Päihdekuntoutus Helsinki: Paras

1. Päihde- ja mielenterveyspalveluja vastuullisesti | A ...

A-klinikka Oy tarjoaa laadukkaita päihde- ja mielenterveyspalveluja. Palveluissamme työskentelee 500 alan ammattilaista.


Screenshot of www.a-klinikka.fi

2. Tietoa päihdehoidosta | Päihdelinkki.fi


3.3.2021 · Tietoa päihdehoidosta. Päivitetty 3.3.2021. Jos sinulla on ongelmia alkoholin, lääkkeiden tai huumeiden kanssa, ei asian kanssa kannata jäädä yksin. Apua on saatavilla. Tässä tietopaketissa kerrotaan erilaisista päihdehoitomuodoista ja niiden tuottajista. Lisäksi kerrotaan, kenelle palvelut on tarkoitettu ja kuka maksaa hoitopalvelut.


Screenshot of paihdelinkki.fi

3. Päihdekuntoutus Luoto ja päiväkeskus Aalto | Helsingin ...Screenshot of www.hel.fi

4. Hoitokoti Helsinki Ollinpirtti | Esperi Päihdekuntoutus


Esperi Hoitokoti Ollinpirtti Helsinki. Materiaalit. Kuvagalleria. Ota yhteyttä. Lukupolku 8, 00680 Helsinki Katso kartasta. Esperi Koti Ollinpirtti tarjoaa kuntouttavaa asumispalvelua päihdekuntoutujille Helsingin Pakilassa. Ollinpirtti on päihteetön yksikkö ja asukkaita tuetaan päihteettömän elämäntavan rakentamisessa yhteistyössä ...


Screenshot of www.esperipaihdekuntoutus.fi

5. Päihdepalvelut pääkaupunkiseudulla - Tukikohta ry


Päihdepalveluja pääkaupunkiseudulla Oheen on kerätty tietoa ja linkkejä pääkaupunkiseudun päihdepalveluista. Pääkaupunkiseutulaisille tarkoitetut yhteiset palvelut ja Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten oman kunnan asiakkaille tarkoitetut palvelut on listattu erikseen. Tietoa Tukikohta ry:n tarjoamista palveluista löydät täältä. Koko pääkaupunkiseutu Neuvontapalvelut ...


Screenshot of tukikohta.org

6. Päihdeklinikka - Eiran lääkäriasema ja sairaala


Eiran Päihdeklinikka on yksityinen hoitoyksikkö Helsingissä. Olemme hoitaneet alkoholiriippuvuutta jo vuodesta 1985. Kaikilla hoitoon osallistuvilla henkilöillä on terveydenhuoltoalan tai päihdetyön koulutus, ja hoito tapahtuu aina yksityisyyttä kunnioittaen. Vastaanotolle pääset aina ilman lähetettä ja nopeasti. Jos tarvitset tai läheisesi tarvitsee apua alkoholismiin, ota ...


Screenshot of www.eiransairaala.fi

7. Päihdepalvelut | Sininauha Oy


Yhteystiedot: Sininauha Oy. Mäkelänkatu 50, 00510 Helsinki. Puh. 09-8561 7010. [email protected]


Screenshot of www.sininauhakoti.fi

8. Päihdeongelmien hoitokoti Viitasaari | Kohti raittiutta


Hoitokoti Kangaskartano on vuodesta 2006 toiminnassa ollut yksityinen päihdeongelmien hoitokoti Viitasaarella. Tutustu toimintaamme ja ota yhteyttä.


Screenshot of www.kangaskartano.com

9.


MainosTutkitusti toimivaa hoitoa alkoholiongelmaan. Lue lisää sivuiltamme!


