Myytävät Senioriasunnot Helsinki: Paras

1. Senioriasunnot - Vuokraovi.com

Etuovi.com – Myytävät asunnot ja sisustus Nettiauto – Vaihtoautot, uudet autot ja sähköautot Autotalli.com – Vaihtoautot , uudet autot ja leasing-autot


Screenshot of www.vuokraovi.com

2. Vuokra-asuntoja senioreille | Helsingin kaupunki


Vuokra-asuntoja senioreille. Eri tahoilta on haettavissa vuokra-asuntoja, jotka on suunnattu seniori-ikäiselle väestölle. Joissakin kohteissa on huomioitu erityisesti esteettömyys. Kysy lisää Seniori-infosta: ma?pe klo 9?15. puh. 09 310 44556.


Screenshot of www.hel.fi

3. Senioritalot ja senioriasumisoikeusasunnot | Helsingin ...


Senioritalot ja senioriasumisoikeusasunnot. Senioritalot tarkoittavat yleensä yksityistä esteetöntä asumista. Mikäli asumiskustannuksiin ei sisälly erillisiä palveluja, niitä voi ostaa yksityisiltä palveluntuottajilta tai kysyä kaupungilta.


Screenshot of hel.fi

4. Palvelutalot ja senioriasunnot Helsinki | Saga-palvelutalot


Saga-palvelutalojen kauniit senioriasunnot Helsingissä tarjoavat turvallista ja viihtyisää vuokra-asumista palveluiden keskellä. Palvelutalot sijaitsevat rauhallisilla asuinalueilla eri puolilla kaupunkia. Kaikkiin palvelutaloihimme on hyvät liikenneyhteydet.


Screenshot of www.sagacare.fi

5. Kaikki kohteet | HASO - Helsingin Asumisoikeus Oy


Helsingin Asumisoikeus Oy | Kiinteistötahkola Helsinki Itä Sorvaajankatu 15, 3.krs | 00880 Helsinki (Uusi osoitteemme 25.11.2020 alkaen) puhelinvaihde 0207 480 020 | HASO-myynti 0207 480 010 [email protected]


Screenshot of www.haso.fi

6. Vapaat asumisoikeusasunnot Helsinki - TA.fi


Asumisoikeus-asunnot : Helsinki, Malminkartano, Perhosenkierto 33 Asumisoikeus-asunnot : Helsinki, Mellunkylä, Sinkilätie 8


Screenshot of ta.fi

7. Huopalahdentie 5 / seniorikohde | Helsingin kaupungin ...


Helsingin läntisen rannan kaupunginosa Munkkiniemi on yli 17 tuhannen asukkaan koti. Siellä sijaitsee noin 7000 työpaikkaa. Tunnetut bulevardit Munkkiniemen puistotie ja Huopalahdentie ovat osa Eliel Saarisen suurta, vain pieneltä osin toteutunutta Munkkiniemi–Haaga-suunnitelmaa.


Screenshot of www.hekaoy.fi

8. Valmistuvat HASO-kohteet | HASO - Helsingin Asumisoikeus Oy


Valmistuvat HASO-kohteet. Suunnitteilla ja rakenteilla olevien sekä valmistuvien kohteiden markkinoinnista ja hausta vastaa Helsingin kaupungin Asuntotuotanto (entinen asuntotuotantotoimisto ATT). Uudiskohteiden asuntoja haetaan Asuntotuotannon kautta. Kun asunnot valmistuvat ja asukkaat muuttavat sisään, ne siirtyvät HASOn hallintaan.


Screenshot of www.haso.fi

9. Myytävät asumisoikeusasunnot Helsinki: 97 kpl - Etuovi.com


Etuovi.com:issa on juuri nyt 97 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät asunnot - Asumisoikeusasunnot alueella Helsinki. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään!

Screenshot of www.etuovi.com

10. Seniorikodit | YIT.fi


Myytävät senioriasunnot. Omaksi ostettavia senioriasuntojamme yhdistävät palvelujen läheisyys, sujuvat kulkuyhteydet ja esteettömyys. Uuden talon moderni tekniikka, kuten ovipuhelin ja hissiyhteys autohalliin, tekevät arjen helpoksi.


