Neuvottelutila Helsinki: Paras

1. Neuvottelutaidot – Kielijelppi – Språkhjälpen - Helsinki


Screenshot of blogs.helsinki.fi

2. POD 2 äänieristetty neuvottelutila ja työtila - INTO ...


POD 2 on kompakti äänieristetty neuvottelutila luottamuksellisiin kokouksiin ja yksityiseen työhön. Työtilan akustiset ominaisuudet ovat A-luokkaa. ... Lemuntie 3-5 C, 00510 Helsinki FINLAND tel: +358 40 670 7819 [email protected]


Screenshot of intoconcept.com

3. Leipätehdas Helsinki | Neuvottelutilat


Leipätehdas Helsinki - Mukava, inspiroiva ja luova loft ilmapiiri. Korkeat leipomosalit.


Screenshot of www.leipatehdashelsinki.fi

4. HUONE Helsinki - kokouspalvelut, neuvottelutilat ...


HUONE Helsinki on kokoushotelli, jossa yhdistyvät huolella suunniteltu palvelu, erinomaiset tarjoilut ja monipuolinen ohjelma inspiroivissa kokoustiloissa.


Screenshot of www.huone.events

5.
6. Kokoustilat Helsinki-Vantaa | Finavia


Kokoustilat ja kokouspaketit Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Congress T2 kokoustilat sijaitsevat kätevästi Helsinki-Vantaan lentoaseman T2 terminaalissa. Suosituimpiin tuotteisiimme kuuluvat kolmen tunnin ja koko päivän kokouspaketit aamukahvin tai buffet-lounaan kera. Kerro toiveistasi, niin luomme haluamasi kokonaisuuden.


Screenshot of www.finavia.fi

7. 1000+ kokoustilaa - Kokoustilat Helsinki - Venuu.fi


Kaikki Helsingin vuokrattavat kokoustilat ja kokouspaikat. Parhaat hinnat, varaa helposti. Suomen suurin kokous-, juhla- ja tapahtumatilojen varaussivusto – Venuu.fi


Screenshot of venuu.fi

8. Neuvottelutila Helsinki, harrastustila Helsinki ...


Monitoimitila Ankkuri on hyvä paikka kokoontua ja harrastaa erilaisia pelejä, askarteluja, käsitöitä tai järjestää esimerkiksi pientä ryhmien kokoontumista tai juhlia. Ankkuri on osa Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan Hyvän toivon kappelia Jätkäsaaressa. br /br / Jos olet kiinnostunut muista ajankohdista tai tiloistamme, ole yhteydessä [email protected]


Screenshot of kliffa.fi

9. Neuvottelutilat – HTC Helsinki


Neuvottelutilat. Tehokas kokous, viikkopalaveri, saunailta vai koko päivän seminaari? Uudet viihtyisät neuvottelutilamme joustavat tilanteen ja tarpeen mukaan yli 200 hengen auditoriosta, kattoterassilla varustettuun saunatilaan ja muutaman hengen innovaatiohuoneeseen. Tutustu tarkemmin ja varaa puitteet onnistuneelle tilaisuudelle.

Screenshot of htchelsinki.fi

10. Kiipeilyareena / Neuvottelutila - Katso kuvat ja varaa ...


Kiipeilyareena / Neuvottelutila. Huom! Kiipelyareenan tiloja vuokrataan ainoastaan kiipeilyn yhteydessä. Kiipeilyareena on Pohjoismaiden suurin sisäkiipeilykeskus Salmisaaren Liikuntakeskuksessa. Löydät meiltä 3000 neliömetriä kiipeilyseinää kahdessa kerroksessa.


Screenshot of venuu.fi

11. Kokous- ja juhlatilat Helsinki - Kokoustila.fi

Keittiö. Vuokra alk. 150,00 € (0 h) Kokoustila ja Sauna. Messuaukio 1, 00520 Helsinki. Upea Terrace Cabinet sijaitsee hotellin ylimmässä kerroksessa. Tila tarjoaakin upeat maisemat, viihtyisän kabinettitilan, saunan sekä lasitetun ulkoterassin porealtaalla. 30 hlö. Omat juomat sallittu. Omat ruoat sallittu.