10. Päihdekuntoutus | Helsingin kaupunki


Helsingin tapahtumakalenteri Etusivu Sosiaali- ja terveyspalvelut Mielenterveys- ja päihdepalvelut Päihdepalvelut Päihdekuntoutus Päihdepalvelut


Screenshot of www.hel.fi

11. Sauma lastensuojelu

25.5.2021 · Sauma yhdistää lastensuojelun ja terveydenhuollon. Sauma on tarkoitettu lapsille ja perheille, jotka hyötyvät kokonaisvaltaisesta kuntoutuksesta.

Screenshot of saumalastensuojelu.fi

12. Päihdekuntoutus | Kalliola


Kalliolan klinikka ja Myllyhoito. Myllyhoito on Minnesota-malliin perustuva päihdekuntoutus, jota on toteutettu Kalliolan klinikalla jo lähes 40 vuotta. Perushoitojakso kestää 4 viikkoa. Myllyhoidossa päihderiippuvuus nähdään sairautena, josta toipuminen edellyttää raittiutta.


Screenshot of kalliola.fi

13. Korvaushoito - Diakonissalaitoksen Hoiva


Korvaushoito on tarkoitettu opioidiriippuvaisille huumeidenkäyttäjille. Päihdepalveluyksikkömme Breikit sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Lahdessa.


Screenshot of www.hoiva.fi

14.Screenshot of www.kela.fi

15. Etusivu - Kalliolan klinikka


9.11.2021 · Klinikkamme Nurmijärvellä on seesteinen ja kodinomainen ympäristö toipumishoidolle. Kalliolan klinikka sijaitsee Nurmijärvellä luonnonkauniissa maalaismaisemassa. Päiväohjelma mahdollistaa ulkoilun esimerkiksi läheisellä koskella. Klinikan pihapiiriin kuuluu useita rakennuksia, joissa on sekä majoitustilat että ryhmätilat.


Screenshot of klinikka.kalliola.fi

16. Laitoshoito | A-klinikka.fi


A-klinikkayhteisö tarjoaa täysi-ikäisille alkoholi-, lääke-, huume- ja monipäihderiippuvaisille ympärivuorokautista laitoshoitoa. Vipusenkatu 6. 33530. Tampere.


Screenshot of www.a-klinikka.fi

17. Hoitopaikat | Päihdelinkki.fi


14.7.2021 · Jos sinulla on ongelmia alkoholin, pelaamisen, huumeiden tai lääkkeiden käytön kanssa ja haluat apua, ota yhteyttä terveysasemalle, työterveyshuoltoon, alueesi A-klinikalle tai päihdeklinikalle.


Screenshot of paihdelinkki.fi

18. Etusivu - AA Helsinki


Netissä kokoontuvat ryhmät | Toistaiseksi tauolla olevat ryhmät Tervetuloa Nimettömien Alkoholistien Helsingin alueen ryhmien kotisivuille. Näiden sivujen tarkoituksena on auttaa juomisongelmansa kanssa kamppailevia saamaan yhteyden AA:han, sekä antaa tietoa AA:n toiminnasta erityisesti Helsingin alueella antaa alkoholistien parissa työskentelevälle ammattihenkilöstölle tietoa AA:n ...


Screenshot of aahelsinki.fi

19. Sairaanhoitaja, päihdekuntoutus - Helsingin kaupunki ...


20.10.2021 · Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, päihdekuntoutus, on ilmoitettu Helsingin kaupunki-palvelussa 20.10.2021 ja sen on julkaissut Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala. Kyseessä on Määräaikainen työsuhde, Sijaisuus. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.11.2021. Työpaikka sijaitsee kunnassa Helsinki.


Screenshot of duunitori.fi

20. Päihdekuntoutus- ja palvelujärjestelmä vangin silmin


9.5.2008 · Julkaisun nimi: Päihdekuntoutus- ja palvelujärjestelmä vangin silmin: Tekijä: Saarinen, Katja: Muu tekijä: Helsingin yliopisto, Valtiotieteellinen tiedekunta ...


Screenshot of helda.helsinki.fi

Vastaa