Minä Olen Messut Helsinki: Paras

1. Minä Olen Messut - Etusivu | Facebook

Minä Olen Messut. 7 140 tykkäystä · 5 puhuu tästä. Minä Olen -messut vuosittain Finlandia-talolla - tänä vuonna verkossa 13.2.2021. Kehon, hengen ja mielen hyvinvointi, ekologisuus ja eettisyys.


Screenshot of fi-fi.facebook.com

2. MINÄ OLEN -MESSUT: KEHO/MIELI/HENKI/HYVINVOINTIMESSUT ...


8.2.2020 · Finlandia-talolla 8. - 9. helmikuuta 2020 järjestettävä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin KEHO / MIELI / HENKI tapahtuma. Minä Olen -messut kokoaa yhteen kehon-, mielen- ja hengen hyvinvoinnista kiinnostuneet ihmiset. Tarjolla on huippukattaus terveysluentoja ravinnosta, mindfulnessista, menestymisestä ja itsen kehittämisestä.


Screenshot of tapahtumainfo.fi

3. Näytteilleasettajat | Minä Olen -messut


20.2.2021 · Vuoden 2021 Minä Olen -messujen Näytteilleasettajat. Kasvisravintola Silvoplee Jo vuodesta 1999 kasvisruokaa suurella sydämellä Satu Silvon omistama rakastettu kasvisravintola Helsingin Kalliossa, uudessa osoitteessa Toinen Linja 3. Lämpimästi tervetuloa! Verkkosivuille.


Screenshot of www.minaolenmessut.fi

4. Minä olen -messut | Virtuaalisesti Stadissa


13.2.2021 · Finlandia-talolla kevättalvella järjestettävät Minä Olen -messut toteutetaan tänä vuonna verkossa. Vuoden 2021 Minä Olen -messuilla esiintyy lähes 40 mielenkiintoista enemmän ja vähemmän tuttua inspiroivaa luennoitsijaa, kuten yliherkkyyksien asiantuntijana tunnettu Maria Nordin, luvuudesta ammmentava taiteilijapariskunta Manuela Bosco ja Tuure Kilpeläinen sekä mm. suoliston ...


Screenshot of www.stadissa.fi

5.
6. Minä Olen messut, Helsinki - Rumpu-ukon Puoti


23.1.2020 · Rumpu-ukko ja upeat, uniikit shamaanirummut ovat mukana Minä Olen hyvinvointimessuilla Finlandia-talolla Helsingissä 8 – 9.2.2020. Rumpu-ukon löydät paikalta nro 229. Vuoden 2020 Minä Olen -messut kokoavat yhteen ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoin-nista kiinnostuneet messuvieraat jo …


Screenshot of rumpu-ukko.fi

7. I love me 21.–23.10.2022 | Messukeskus, Helsinki


21.–23.10.2022. Avoinna: pe klo 10–19, la ja su klo 10–18. #iloveme2022. Katso vuoden kaunein sormus -kilpailun voittaja Yritys! Lähde mukaan I love me POP-UPiin!


Screenshot of iloveme.messukeskus.com

8. Minä Olen -messut 2021 by Teppo Ahomaki - Issuu


5.2.2021 · Read Minä Olen -messut 2021 by Teppo Ahomaki on Issuu and browse thousands of other publications on our platform. Start here!


Screenshot of issuu.com

9. Kokonaisvaltainen hyvinvointi I Minä Olen messut 2021


Minä Olen -messut, suomen suurimmat kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja itsensä kehittämisen messut 13.2.2021 verkossa.

Screenshot of www.minaolenmessut.fi

10. Minä Olen -messut 2021 - Finlandiatalo


13.2.2021 · Minä Olen -messut 2021 on verkossa järjestettävä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin suurtapahtuma. Minä Olen -messuilla esiintyy lähes 40 mielenkiintoista ja inspiroivaa puhujaa, joiden luennot käsittelevät kokonaisval- taisen hyvinvoinnin eri osa-alueita.


Screenshot of www.finlandiatalo.fi

11. Minä Olen -messut - osta viralliset liput | lippu.fi

Älä jää paitsi Minä Olen -messut tapahtumista! Tapahtumamuistutus lähettää sinulle sähköpostia Minä Olen -messut - liput ovat tulleet myyntiin - lippu.fi

Screenshot of www.lippu.fi

12. Kokonaisvaltaista hyvinvointia I Minä Olen yhteisö


Minä Olen -palvelu sitoo yhteen myös Minä Olen -messut ja Minä Olen -lehden, rekisteröidy nyt maksutta ja tule mukaan. Sivustolla aletaan julkaisemaan blogeja, jakamaan itsensä kehittämisen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tietoutta, järjestämään kursseja ja ylläpitämään aihepiiristä kiinnostuneiden ja sitä harjoittavien palveluntarjoajien hakemistoa.