Screenshot of www.yit.fi

11. Senioriasunnot | Lumo – Helposti paras koti

Lumo-Senioriasunnot. Monipuoliseen vuokra-asuntotarjontaamme kuuluvat myös yli 55-vuotiaille suunnitellut vuokrakodit, jotka sijaitsevat esimerkiksi vanhuspalveluja tarjoavissa palvelukeskuksissa tai niiden läheisyydessä. Asunnoissa ja taloissa on otettu huomioon liikkumisen helppous ja esteettömyys, ja lisäksi taloissa on tiloja ...

Screenshot of lumo.fi

12. Myytävät Asunnot Helsinki - Oikotie Asunnot


Myytävät asunnot Helsinki. Myytävät asunnot. Helsinki. Ei viimeisimpiä hakuja palvelussa. *Oikotie hakee kohteet, jotka sisältävät syöttämäsi hakusanan. *Hakusana toimii myös hakuvahdeissa! *Mikäli annat useamman hakusanan, etsitään ilmoituksia, missä esiintyy kaikki sanat.


Screenshot of asunnot.oikotie.fi

13. Myytävät Asunnot Myllypuro, Helsinki: 35 kpl - Oikotie ...


Löydä omasi Oikotien 35 asunnosta alueella Myllypuro, Helsinki. Katso kuvat ja tiedot upeista kohteista ja tutustu unelma-asuntoosi!


Screenshot of asunnot.oikotie.fi

14.


Etuovi.com:issa on juuri nyt 3 159 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät asunnot alueella Helsinki. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään!


Screenshot of www.etuovi.com

15. Myytävät asunnot ja uudiskohteet Helsinki | YIT.fi


Myytävät asunnot Helsingissä nousevat oivallisiin asumisympäristöihin, joissa monipuoliset lähipalvelut tekevät arjesta sujuvaa. Kuninkaantammi on omaleimainen kaupunginosa lähellä luontoa. Helsingin Keskuspuiston ja Vantaanjoen viereen kohoaa Kuninkaantammi, joka …


Screenshot of www.yit.fi

16. Hitas-asunnot Helsinki - Hitas-uudiskohteet - Bonava


Katso Helsingin myytävät Hitas-asunnot. Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge.


Screenshot of www.bonava.fi

17. Palvelutalot ja senioriasunnot | Saga-palvelutalot



Screenshot of www.sagacare.fi

18. Vuokra-asunto seniorille – SATO VuokraKoti


SATOn omistuksessa on noin 550 senioreille tarkoitettua vuokra-asuntoa. Senioriasunnot pyritään suunnittelemaan ikääntyviä ajatellen ja niissä on muun muassa hissit. Suurin osa senioreille suunnatuista vuokrattavista kodeista sijaitsee pääkaupunkiseudulla. Asuntojen tiedoissa on turkoosi seniori-tunnus.


Screenshot of www.sato.fi

19. Senioriasunnot - Vuokraovi.com


Vuokrattavat senioriasunnot löydät Vuokraovi.comista. Tutustu tarjontaan! ... Helsingin TakuuVuokraus Oy LKV A ... Etuovi.com – Myytävät asunnot ja sisustus; Nettiauto – Vaihtoautot, uudet autot ja sähköautot; Autotalli.com – ...


Screenshot of www.vuokraovi.com

20. Myytävät asunnot - omistusasunnot | TA.fi


Myytävät asunnot - omistusasunnot. TA-Yhtiöt myy ja rakennuttaa myös omistusasuntoja. Haluamme palvella asunnonostajaa ammattitaitoisesti ja luotettavasti, sillä oman asunnon ostaminen on useimmiten elämän suurin ja tärkein hankinta. Omistusasuntojen myynnistä ja rakennuttamisesta vastaa TA-Kodit Oy ja Taova Oy.


Screenshot of ta.fi

Vastaa