Mikkeli Helsinki Vantaa Lentoasema Bussi: Paras

1. Reitit ja pysäkit - ExpressBus

Helsinki-Vantaan lentoasemalle kätevästi. ExpressBussilla pääset kätevästi suoraan Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Eri puolilta maata saapuvia lentoasemavuoroja on yhteensä yli sata, joista saat tietoa aikatauluhaustamme (Helsinki-Vantaan lentoasema). Lentoasemavuoroista voi kysyä myös Matkahuollosta. Lippu Helsinki-Vantaalle


Screenshot of www.expressbus.fi

2. Koiviston Auto Kaukoliikenne


contact-form-7 id=12 title=Yhteydenottolomake 1 Sulje


Screenshot of www.koivistonauto.fi

3. Lentokenttäbussi | Finavia


Lentoaseman bussiyhteyksissä on muutoksia ja peruutuksia koronavirustilanteen vuoksi. Tarkistathan päivitetyt tiedot suoraan liikennöitsijältäsi. Tietoa aikatauluista löytyy kootusti seuraavilta sivustoilta: Helsingin seudun paikallisliikenne: HSL ja reittiopas; Pitkän matkan bussit: Matkahuolto


Screenshot of www.finavia.fi

4. Näin pääset Helsinki-Vantaan lentokentälle - OnniBus


Onnibussilla matkustat edelleen edullisesti Helsinki-Vantaan lentoasemalle! Katso tämän hetkinen ratkaisu alla olevasta linkistä. Katso vaihtoehdot lentokentälle Toistaiseksi alla oleva tieto ei ole ajankohtainen.---Lentoon punaisilla busseilla: OnniBus.com kuljettaa useilta eri paikkakunnilta Helsinki-Vantaan lentoasemalle aivan Terminaali 2:n viereen.


Screenshot of www.onnibus.com

5. Mikkeli – Helsinki bussit ja junat – hae aikataulut ja ...


Mikkeli – Helsinki VR, Matkahuolto, Onnibus ja monet muut, kaikki liput yhdestä paikasta! Perille.fi – Suomen kattavin matkalippupalvelu.


Screenshot of www.perille.fi

6. Näin pääset Helsinki-Vantaan lentokentälle - OnniBus


Matkustusaika nopeimmillaan 3h 30min. Oulun linja-autoasemalta klo 6:40 (ma-la) ja 20:30. Matkustusaika nopeimmillaan 8h 45min. Helsinki-Vantaan lentoasemalta lähdetään seuraavasti: Lahteen klo 15:50, 17:00, 20:00 (ma-pe, su), 21:00 (pe, su), 23:00 (ma-pe, su) ja 23:50 (pe-su).


Screenshot of www.onnibus.com

7. Helsinki-Vantaan bussilaiturit T2 | Finavia


Helsinki-Vantaan lentokentän T2:n bussilaitureilta lähtee niin julkiset yhteydet kuin Finnairin bussi suoraan Helsingin keskustaan. Tutustu linja-autoihin ja niiden reitteihin sivuillamme.


Screenshot of www.finavia.fi

8. Helsinki–Mikkeli-tarjous - Matkahuolto


Nettitarjouslipun erityisehdot Helsinki–Mikkeli. Nettitarjouslippuja on myynnissä rajoitettu määrä tiettyihin vuoroihin ja tietyille päiville. Jos hakemallesi matkaosuudelle ei ole tarjoushintaa, vuorossa joko ei ole tarjoushintaisia lippuja haetulle matkaosuudelle tai tarjoushintaiset liput ovat loppu.


Screenshot of www.matkahuolto.fi

9. Helsinki–Vantaalle suoraan pikavuorobussilla - Matkahuolto


Pysäkki sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentällä terminaalin 2 välittömässä läheisyydessä. Näin siirtyminen bussista terminaaliin ja terminaalista bussiin sujuu nopeasti ja vaivattomasti, ilman että matkatavaroita tarvitsisi kantaa pitkiä matkoja. Bussin kyydissä kulkee mukana lisämaksutta kaksi matkalaukkua matkustajaa kohden.

