Päivähuone Hotelli Helsinki: Paras

1. Halvat hotellit Helsinki | Alkaen 48 € / yö | Hotels.com

Helsinki: Parhaat arvosanat saaneet hotellit. Forenom Serviced Apartments Helsinki Albertinkatu. Moderni ja tyylikäs viiden huoneen kaupunkiasunto. Roost Kristian. Aurora Guest Apartments Eerikinkatu. Koti Helsinki. Helsinki: Viimeksi lisätyt hotellit. Kaatrahovi Apartments Helsinki Koskela.


Screenshot of fi.hotels.com

2. Hotelli - Hotel Helsinki - Hotel Rantapuisto


Hotelli Helsingissä, meren rannalla, luonnon helmassa ja lähellä kaupunkia. 70 valoisan raikasta huonetta | Hotel Helsinki


Screenshot of www.rantapuisto.fi

3. Työhuone hotellissa | Scandic Hotels


Vuokraa hotellihuone päiväksi 65 € Tarjous on voimassa valituissa Scandic-hotelleissa ympäri Suomen. Ajantasainen lista hotelleista, jossa palvelu on tarjolla löytyy tällä sivulla. Hinta. Voit vuokrata huoneen työtilaksi hintaan 65 €/päivä tai työviikoksi ma–pe hintaan 295 € Hintaan sisältyy


Screenshot of www.scandichotels.fi

4.
5. Sokos Hotellien päivähuone tarjoaa oman hetken ...


9.4.2020 · Hotellit ja ravintolat. Kauppa ja erikoisliikkeet. Liikennemyymälät. Asiantuntijat. ... Päivähuone on käytössä klo 7.00?18.00 ja sen voi varata yhdelle tai kahdelle hengelle. ... Helsinki. Original Sokos Hotel Vaakuna, Joensuu.


Screenshot of s-ryhma.fi

6. GLO Hotel Airport | Finavia


Ainoa hotelli Helsinki-Vantaan lentokenttärakennuksessa GLO Hotel Airport on valintasi, kun haluat hotellin niin läheltä Helsinki-Vantaan lentoasemaa kuin mahdollista. Meillä voit nauttia neljän tähden unista raikkaissa lakanoissa, herätä virkeänä ja käydä kunnon suihkussa.


Screenshot of www.finavia.fi

7. Hotellit Helsingin keskustassa | Sokos Hotels - sokoshotels.fi


Hotelli Torni kohosi Helsingin keskustan paraatipaikalle vuonna 1931 ja toi mukanaan pysyvän muutoksen sekä kaupungin ilmeeseen että ilmapiiriin. Vieraat Helsingistä ja sen ulkopuolelta tiesivät Tornin paikkana, johon tulla näkemään ja kokemaan uutta.


Screenshot of www.sokoshotels.fi

8. Original Sokos Hotel Tripla - sokoshotels.fi


Meil­lä olet kuin ky­läs­sä hyvän ys­tä­vän luona. Original Sokos Hotel Tripla. Fredikanterassi 1 B. 00520 Helsinki. original +358 20 1234 611 [email protected] location. Fredikanterassi 1 B 00520, Helsinki. Fredikanterassi 1 B. 00520, Helsinki.


Screenshot of www.sokoshotels.fi

9.


MainosVertaa Nyt Kohteen Helsingin Hotellien Hintoja, Tartu Tarjoukseen ja Säästä! Niin yksinkertaista.


10.
11. Lentokenttähotelli Skyline - Vain 5 minuuttia lentoasemalta

Hotelli-huoneet. LUE LIS ... Hotel on yksityisessä omistuksessa oleva viihtyisä kotimainen lentokenttähotelli 5 minuutin ajomatkan päässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Tule meille, kun tarvitset rauhallisen levähdyspaikan lentojen välillä, työpäivän päätteeksi tai ennen aikaista aamulentoa.

