Norppa Radio Helsinki: Paras

1. Save Radio Helsinki – ryhdy omistajaksi nyt! - Invesdor

5.6.2015 · Tarinamme. Rakastetun Radio Helsingin tarina meinasi katketa kesällä 2013, kun silloinen omistaja Helsingin Sanomat päätti lopettaa radion. Lakkautusuhasta huolestunut Save Radio Helsinki –kansanliike osoitti sivistyneen ja ennakkoluulottoman paikallisradion tärkeyden ja Radio Helsingille löytyi uudet omistajat.


Screenshot of invest.invesdor.com

2. Yhteystiedot - Kiinteistöpalvelu Norppa


Remontti Norppa Oy PL 70029 00063 LASKUNET. HUOM! Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, pitää osoite tulostaa myös itse laskuun. Pyydämme teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei tule lähettää muita kuin laskuja, esim. tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan. ›


Screenshot of www.khnorppa.fi

3. Radio Helsingin syksyssä soi monimuotoinen musiikki ...


8.9.2021 · Radioveteraani Peter Norppa Norrbyn luotsaamassa Norpan maailma-ohjelmassa kohtaavat mieleenpainuvat puhenaiheet ja persoonalliset musiikkivalinnat. Tyylilleen uskollinen Norppa soittaa paljon musiikkia ja yltää puheissaan pintaa syvemmälle. Norpan maailma Radio Helsingin taajuudella kerran kuussa lauantaisin klo 12–16.


Screenshot of www.muusikkojenliitto.fi

4. Radio Suomi Helsinki - TV | Areena | yle.fi


Erik Bruun on yksi maamme tuotteliaimmista ja rakastetuimmista graafikoista. Tunnettuja klassikkoja ovat muun muassa 50-luvun Jaffa-julisteet, Suomen luonnonsuojeluliiton tunnukseksi päätynyt norppa sekä vanhat markkasetelit. Vaikka Bruunilla on ikää jo 93 vuotta, hän työskentelee edelleen rakastamansa ammatin parissa. Tästä hyvänä osoituksena käy 8. toukokuuta julkaistavat ...


Screenshot of areena.yle.fi

5. Miehet kertovat, miltä ero tuntuu: Minulle annettiin ...


9.6.2018 · Asuu: Helsingissä. Perhe: 31-vuotias tytär sekä 11- ja 9-vuotiaat pojat. Peter Norppa Norrby, 59. Työ: Freelancer-DJ ja -toimittaja. Työskennellyt mm. Radio Cityssä, Radiomafiassa, Radio Suomessa ja Radio Helsingissä. Asuu: Helsingissä. Perhe: 27- ja …


Screenshot of anna.fi

6. Radio Helsinki - Kuuntele radio suorana | LiveTaajuus.fi


Radio Helsinki tarjoaa maan parhaiden musiikkitoimittajien itse valitsemaa musiikkia, korkealaatuisia keskusteluohjelmia ja ajankohtaisia haastatteluja. Kuuntele radiota suorana. Suomen kaikki nettiradiot yhdessä paikassa.


Screenshot of livetaajuus.fi

7. Rakkauskirje Radio Helsingille / Nuorgam


22.7.2013 · Rakas Radio Helsinki, heinäkuun 11. vuonna 2013 oli surullinen päivä. Silloin kerrottiin, että Sinua uhkaa lakkauttaminen tulevan lokakuun viimeisenä päivänä.Annettiin ymmärtää, että teit omistajallesi, Helsingin Sanomille, tappiota 350 000 euroa vuodessa. Helsingin Sanomilla on isot kustannuspaineet, joten näissä oloissa meidän on vaikea ylläpitää näin rajusti ...


Screenshot of www.nrgm.fi

8. Seikkailijanorppa ui Pien-Saimaalle, jossa norppia ei ole ...


12.10.2021 · Seikkailijanorppa ui Pien-Saimaalle, jossa norppia ei ole nähty ainakaan 20 vuoteen: Se rupesi kiertämään venettä Pien-Saimaalla ei ole tehty varmoja norppahavaintoja vuosikymmeniin.


Screenshot of yle.fi

9. Norpan maailma - Radio Helsinki


Radioveteraani Peter Norppa Norrbyn luotsaamassa Norpan maailma -ohjelmassa kohtaavat mieleenpainuvat puhenaiheet ja persoonalliset musiikkivalinnat. Tyylilleen uskollinen Norppa soittaa paljon musiikkia ja yltää puheissaan pintaa syvemmälle. Norpan maailma taajuudella kerran kuussa lauantaisin klo 12-16. Voit kuunnella ohjelman myös on-demandina silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Screenshot of www.radiohelsinki.fi

10. Radio Helsinki


Radio Helsingin pienlevy-yhtiöihin keskittyvä erikoisohjelma. Vieraana Eclipse Music levy-yhtiöstä Tapio Ylinen. Korkeajännitteessä jälleen Viikon Korkkari eli vieras-dj! Tällä kertaa studioon seuraksi saapuu Mercury Circle -yhtyeestä Jaani Peuhu jonka kanssa jutellaan hänen musiikillisesta urasta ja kiinnostuksesta musiikkiin!