Screenshot of www.matkahuolto.fi

10. Bussit Helsinki-Vantaa lentokentälle – Matkakeisari.fiScreenshot of www.matkakeisari.fi

11. Aikataulut ja lipunosto

Helsingistä ostetulla tarjouslipulla voi nousta kyytiin Keimolanportin pysäkille asti. Ei koske Helsinki-Vantaan lentoaseman pysäkkejä. Lahdesta ostetulla tarjouslipulla voi nousta kyytiin Hollolan keskustasta (myös Pullapoikien ja Salpakankaan pysäkeiltä). Jyväskylästä …

Screenshot of www.expressbus.fi

12. 615 Reitti: Aikataulut, pysäkit ja kartat – Lentoasema


615-bussi - reitin aikataulut ja pysäkit. 615-bussilla (Lentoasema) on 30 pysäkkiä alkaen asemalta Rautatientori ja päättyen asemalle Lentoasema. 615-bussi - aikataulun yhteenveto tulevalle viikolle: aloittaa kulkemisen 00.10 ja lopettaa 22.40. Normaalit kulkupäivät: joka päivä.


Screenshot of moovitapp.com

13. Mikkeli–Helsinki junalla – liput ja aikataulut - VR


Varaa matkasi ajoissa ja nappaa itsellesi edullinen kertalippu. Matkustat Mikkelistä Helsinkiin noin 15 eurolla. Juna on turvallinen matkustustapa. Junalla matkustat mukavasti ja turvallisesti säässä kuin säässä, unohda siis ruuhkaiset autotiet ja vaihtelevat ajokelit. Juna on ekologinen vaihtoehto Mikkeli–Helsinki-reitille.


Screenshot of www.vr.fi

14.


Helsinki-Vantaan lentoasema – Jyväskylä: alk. 10 € Osta: Helsinki-Vantaan lentoasema – Kuopio: alk. 9 € Osta: Helsinki-Vantaan lentoasema – Lahti: alk. 4 € Osta: Helsinki-Vantaan lentoasema – Mikkeli: alk. 9 € Osta: Helsinki-Vantaan lentoasema – Oulu: alk. 15 € …


Screenshot of www.koivistonauto.fi

15. Pikavuorot.fi : Hintavertailu ja aikataulut Matkahuolto VR ...


Pikavuorot.fi on Suomen kattavin linjaliikenteen hintavertailusivusto. Pikavuorot.fi -palvelu vertailee ainoana sivustona eri yhtiöiden linja-auto- ja junalippujen hintoja yhdellä haulla. Sivusto listaa valitulle matkustuspäivälle kaikkien pikavuorojen- ja junalähtöjen aikataulut ja hinnat valittujen kaupunkien välille.


Screenshot of www.pikavuorot.fi

16. Matkahuolto


Matkahuolto


Screenshot of liput.matkahuolto.fi

17. Lentokenttäkuljetukset – Matkataksit


Auto on varattu yksin asiakkaallesi, Sinulle tai ryhmällesi. Emme yhdistele tilauksia. Kuljettaja on sinua tai asiakastasi vastassa terminaalissa. Kuljettaja voi avustaa matkustajat terminaaliin matkatavaroineen ja avustaa automaattisessa lähtöselvityksessä. Matkataksit odottaa yhteydenottoasi! Soita 044-5151335. Pyydä tarjous mail ...


Screenshot of www.matkataksit.fi

18. Etusivu – Savonlinja – Suomen elämämakuisin bussiyhtiö!


27.10.2021 · Suomen elämänmakuisin bussiyhtiö Savonlinja on helpoin ja mukavin reitti perille! Hyppää kyytiin ja nauti matkasta!


Screenshot of www.savonlinja.fi

19. Helsinki-Vantaan lentoasema Pikavuorot.fi : Hintavertailu ...


Palvelusta voi siirtyä suoraan ostamaan matkalipun kyseessä olevan yhtiön verkkokaupasta. Sivustolla vierailee kuukausittain yli 30 000 käyttäjää ja tällä hetkellä palvelu listaa seuraavien yhtiöiden ja yhteenliittymien hinnat ja aikataulut: Finnair, Matkahuolto, Norwegian, Onnibus.com, Pohjolan Liikenne, PoriExpress, Savonlinja, VR.


Screenshot of www.pikavuorot.fi

20. Lentoasema - Mikkeli


50150 Mikkeli . Lentokenttä [email protected] +358 (0)15 366 427 fax +358 (0)15 151 674. Sami Kahilakoski lentoaseman päällikkö 040 129 4754 . Kari Viljakainen kuljettaja 040 129 5104 . Ahti Karjalainen kuljettaja 040 129 5103


Screenshot of www.mikkeli.fi

Vastaa