Screenshot of airporthotelskyline.fi

12. Kaikki hotellitarjoukset | Scandic Hotels


Vuokraa työpäivän ajaksi oma hotellihuone nopealla WiFi-yhteydellä. Tarjolla kahvia ja teetä sekä Scandic-vettä. Joululounas. Pöytä on katettu – tervetuloa nauttimaan joululounasta hotelleihimme ympäri Suomen! Amos Rex 50 % alennuksella.


Screenshot of www.scandichotels.fi

13. Cheap hotels in Helsinki and Finland | Omena Hotels


Omena Hotels is a Finnish family-owned hotel company operating in 5 cities: Helsinki, Turku, Tampere, Jyväskylä and Vaasa. Our hotels provide you with comfortable and well-equipped hotel rooms at affordable prices, always in the city centre. Whether you are on a holiday or a business trip, take a look at our best hotel offers and book a room!


Screenshot of www.omenahotels.com

14.


Varaa nyt edullisesti hotellit tarpeesi mukaan Suomesta. Jokainen Omena-hotelli sijaitsee kaupungin keskustassa.


Screenshot of www.omenahotels.com

15. Clarion Hotel Aviapolis | Uuden ajan lentokenttähotelli


Clarion Hotel Aviapolis on kansainvälinen ja energinen kohtaamispaikkasi Helsinki-Vantaan lentoaseman vieressä. Kirjaudu sisään ja nauti 258 hotellihuoneesta, kokoustiloista, Kitchen & Table -ravintolasta sekä rentoutumisosastosta, jossa mm. sauna.


Screenshot of www.nordicchoicehotels.fi

16. Helsingin Hotellit | Varaa majoitus Helsingistä ...


Peruutusoikeus tietyissä hotel. Etsi ja varaa parhailla hinnoilla olevat hotellit Helsingistä Hotels.comin kautta. Muista Rewards-ohjelma – Yövy 10 yötä, saat 1 yön ilmaiseksi.


Screenshot of fi.hotels.com

17. Huoneistohotellit loistosijainneilla - Varaa nyt | Forenom


Huoneistohotellit parhailla sijainneilla. Forenomin huoneistohotellit tarjoavat sinulle mukavaa majoitusta hyvillä sijainneilla. Liikkuminen on helppoa, koska olet lähellä pääkulkuväyliä ja julkista liikennettä. Huoneistohotellit sopivat hyvin niin työ- kuin lomamatkallekin, sillä pääset liikkumaan kaupungin keskustaan muutamassa ...


Screenshot of www.forenom.com

18. Helsingin hotellit, jotka palvelevat koronan aikaan


9.4.2020 · Helsingin luksushotellien klassikko Kämp pitää yhä ovensa auki. Kämp Collectionin muista hotelleista palvelee vain naapurissa oleva Glo Hotel Kluuvi. Kämpin huonepalvelu toimii yhä tuttuun tapaan vuorokauden ympäri, ja palvelee hotellin asukkaiden lisäksi myös kaupunkilaisia.


Screenshot of www.iltalehti.fi

19. Clarion Hotel® Helsinki - Tarjoukset


Helsinki, Suomi Clarion Hotel Helsinki ja sen 78 metriä korkeat tornit ovat yksi Helsingin tunnetuimmista maamerkeistä. Hotellissa on upea 16. kerroksen kattouima-allas, Skyroom -baari, 425 tyylikästä huonetta, moderni tapahtumakeskus sekä Kitchen & Table -ravintola.


Screenshot of www.nordicchoicehotels.fi

20. Tuntivarauspalvelut murtavat perinteistä hotellibisnestä ...


21.2.2016 · Ranskalainen startup-yhtiö murtaa hotellien perinteistä varausmallia. Se on paketoinut päiväkäytön siistiksi verkkopalveluksi matkailijoille ja hotelleille. Palvelua ei ole Suomessa, mutta kiinnostusta kyllä.


Screenshot of www.is.fi

Vastaa