Screenshot of www.radiohelsinki.fi

11. Hesarin Nyt ja Radio Helsinki yhteen - Mediamonitori

Radio Helsinki tunnetaan laatujournalismin ja laadukkaiden musiikkiohjelmien radiokanavana. Aseman ohjelmantekijöitä ovat muun muassa Njassa, Maria Veitola, Aleksi Pahkala, Norppa, Ari Peltonen, Timo Kaukolampi, Lasse Kurki ja Paleface eli Karri Miettinen.

Screenshot of www.mediamonitori.fi

12. Yle Radio Suomi Helsinki - Kuuntele radio suorana ...


Radio Suomi on Suomen suurin radiokanava, joka tarjoaa uutisia kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Radio Suomen soittolista nostalgiasta nykypäivään soi kellon ympäri ja sitä maustavat lukuisat musiikin erikoisohjelmat. Radio Suomen Helsingin toimitus kertoo siitä, mitä pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla tapahtuu. Kuuntele radiota suorana.


Screenshot of livetaajuus.fi

13. Radio Helsinki - kymmenen vuotta vapaita aaltoja


31.8.2010 · Radio Helsingissä soitetaan vuodessa noin 35 000 eri musiikkikappaletta. Vuoden Radio -palkinnon Radio Helsinki on voittanut vuosina 2003, 2007, 2008 ja 2009. Laajan ja vapaan musiikkitarjonnan lisäksi Radio Helsinki keskittyy kunnianhimoiseen journalismiin, huolellisesti tuotettuihin puheohjelmiin ja paikallisasioiden käsittelyyn.


Screenshot of www.sanoma.fi

14.


18.9.2007 · Vs: Täällä kuuntelemme Radio Helsinkiä. 16.08.2018 15:06:56 #370. Norppa oli nasevimmillaan sellasen suht-urbaanin nurisevan keski-ikäisen, kuitenkin kulttuurituotteita (ekokuvia, musaa, kirjallisuutta) kohtuu laajalla skaalalla kuluttavan jätkän huutava ääni asfalttierämaassa.


Screenshot of www.huone.org

15. Puheessa pitää päästä pintaa syvemmälle - Radio ja ...


11.4.2015 · Tilaajille. Peter Norrbyn radioura alkoi 1980-luvulla Radio Citystä. Kuva: Mitro Härkönen. Sampsa Oinaala. 11.4.2015 2:00. Muistan lapsuudestani helsinkiläisen paikallisradion nimeltä Radio City. Sieltä tuli arkisin Peter Norppa Norrbyn ohjelma Norppa kuivilla. Nykyään Radio Helsingissä pyörivä Norpan maailma kuulostaa varsin ...


Screenshot of www.hs.fi

16. Radio Helsinkiä ei jää ikävä | Uusi Suomi Puheenvuoro


Radio Helsinkiä ei jää ikävä. Ossi Mantylahti 11.7.2013 14:01 päivitetty 11.7.2013 14:01 97. Helsingin Sanomat on lehtitietojen. mukaan lopettamassa tappiota tehnyttä Radio Helsinkiä. En ihmettele asiaa. lainkaan. Radio Helsinki on tiivistettynä yksinkertaisesti huonosti tuotettu. hipsteriradio, joka on keskittynyt soittamaan ...


Screenshot of puheenvuoro.uusisuomi.fi

17. YLEQ ja Dj Norppa | MuroBBS


23.12.2000 · Toivottavasti Norppa nyt sais jonkun shoun jostain kaikkialla kuuluvalta kanavalta, toi YLEQ pikkasen nihkeesti kuulu täällä muuten kuin digiboxin kautta. ... Ja joo, onneksi on Radio Helsinki, jos joskus tulee radiota kuunneltua. (Ylexilläkin on vielä yötekno viikonloppuisin!


Screenshot of murobbs.muropaketti.com

18. Suru-uutinen Korkeasaaresta: Saimaannorppa Topias on ...


Topias-norppa menehtyi perjantain ja lauantain välisenä yönä. Norppa vietiin patologisiin tutkimuksiin Helsingin yliopistolle. Kuolinsyyksi todettiin suolitukos, mutta jatkotutkimuksessa selvitetään siihen johtaneita syitä. Nuori norppa toimitettiin Korkeasaareen viime kesänä, koska se oli löydetty huonokuntoisena Puumalasta.


Screenshot of yle.fi

19. Norppalive – WWF:n Luontolive – WWF Suomi


Nykyään norppa on rauhoitettu, mutta ihminen on edelleen sen suurin uhka. Me voimme kuitenkin pelastaa saimaannorpan – jos toimimme nyt. ... FIN-00500 Helsinki. Finland +358 (0)9 7740 100 email protected Lahjoitustili. FI41 1572 3000 0111 89 . BIC (Swift) NDEAFIHH.


Screenshot of wwf.fi

20. Lintusaari – WWF:n Luontolive – WWF Suomi


WWF taimen. Kala. Lintusaari. 1.9. Lähetys on suljettu lähellä olevan työmaan aiheuttaman häiriön vuoksi. Lintusaarikamera keräsi kesän aikana yli 170 000 katselukertaa – kiitos kaikille katsojille. Kamerassa seurattiin harmaahaikaran, merimetson ja monen muun suuren kosteikkolinnun elämää suorassa lähetyksessä Helsingin ...


Screenshot of wwf.fi

Vastaa