Mitä Helsingissä voi tehdä

1. Parasta toimintaa pariskunnille Helsingissä

Helsingissä lomailevat pariskunnat voivat löytää monia romanttisia kohteita oleskelunsa aikana. Kun olet aloittanut päivän runsaalla aamiaisella, voit lähteä kävelylle (tai pyöräretkelle) kaupungin keskustaan ​​ja jopa juoda kahvia Kauppatorilla.

2. Tekemistä Helsingissä, parhaat vinkit

Momondo 2017 -lähettiläät eli bloggaajat Henriikka / Aamukahvilla, Laura / Urbaani viidakkoseikkailija ja Stella Harasek & Jarno Jussila asuvat Helsingissä, ja nyt he paljastavat suosikkipaikkansa Helsingissä, eli parhaat Helsinki-vinkit kaikille. ja ilmastot.

3. Vapaita paikkoja lasten kanssa Helsingissä

kalliita lapsia? Tässä 100 ilmaista vinkkiä Helsinkiin ja sen ympäristöön. Tallenna lista ja katso kuinka monessa paikassa olet jo käynyt! Luettelo sisältää ilmaisia ​​ikivihreitä museoita, erinomaisia ​​kirjastoja, ylistettyjä leikkipaikkoja, upeita luonnonnähtävyyksiä ja paljon muuta nähtävää ja koettavaa trion alueella.

4. TEHTÄVÄÄ HELSINGISSÄ: KAHVILAT, TORIT, TEATTERI JA HOTELLI METSÄSSÄ

Helsingissä bloggaajana voisit kirjoittaa koko elämäsi kotikaupunkisi mielenkiintoisista vaelluskohteista, ravintoloista, museoista, rannoista, teattereista, vintage-putiikeista ja kaikesta siltä väliltä.

5. Mitä tehdä Helsingissä Kokeile kaupunkiseikkailua?

Turismin tapa on jo näyttänyt tältä! Olitpa inspiroimaton kokenut vierailija tai vierailet kaupungissa ensimmäistä kertaa, haluat varmistaa, että aikasi on tehokasta ja, kuten tässä tapauksessa, miettiä jotain mukavaa tekemistä Helsingissä.

6. Helsinki lapsille ja perheille

Pääkaupunkiseudulla on ilmaista ja maksullista toimintaa. Alla aktiviteetit ja kohteet on jaettu hintatason sekä sisä- ja ulkoaktiviteettien mukaan.

7. Kokemuksia ja toimintaa Helsingissä

Venuu on tapahtumatilan varauspalvelu, josta löydät helposti juhlatilat, kokoustilat ja saunan.

8. Ilmaista tekemistä Helsingissä (tai mitä voit tehdä pienellä budjetilla)

Nyt täytyy myöntää, että olen äärimmäinen isänmaan rakastaja (jos joku ei ole jo huomannut) ja siksi jouduin täysin kirjoittamaan kaikesta mitä Helsingistä löytyy. Vaikka olen elänyt, s. Esimerkiksi lämpimällä Koh Phanganilla, Thaimaassa, joten rakastan Stadiaa vähintään yhtä paljon.

9. Ideoita mitä tehdä kesällä Helsingissä

Kesä ja kesälomat tulossa, miten ihanaa! Tämä on parasta aikaa vuodesta, jolloin kaikki kesän kokemukset ja temput ovat vielä edessä.

10. Tapoja loman onnistumiseen

Sää Suomessa ei ole leuto joka päivä, joten varaudu siihen, että sää ei ole aina paras.

Vastaa