Screenshot of www.kokoustila.fi

12. Kokoustilat merinäköaloin Helsinki | Technopolis


Technopolis Ruoholahti – kokoustilat merinäköaloin Helsingistä. Technopolis Ruoholahden kampukselta löydät laajan valikoiman kokoustiloja sekä kattavat kokouspalvelut. Upeista merimaisemista tunnettu kampus sijaitsee keskeisellä paikalla Salmisaaressa. Ruoholahteen on helppo saapua, sillä kampus sijaitsee Länsiväylän varrella vain ...


Screenshot of technopolisglobal.com

13. Kokoustilat Helsinki | Scandic Hotels


Paasivuorenkatu 5 B, Helsinki. Scandic Paasi -hotelli sijaitsee Kongressi- ja kokouskeskus Paasitornin yhteydessä Helsingin Siltasaaressa. Paasitornin kokousmaailma kattaa lähes 30 toimivaa, inspiroivaa, historiallista ja modernia tilaa jopa 800 hengen tilaisuuksiin. Varaa.


Screenshot of www.scandichotels.fi

14.


Vega on 22 henkilölle mitoitettu neuvottelutila, jonka voi vuokrata tunniksi tai koko päiväksi. Tilasta löytyvät: Dataprojektori. Valkokangas. Valkotaulu. Fläppitaulu pyydettäessä. Tuntivuokra 80,00 € + alv 24 %. Koko päivän vuokra 350,00 € + alv 24 %.


Screenshot of www.itamerentorni.fi

15. Kokous- ja juhlatilojen online-varauspalvelu - Kokoustila.fi


Kokoustila.fi on täysin uudenlainen kokous- ja juhlatilojen varauspalvelu, jossa näet reaaliaikaisesti tilojen varaustilanteet ja voit varata tilan kokousta, juhlaa tai muuta tapahtumaa varten nopeasti ja vaivattomasti 24/7.


Screenshot of kokoustila.fi

16. Top 10 - Elämykselliset Kokoustilat ja Kokouspaikat ...


Top 10 - Elämykselliset Kokoustilat ja Kokouspaikat Helsingissä. Listasimme muutamia suosittuja kokoustiloja Helsingistä, joissa asiakkaamme ovat kokeneet elämyksiä ja kehuneet kokemusta. Toki paikkoja on paljon muitakin, joten jouduimme jättämään erinomaisia kokouspaikkoja ja kokoustiloja toiseen kertaan. Jos sinulla on jotain ...


Screenshot of blog.meetingpackage.com

17. Juhlatilojen varaus Kliffa-palvelusta | Helsinki


Kliffa on juhla- ja harjoitustilojen varauspalvelu. Vuokraa ainutlaatuinen tila käyttöösi.


Screenshot of kliffa.fi

18. HUONEen täyden palvelun kokoustilat Helsinki ...


HUONEen kokoustilat Helsingissä sijaitsevat osoitteissa Jätkäsaari (Länsisatamankatu 16, Ruoholahden kupeessa) sekä Kamppi (Malminkatu 30, vain 200m Kampin metrolta). Tarjoamme paitsi kaikkein inspiroivimmat kokoustilat Helsingissä, mutta myös valmiit hybridikokouspaketit ja teknisen tuen erilaisiin ja erilaajuisiin osittain etänä järjestettäviin tapahtumiin.


Screenshot of www.huone.events

19. Täyden palvelun kokoustilat Vantaa | Technopolis


Technopolis Vantaa – järjestä kokous Helsinki-Vantaan lentokentän tuntumassa. Technopolis Vantaan kokoustilat sijaitsevat Aviapoliksen kampuksella, joka on tunnettu vilkkaasta ja kansainvälisestä ilmapiiristään sekä loistavasta sijainnistaan aivan Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä. Aviapoliksen kokoustiloissa voit helposti ...


Screenshot of technopolisglobal.com

20. UMA Teurastamo | Coworking Helsinki Kalasatama | Workery+ ...


UMA Teurastamo sijaitsee trendikkäässä ja urbaanissa Helsingin Kalasatamassa vanhan Teurastamoalueen vieressä. Lähialueelta löytyy kattavasti palveluita sekä lounasravintoloita. Tässä modernissa ja joustavassa työtilassa on kaikki tarvitsemasi, yksityisistä toimistoista ja kokoushuoneista yksittäisiin työasemiin korkealaatuisilla palveluilla höystettyinä.


Screenshot of www.yit.fi

Vastaa