Norwegian Lennot Helsinki Rooma: Paras

1. Halvat lennot kohteeseen Rooma, menopaluu alkaen 48 ...

28.10.2021 · Helsinki-Vantaan lentoasemalta tähän upeaan antiikin ajan suurkaupunkiin lentävät muun muassa Norwegian, KLM ja SAS, mutta kaikkein suosituimman suoran reitin Roomaan tarjoaa Finnair. Ennen kuin varaat lennot Roomaan, on hyvä huomioida, että Roomassa toimii kaksi lentokenttää.


Screenshot of www.skyscanner.fi

2. Norwegian: suosituin kesäkohde on Rooma | Finavia


Lentoyhtiö Norwegian listasi keskikesän suosikkikohteet Helsingistä lähtevillä lennoilla ja kysyi parhaat lomavinkit Norwegianin viestintäpäällikkö Charlotte Holmbergh Jacobssonilta.


Screenshot of www.finavia.fi

3. Halvat lennot kohteeseen Rooma | Norwegian


Lennä kohteeseen Rooma Norwegianilla. Löydä halvat lennot kohteeseen Rooma tarjouslentojen hintakalenterista ja tee varaus jo tänään!


Screenshot of www.norwegian.com

4. Lennot kohteeseen Rooma-Fiumicino kohteesta Helsinki ...


Varaa halvat lennot kohteesta Helsinki (HEL) kohteeseen Rooma-Fiumicino (FCO). Löydä parhaat hintamme tarjouslentojen hintakalenterista ja tee varaus jo tänään!


Screenshot of www.norwegian.com

5. Halvat lennot Helsinki Vantaa-Rooma - Skyscanner


Suoria lentoja Helsingistä Roomaan tarjoavat muun muassa Finnair ja Norwegian. Lentoja löytyy useita joka päivälle. Näin löydät halvat lennot Helsinki Rooma -reitille . Skyscannerin matkahaun avulla löydät halvat lennot Helsinki Rooma -reitille kätevästi.


Screenshot of www.skyscanner.fi

6. 18 € Halvat lennot reitille Helsinki - Rooma 2021 | momondo


Reitin Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema-Rooma lento kestää noin 2198,4 km. 7t 00m on normaali lennonkesto tälle reitille. Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Rooma? Suorat lennot Helsingistä Roomaan löytää kahden lentoyhtiön, suomalaisen Finnairin ja norjalaisen Norwegianin lentotarjonnasta.


Screenshot of www.momondo.fi

7. Halvat lennot ja hyvät lentotarjoukset | Norwegian


Löydä halvat lennot ja hyvät pakettitarjoukset maasta Suomi yli 100 kohteeseen ympäri maailman. Varaa halpalento Norwegianilta jo tänään!


Screenshot of www.norwegian.com

8. Alk. 95 € menopaluu lennot Helsinki - Rooma - ebookers.fi


Parhaat lennot Helsinki – Rooma. Halvimmat 7 päivän aikana löydetyt hinnat määritetylle ajanjaksolle kohteeseen Rooma ovat meno-paluulennoille 95 € ja yhdensuuntaisille lennoille 77 €. Sivustomme avulla löydät lisäksi kohteen Rooma lentotarjoukset vuosille 2021 ja 2022. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.


Screenshot of www.ebookers.fi

9.


MainosHalvat lennot Helsinki–Rooma. Katso nyt Travellinkin© tarjoukset!


10.
11. Alk. 95 € menopaluu lennot kohteeseen Rooma - ebookers.fi

Suomesta käsin löytää suoria lentoja Roomaan käytännössä joka päivä sekä aamulla että iltapäivällä, joten matkanteko ei jää vaihtoehdoista kiinni. Finnair ja Norwegian Air International liikennöivät lentoja Helsingin ja Rooman välillä, ja matka kaupungista toiseen …

Screenshot of www.ebookers.fi

12. Lennot Helsinki Rooma | Finnair


Finnairin laivasto on yksi Euroopan nykyaikaisimmista, millä lento kohteeseen Rooma on elämys. Finnairilla lennät kohteeseen Rooma nopeaa reittiä Helsingistä Helsinki-Vantaan lentokentältä, missä palvelut ja reittiyhteydet ovat erinomaiset. Helsinki-Vantaalta lennämme suoraan yli 15 suurkaupunkiin Aasiassa ja yli 70 kohteeseen Euroopassa.


