan perhehintaan. Pelin enimmäiskesto on 1,5 tuntia ja kävelyreitti noin 1,5 kilometria. Pelin voi pelata suomeksi tai englanniksi. Pelit varattaan Escape Room Helsingin sivuilta: Varaa


Screenshot of www.cityescape.fi

14.


15.10.2021 · Prison Island Helsinki tarjoaa vankilaympäristöön sijoittuvan seikkailun, jossa ratkotaan tiimityöskentelyllä selleissä olevia, erilaisia haasteita. Peli sopii kaikenikäisille ja moneen eri tilanteeseen. Ei mikään perinteinen pakopeli tai Escape Room. Haasta tiimisi ja koe ainutlaatuinen seikkailu!


Screenshot of www.prisonisland.fi

15. Pakohuonepeli - Helsinki oppiiScreenshot of www.helsinkioppii.fi

16. ‘Huonepakopelit Suomessa – Varaus’ - SuomenPakopelit.fi


Kauppiaankatu 8-10, Helsinki, Finland. Uutuudet. Suosittelemme. Haastava. Varaa. EXITE Live Games. 2-6. 100-175. Olette onnistuneet keplottelemaan liput maailmanluokan valtameriristelijälle etsimään parempaa onnea kurjuudesta rapakon taa.


Screenshot of suomenpakopelit.fi

17. Huoneet - Exit Room Helsinki


Mäkelänkatu 54B, 00510 Helsinki (Vallila) VARATTAVISSA MYÖS CHALLENGE-PELINÄ JOPA 12 HENKILÖLLE! Tapahtumista on tasan kuusi kuukautta. Helsinkiläisestä hotellista huoneen vuokrannut nuori nainen katosi yhdessä silmänräpäyksessä jäljettömiin. Naisen matkatavarat ovat vielä huoneessa.


Screenshot of exitroomhelsinki.com

18. Ulkoilma Pakopeli - City Escape Helsinki


Taikaportti on ulkoilma-pakohuonepeli. Ryhmän koko on 2 – 5 henkilöä, lapset (alle 18) aikuisen seurassa. Koko perhe pääsee pelaamaan perhehintaan. Pelin enimmäiskesto on 1,5 tuntia ja kävelyreitti noin 1,5 kilometria. Pelin voi pelata suomeksi tai englanniksi. …


Screenshot of www.cityescape.fi

19. Virkistyspäivä Helsingissä - parhaita ideoita ...


Eteläinen Rautatiekatu 16A A2, 00100 HELSINKI. Juhlatila M6 Mannerheimintie 6A, 6.kerros, 00100 HELSINKI. Juhlatila Espoon Talli Finnoontie 3, 02270 Espoo. Juhlatila Villa Rulludd Rullaniementie 15, …


Screenshot of hurmatuotanto.fi

20. Pakohuone Vantaa | Pakohuonepelit Vantaa | Vuokraa pakopelit


Pakohuone Vantaa ja lähialueet. UUTUUS – vuokrattava pakohuonepeli Vantaalla. Pakohuoneet voidaan järjestää Vantaalla sisällä, ulkona tai vaikka toimistossanne. Kaupungillakaan ei periaatteessa ole väliä. Ainoastaan km-korvaukset muuttuvat. Etäpakopelit tosin eivät vaadi ohjaajaa tiettyyn kaupunkiin.


Screenshot of www.juhlaviihde.fi

Vastaa