Myytävät Asunnot Helsinki Lassila: Paras

1. Helsinki, Lassila - myydyt asunnot, toteutuneet ...

Toteutuneiden asuntokauppojen tilastot ja markkinakatsaus. Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat paikkakunnalla Helsinki, Lassila 2,68 prosenttia vuonna 2021 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 8,99 prosenttia.


Screenshot of www.asuntojenhinnat.fi

2. Myytävät asunnot Helsinki - Huoneistokeskus


Myytävät asunnot. jaa twiittaa. Pääkaupunkimme Helsinki on täynnä upeita ja erilaisia alueita asunnollesi. Voit löytää paikkasi meren rannalta, metsän siimeksestä tai vaikka nurkan takana ostoskeskuksesta. Aluetuntemus on ehdoton vahvuutemme ja voimme auttaa sinua löytämään juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivan alueen ja asunnon.


Screenshot of www.huoneistokeskus.fi

3. Myytävät asunnot Lassila, Helsinki: 17 kpl - Etuovi.com


Etuovi.com:issa on juuri nyt 17 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät asunnot alueella Lassila, Helsinki. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään!


Screenshot of www.etuovi.com

4. Myytävät asunnot Helsinki: 11 kpl - Etuovi.com


Etuovi.com:issa on juuri nyt 11 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät asunnot alueella Helsinki. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään!


Screenshot of www.etuovi.com

5. Myytävät kerrostaloasunnot Helsinki, Lassila ...


Katso myytävät kerrostaloasunnot Helsinki, Lassila ja niiden esittelyajat tästä. Näet uudet kohteet 24h ennen muita!


Screenshot of www.kiinteistomaailma.fi

6. Myytävät Asunnot Helsinki - Oikotie Asunnot


Myytävät asunnot. Helsinki. Ei viimeisimpiä hakuja palvelussa. *Oikotie hakee kohteet, jotka sisältävät syöttämäsi hakusanan. *Hakusana toimii myös hakuvahdeissa! *Mikäli annat useamman hakusanan, etsitään ilmoituksia, missä esiintyy kaikki sanat.


Screenshot of asunnot.oikotie.fi

7.
8. Myytävät asunnot Helsinki - OP Koti


Myytävät asunnot Helsinki - OP Koti. 197 000 €. 64 m 2. Nallenmäenrinne 6 A, Sepänmäki, Helsinki. Paritalo 2 h + sauna. 560 000 €. 72 m 2. Mikonkatu 25 C,


Screenshot of op-koti.fi

9.


MainosMonipuolisesta valikoimasta vuokra-asunnot tarpeisiisi. Tee asuntohakemus tästä!


10. Myytävät Asunnot Lassila, Helsinki: 19 kpl - Oikotie Asunnot


Asunnot Uudisasunnot Loma-asunnot Tontit Maa- ja metsätilat Autotallit. Lisää sijainti tai postinumero. Lassila, Helsinki. Vapaasanahaku. *Oikotie hakee kohteet, jotka sisältävät syöttämäsi hakusanan. *Hakusana toimii myös hakuvahdeissa!


Screenshot of asunnot.oikotie.fi

11. Vuokra-asunnot Lassila: 5 kpl - Vuokraovi.com

Katso vuokra-asunnot kaupunginosassa Lassila! Vuokraovi.comissa on juuri nyt tarjolla 5 vuokrattavaa kohdetta. Helppo haku auttaa löytämään juuri sinulle sopivat vuokra-asunnot. kaupunginosassa tarjoaa runsaan valikoiman vuokrattavia asuntoja. Löytyykö niiden joukosta sinun uusi kotisi? Katso heti!

Screenshot of www.vuokraovi.com

12. Asunnot Helsinki - Bo LKV


Myytävät kohteet Näytä kaikki ... Kallio, Hakaniemi, Helsinki 68,5 m 2 kerrostalo 2011 515 000 ... Bo Match – palvelu, jossa asuntounelmat ja unelma-asunnot kohtaavat. Me Bo:lla teemme ostotoimeksiannon asunnon etsijän kanssa, ja myyjä voi helposti löytää oikean ostajan asunnolleen.


Screenshot of bo.fi

13. Kiinteistönvälitys ja myytävät asunnot | Huoneistokeskus


Unelmien ja kotien yhdistäjä. Autamme sinua myymään asuntosi ja löytämään uuden kodin. Tutustu myytäviin asuntoihimme ja varaa aikaa ilmaiseen asunnon arviokäyntiin.


Screenshot of www.huoneistokeskus.fi

14.


Vuokrattavat asunnot Helsinki Lassila. Meiltä löydät vuokrattavat asunnot Helsinki Lassila, oli tarpeesi mikä vain! Tuhansien kohteiden ja satojen kiinteistövälittäjien verkostomme auttaa sinua kenties elämäsi tärkeimmässä päätöksessä.


Screenshot of www.kiinteistomaailma.fi

15. Myytävät asunnot Helsinki | T2H – Ihania koteja


Myytävät asunnot Helsinki. Helsinki – mahdollisuuksien mekka. Helsinki tarjoaa sekä asumiselle että työllistymiselle mitä parhaimmat puitteet. Halusitpa sitten nauttia korkealentoisesta kulttuurista, kokea uskomattomia elämyksiä tai vain nauttia Suomen laajimmasta palvelutarjonnasta, ...


Screenshot of www.t2h.fi

16. Myytävät asunnot Helsinki, Espoo ja Vantaa | Bulevardin ...


Välitämme myytävät asunnot Helsinki, Espoo ja Vantaa lisäksi muuallakin Suomessa. Tutustu ja ota yhteyttä! Hae asuntoa Myytävät Vuokrattavat. Hae Westendintie …


Screenshot of bulevardinkotimeklarit.fi

17. Myytävät asunnot Helsinki | Nord LKVScreenshot of www.nordlkv.fi

18. Asuntojen hinnat Lassila, Helsinki - Asuntojen hintatiedot ...


Asuntojen hintakehitys Lassila, Helsinki - neliöhinnat . Keskimääräinen m 2 hinta Lassila, Helsinki. 4 222€ +9,10%. muutos edellisvuoteen. Keskimääräinen m 2 hinta muu Suomi. 2 001€ …


Screenshot of www.asuntojenmyynti.fi

19. Helsinki | Aktia LKV


Aktia LKV tarjoaa asuntojen- ja kiinteistönvälitystä. Tutustu LKV palveluihimme ja tilaa ilmainen arviointi!


Screenshot of www.aktialkv.fi

20. Myytävät asunnot Helsinki - Hartela


Myytävät asunnot Helsinki. Löydä uusi kotisi kehittyvästä Helsingistä, joka on täynnä upeita ja erilaisia alueita asua. Haluatko kotisi meren ääreltä, luonnon keskeltä vai kaupungin sykkeestä, sinä valitset. Katso alta kaikki Hartelan myytävät ja ennakkomarkkinoinnissa olevat uudiskohde asunnot Helsingissä.


Screenshot of www.hartela.fi

Vastaa