Screenshot of www.finnair.com

13. Lentoyhteydet Rooma–Helsinki | halpoja lippuja | Omio


Kokenut Norwegian Air Shuttle, KLM, Finnair, Lufthansa ou TAP Portugal toimii lentokone matkasi Rooma Helsinki välillä ja samalla näet myös muut lentoyhtiöt ennen kuin ostat lippuja. Jos haluan matkustaa välillä Rooma Helsinki, ja ostaa lipun, kuinka saan mahdollisimman edulliset lennot matkalle?


Screenshot of www.omio.fi

14.


Lennot Helsinki-Rooma-Helsinki on siis helppoa varata vaikka rentouttavaa viikonloppumatkaa varten. Rooman lentoasema Fiumicino tunnetaan myös nimellä Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema. Kulkuyhteydet lentokentältä Rooman keskustaan ovat hyvät, ja Leonardo Express -lentokenttäjuna vie matkailijat Rooman keskustaan noin puolessa tunnissa.


Screenshot of www.finnair.com

15. 16 € Halvat lennot reitille Rooma - Helsinki 2021 | momondo


Etsi ja vertaa Rooma Helsinki lennot 1000+ lentoyhtiön ja matkasivuston tarjonnasta ja löydä halvimmat lentoliput Rooma Helsinki -reitille momondosta!


Screenshot of www.momondo.fi

16. Lentoyhteydet Helsinki–Rooma | halpoja lippuja | Omio


Löydä halvat lennot Helsinki Rooma. Vertaa lentoreittejä ja hintoja, ja varaa lentolippu Helsinki Rooma kätevästi yhden sovelluksen avulla.


Screenshot of www.omio.fi

17. Rooman lentokenttä (Fiumicino) - Euroopan lentokentät


Roomassa on kaksi eri kansainvälistä lentokenttää, mutta näistä Fiumincino on selvästi suurempi kenttä. Fiumincino eli Rooman suurempi kenttä on myös selkeästi Italian suurin lentokenttä. Sen kautta kulki vuonna 2019 noin 43 miljoonaa matkustajaa. Kenttä on myös Alitalian reittiverkoston tärkein napa. Helsingistä Fiumicinoon lentävät Finnair ja Norwegian.


Screenshot of www.euroopanlentokentat.fi

18. Lento Helsinki - Rooma | varaa halvat lennot


Lento Helsinki (HEL) Rooma (ROM), halvat lennot ja halpalentotarjoukset Helsinki (HEL) Rooma (ROM) välillä alk. 48 € (hinta alk. 24.8.21). Varaa edulliset lentoliput verkossa.


Screenshot of lennot.idealo.fi

19. Lennot Rooma-Helsinki: Varaa Travellinkilta


Parhaat lentotarjoukset kaikilta lähtöpaikan Rooma kentiltä. Hyödyllistä tietoa paikoista Rooma ja Helsinki matkasi suunnitteluun. Junamatkat ovat 90 % kalliimpia kohteessa Helsinki kuin kohteessa Rooma. Ateria kohteessa Helsinki on 20 % halvempi kuin kohteessa Rooma. Taksi on 50 % kalliimpi kohteessa Helsinki kuin kohteessa Rooma.


Screenshot of www.travellink.fi

20. Halvat lennot Helsinki - Rooma : Halpalentotarjoukset ...


Halvat lennot - Vertaa halvat lennot Helsinki - Rooma. Halpalentotarjoukset Rooma alkaen 138,07 €. Halpalentoyhtiöt Helsinki - Rooma - huhtikuu 2022


Screenshot of www.halvatlennot.fi

Vastaa