Screenshot of www.minaolen.fi

13. Minä Olen messut 8-9.2.2020 - Tuomasmessu


26.11.2019 · Tuomasyhteisön ohjelmaa Minä Olen messuilla 8.-9.2.2020 Finlandia-talossa. Tuomasyhteisö yhdessä Helsingin seurakuntien, Hiljaisuuden ystävien ja Kirkko ja kaupunki -lehden kanssa on tuottanut ensi helmikuun Minä Olen messuille monipuolista ohjelmaa. Koko messujen ajan käytössämme on Terassisali, jonka ohjelmassa tuodaan yhteen tuttuja ...


Screenshot of www.tuomasmessu.fi

14.


13.2.2021 · Minä Olen messut. la 13.2. kello 09.00 - la 13.2. kello 19.30. virtuaalitapahtuma. Suomen suurin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja henkisen kasvun tapahtuma verkossa. Töölön seurakunta mukana tapahtumassa. Annastiina Papinaho & Jukka Valkama: Pyhiinvaellus - matka sisimpään. Vaeltaminen, arjesta irtautuminen sekä luonnon ja ympäristön ...


Screenshot of www.seurakuntatoolo.fi

15. Minä Olen Messut | tapahtuma | Helsinki


Minä Olen Messut sisään Helsinki, Helsinki Finland, lauantai, 10. helmikuu 2018 - Check the schedule for Tigrillas presentation on: Interspecies Music and Co-Creation with the Plant World and lo...


Screenshot of fi.eventbu.com

16. Seurakunnilla runsas ohjelma Minä olen -messuilla


13.1.2020 · Helsingin seurakunnat ovat yhdessä Hiljaisuuden ystävien, Tuomas-yhteisön ja Kirkko ja kaupunki -lehden kanssa kutsuttu mukaan järjestämään omaa ohjelmaa ensi helmikuun Minä olen -messuille 8.–9.2.2020. Koko messujen ajan käytössä on kaunis ja valoisa Terassisali, jonka monipuolisessa ohjelmassa tuodaan yhteen niin tuttuja kuin nimekkäitäkin esiintyjiä.


Screenshot of www.helsinginseurakunnat.fi

17. Minä Olen -messut | Kundaliinijoogaa


13.2.2021 · Minä Olen -messut verkossa 13.2.2021 ja etätyöpajoja seuraavalla viikolla. Sat Naam! Lauantaina 13.2. klo 9–19.30 järjestetään virtuaaliset Minä Olen -messut. Tarjolla on noin 40 luentoa, joissa keskitytään hyvinvointiin erilaisista näkökulmista. Lipun ostamalla luentoja voi siis seurata vaikka kotisohvalta tai kuunnella ...


Screenshot of kundaliini.fi

18. Minä Olen -messut | Finlandia-talo - Stadissa.fi


11.2.2017 · Minä Olen -hyvinvointimessuilla luennoivat kehon, mielen ja hengen asiantuntijoita, kuten Jutta Gustafsberg, Kylli Kukk, Marja Ruuti ja Asta Raami, sekä kansainvälisesti tunnettuja luennoitsijoita kuten Dominique Surel, Brian Mayne ja Tim Whild. Messuilla voi …


Screenshot of www.stadissa.fi

19. Minä olen messut helsinki 2021 - minä olen -messut ...


Minä olen messut helsinki 2021 Minä Olen Messut (@MinaOlenMessut) ?????? . aarin aiheella Zor Alef: Karma ja sen muunta; tie 13 e, Helsinki, Finland.Sat Feb 10 2018 at 10:00 am, Avoinna lauantaina 10.00-18.00 ja sunnuntaina 10.00-16.00 Paljon mielenkiintoisia luentoja ja tapaamisia ; GoExpo 2018 järjestettiin Helsingin Messukeskuksessa 2.-4. maaliskuuta.


Screenshot of ghacloths.info

20. Minä Olen -messut 10.–11.2.2018 Finlandia-talolla


Ominälen messut Viime vuonna Minä Olen -messut järjestettiin pitkän tauon jälkeen Finlandia-talossa ja samai-sessa upeassa miljöössä tapaamme jälleen. Jär-jestyksessä jo 22. messut kokoavat tuttuun tapaan yhteen ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnis-ta kiinnostuneita ihmisiä. Haluan kertoa, mikä mi -


Screenshot of www.epressi.com

Vastaa